cicus írta:Én viszont teljesen el tudom fogadni a hozzáállásodat.Azt nem tudom,hogy
ezért nem vagyok-e (hála Istennek)soha beteg,mert nem csak így gondolkodom,de meg is
teszem.Ugyanis nálunk sincs gyógyszer a házban (a gyerekeimnél sem ) és ha néha elkapott
a nátha teáztunk,a hagyma tea mindig segített és a pihenés.Ma már a nátha is elkerül,amióta
másképpen táplálkozunk és ez már 10 éve is van.Ahogy most vissza gondolok ezekbe a náthás
tünetekbe bejátszik a stressz,legyen az iskolai,vagy munkahelyi,mert abban az időben voltunk
náthásak,mióta nem dolgozunk semmi probléma.Most az unokámnál látom,hogy időnként náthás,
de gyógyszert ő sem venne be,persze ebben nőtt fel.A szervezetünk meg tudja gyógyítani magát,
úgy van teremtve.Annak pedig oka van ha megállít minket és pihenésre kényszerít,így jobb ha
engedelmeskedünk neki.
Szia Cicus!Az én iskolám olyan szörnyű hely, amilyen kevés van az országban. Szerencsére én nem azon a
településen élek, ahol dolgozom. Még a Sajó is elválaszt tőle, hála istennek!
Én, amikor kijövök az iskola kapuján, semmit nem hozok magammal onnan. Mindent otthagyok,
és megyek busszal haza az én tiszta, csendes, bűnözéstől mentes kicsi falumba, ahol senki nem
felejt el egy jó szót szólni a másikhoz, ha találkoznak. Ez a nyugalom bőven elég ahhoz, hogy
kipihenjem a stresszt, ami napközben ér. Egyébként nagyon jó a Dr. Lenkei Tablettás Alap vitaminja
amit szedek rendszeresen + 1000 mg c vitamint is hozzá. A leginkább akkor látszódik meg a jótékony
hatása, amikor év végén mindenki csak vonszolja magát, én meg fürge vagyok, mint a gyík. Illetve
nem tudnak felhúzni a gyerekek semmilyen szinten. Azt mondom, hogy egy áldás számomra. Ennyivel
támogatom a szervezetemet, gyógyszer nuku.
Nem szoktam beszélni a kollégáimnak az egészséggel kapcsolatos nézeteimről, mert egyáltalán nem
vagyunk egy hullámhosszon. Az, hogy ha valaki beteg, és nem szed gyógyszert úgy fogják fel, hogy
az ellensége magának. Én csak hallgatok nagyokat, hadd mondják. A magam nézetei szerint
nekem van igazam, és csak az számít. Pénteken vettem észre, hogy zihálok, nem úgy kapok levegőt,
ahogy kéne. Ma még csak kedd van, de végigcsináltam a napot helyettesítésestől (betegek kollégák

)
osztályozó értekezletig. Hatra értem haza, de ennek ellenére sokkal jobban vagyok, mint tegnap.
Tulajdonképpen ezt a betegséget egy lázcsillapítóval csináltam végig, és péntekre - amikor egy hét
fog eltelni a betegség észlelése óta - már kutya bajom sem lesz.
A pálinka csodaszer. Rengeteget kenegettem a mellkasomat, ittam is kupicákkal belőle. Hétvégén
napi háromszor, és miközben nyeltem le, azt gondoltam, hogy minden cseppje egészségemre válik.
Itt most azért írok ezekről a dolgokról, mert "otthon" vagyok, hátha nem vágja senki a fejemhez,
hogy felelőtlen ember vagyok, aki tudatosan árt magának.