f.ági írta:Szia Zita!
Nagyon ritkán nézek már koreai sorozatot, de itt leszek én is, és be fogok kapcsolódni a történetbe.Köszönöm szépen a kész részeket.
Olyan szépen fogalmaztad meg, hogy mi is a " fizetség" a forditásért. Apukád helyzetével kapcsolatban a Tieteket is teljesen átérzem, ugyanis a férjem anyukája az ő születése után fokozatosan vesztette el a látását. Apukám szintén egyik szemére nem lát...
Zita6462 írta:Kedves Kata58, nagyon köszönöm a kedves szavaid. Valóban nem olvastam vagy tényleg nem voltam még itt. Remélem a Bátyád teljes életet él és remélem az én Apukán is beletanul majd ebbe a helyzetbe. Amíg hall még, addig feltetten neki egy lejátszóra a hangoskönyvek közül egy párat, így egy kicsit legalább elfoglalja magát.
Zita6462 írta:Kedves Kata58, nagyon köszönöm a kedves szavaid. Valóban nem olvastam vagy tényleg nem voltam még itt. Remélem a Bátyád teljes életet él és remélem az én Apukán is beletanul majd ebbe a helyzetbe. Amíg hall még, addig feltetten neki egy lejátszóra a hangoskönyvek közül egy párat, így egy kicsit legalább elfoglalja magát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég