Érdekesen rajzolódik ki a mult, és kezdjük előröl megismerni az örült banda tagjait.

. az autós jelenet meg elég izgalmasra sikeredett! Egyre többet megtudunk most már a múltról is! Hamarosan vége is ennek a sorozatnak! Köszönöm hogy máris láthattam feliratozva!

Valamiért ez a sorozat azt váltja ki belőlem, hogy napközben egyáltalán nem tudok neki látni, kell mellé a sötétség, de hogy miért van ez, arról fogalmam sincs..

Na és itt van még ez az őrült matrica is,hát nem

. Na szóval majdnem becsaptam magam! Köszönöm ezt a váratlan részt, tényleg csak a jövő hétre vártam! Máris rohanok megnézni! További szép vasárnapot mindenkinek!

Másodszor képzeld tegnap hajnalban sikerült végre beérni téged, sőt mi több, a 34. részt is már láttam hajnalban. Nem is tudtam már, hogy 4 résszel (ha a 34. is beleszámítjuk, akkor 5 résszel) voltam lemaradva tőletek, így nagyon izgalmas volt egyszerre maratonozni. *-* Mire végeztem a 32. résszel, már láttam, hogy ki is tetted a 34. részt, így még nagyobb volt az öröm, hogy kedvenceimet tovább nézhetem.
Na én ott voltam már 99,9%-ig biztos benne, hogy ő a mi keresett S személyünk.
De aztán gondoltam arra is, hogy csak a kollégák miatt játszották ezt a szerepet, de akkor is gyors volt. Meg a másik, hogy Su Mian-t mindig csak ugyanabban a ruhában látom a múltban, holott azért a jelenben mindig más ruhában volt, meg a múltban csak Han Chen öltözik át?!
Érdekes, bár lehet, neki ez a munkaruhája.
Meg amit soha, de soha nem fogok megérteni, hogy hogy tud futni magassarkúban? Már a kezdetek óta ezen gondolkozok, de nem jövök rá... Lehet a kínai lányoknak ez tök simán megy...
Minden tiszteletem neki!!
Nézem én is,mint a villám
.Csatlakozom az előttem szólóhoz!
.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég