Szia Rita,Először is nagyon szépen köszönöm a 34. részt.

Másodszor képzeld tegnap hajnalban sikerült végre beérni téged, sőt mi több, a 34. részt is már láttam hajnalban. Nem is tudtam már, hogy 4 résszel (ha a 34. is beleszámítjuk, akkor 5 résszel) voltam lemaradva tőletek, így nagyon izgalmas volt egyszerre maratonozni. *-* Mire végeztem a 32. résszel, már láttam, hogy ki is tetted a 34. részt, így még nagyobb volt az öröm, hogy kedvenceimet tovább nézhetem.
Mindenki elmondta már előttem a lemaradt részekről a véleményüket, így már én nagyon nem ecsetelem . Viszont örömmel vettem észre, hogy a tippem
S személyére bejött. Lehet, hogy eleinte ő nem tudta, ki ő, de közülünk jó páran bele értve engem is, azért mégis csak sejtették/sejtettük. Nekem ott vált igazán biztosra, mikor végig néztem még kb a 21. rész körül a főcímet, és ugye abban mutatnak pár igazán érdekes képsorokat róla.

Na én ott voltam már 99,9%-ig biztos benne, hogy ő a mi keresett
S személyünk.
Nagyon tetszik a múltról szóló részek, hisz azért mindenkit ez érdekelt a legjobban, hogy ki, miért tette azt amit, bár azért azt meg kell vallani, hogy Han Chen és Su Mian kapcsolata szerintem nagyon gyorsan történt, csak fogtam a fejemet, hogy az egyik pillanatban még bunkó vele másikban pedig már csókcsatát vívnak.

De aztán gondoltam arra is, hogy csak a kollégák miatt játszották ezt a szerepet, de akkor is gyors volt. Meg a másik, hogy Su Mian-t mindig csak ugyanabban a ruhában látom a múltban, holott azért a jelenben mindig más ruhában volt, meg a múltban csak Han Chen öltözik át?!

Érdekes, bár lehet, neki ez a munkaruhája.

Meg amit soha, de soha nem fogok megérteni, hogy hogy tud futni magassarkúban? Már a kezdetek óta ezen gondolkozok, de nem jövök rá... Lehet a kínai lányoknak ez tök simán megy...

Minden tiszteletem neki!!
Nem fecsegek itt tovább, már megyek is! Köszönök mindent!
Gondolom ma már lehet számítani a következő részre is!
De azért pihenj is, bár tudom, neked ez a pihenés.
További szép hétvégét.