Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
Nagyon szívesen!

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Gyorsan megnéztem mert nem birtam megvárni az estét.
Az jutott eszembe 'Nehéz a hazugok élete ".
Xia Qiao bár próbálkozik de valójában nem akar változtatni, mert ha akarna akkor egyértelmüen csinálná de igy folyamatosan a saját hazugságainak hálójában van.
De ilyenkor megint felmerül a kérdés MI A BARÁTSÁG !!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem az csak kihasznál mindenki olyan mimóza kisasszonyt játszik, nem tetszik a cipót kidobjuk, elvárjuk hogy a barátnőnk főz rendszeresen reggelit állandóan segíti testileg és lelkileg és igy tovább. ( Bocs de nekem ez nem jön be.)
OKÉ Li Huizen ez a mindenkin segítünk ez rendben van de közben figyelni kellene mit csinál, nagyon szétszórt.( Elhagyja az ebédet, vagy annyi pánze van hogy ennyi embernek duplán megveszi ??????????, most akkor szegény vagy gazdag)
Bai H. csak lassan ébredezik végre a telefonos barátja ( a felesége leszúrása után) normális válaszokat ad.
Yimu most egy kissé jobb volt bár hogy szereti ugratni a másikat ezt most máson is gyakorolta, BAi H.-n., Aranyos volt hogy módszereket vetett be hogy megetesse a kását amit Li H. főzött.
Jó volt megint Főszerkesztő asszony ahogy elkapta a férjvadász kolláganőt. Kedves volt a kioktatása. Próbálta védeni az unokaöccsét is de egyben megvédte Yimut is aki tényleg néha fárasztóan játsza a nincs pénzem fizess te. Nem tudom ezt hogy fogja konpenzálni a végén.
Szóval ettől az apróságoktól függetlenül még mindig tetszik.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket.Kellemes estét kívánok.
novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket
Rita írta:boszorkany írta:Kedves Rita!
Koszonom,hogy hianyoltal,Te is hianyoztal nekem es a csapat is!
E kozel 2 honap alatt csak egyszer "ugrottam be",mikor irtal nekem.
Meg februar 3-an veglegesen tonkre ment a kazanunk(50 eve gyartottak!)alkatresz hijan ujat kellett beszerezni,beszerelni.Par napja megszunt a "hibernalasunk",vegre poloban is lehe lenni a hazban.![]()
Latom azota uj sorozatba kezdtel,az eddigi feliratokat vittem,de a videokat sajnos nem tudtam meg letolteni.(a Mega nem megy jelenleg,a v-rol nem tudom hogyan kell letolteni)Viszont,ami kesik,nem mulik.
A meleg oromere megneztem egy hosszu sorozatot,(kinai)a Nirvana in fire-t,fantasztikusan jo volt!![]()
Jovok mostmar gyakrabban.
Kedves Éva! Megkönnyebbültem, és kicsit szégyellem is magam. Bevallom, azt gondoltam,
hogy a betegséged miatt nem tudsz jönni. Gyáva kukacként, féltem rákérdezni tőled e-mailben.
De jó, hogy nem az egészséged volt az oka a távolmaradásodnak!
Legalább Te már túl vagy a fűtésszerelésen! Én még előtte állok, ahogy elkezdődik a szünet,
az lesz az első.
Éva, a Doramax linkjét is megadtam, onnan is lehet töltögetni, de a mega lesz a legjobb és a
leggyorsabb, érdemes kivárni, hogy engedelmes legyen!
Nagyon örülök, hogy gyakrabban tudsz jönni! Biztosan hímeztél szépeket! Szívesen megnéznénk!
Minden nagyon szívesen! Kellemes melegedést!
csip írta:Köszönöm szépen a 12-14. rész feliratát!
sipaer írta:Köszönöm szépen az új részeket.
Szilvia333 írta:Juppííí,juppííííííííí!!!
Köszönöm szépen az újabb 3 rész feliratát!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boszorkany írta:Kedves Rita!
Szerencsere a nyakam jobban van mar,de buszozni tovabbra sem tudok egyedul(a terdeim miatt)Koszonom,hogy aggodtal az egeszsegemert.![]()
Oke,kivarom,amig beindul a Mega,jobb szeretek onnan letolteni.
Sajnos,el kell keseritselek,semmit nem himeztem,allandoan be voltam burkolozva a hideg ellen(epp csak moderaltam).
Most horgolni akarok,nemregen jottek meg a fonalaim hozza.Marie-nak lesz egy zsoke kislany,ha sikerul.![]()
Bizony nagyon jo melegben lenni:)
Rita írta:boszorkany írta:Kedves Rita!
Szerencsere a nyakam jobban van mar,de buszozni tovabbra sem tudok egyedul(a terdeim miatt)Koszonom,hogy aggodtal az egeszsegemert.![]()
Oke,kivarom,amig beindul a Mega,jobb szeretek onnan letolteni.
Sajnos,el kell keseritselek,semmit nem himeztem,allandoan be voltam burkolozva a hideg ellen(epp csak moderaltam).
Most horgolni akarok,nemregen jottek meg a fonalaim hozza.Marie-nak lesz egy zsoke kislany,ha sikerul.![]()
Bizony nagyon jo melegben lenni:)
Kedves Éva! Arról meg is feledkeztem, hogy a hidegben az ember keze (meg az orra) az első,
ami képes lefagyni, legalábbis nálam így van.
Örülök nagyon, hogy a nyakad már jobban van, mert a kézimunka számodra lételem. Szörnyű
lehetett, amikor nem tudtad művelni.
Jó kézimunkázást kívánok! Akkor majd a zsoké kislányt nézzük meg!
Szép napot kívánok!
B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon szórakoztató részek voltak! Már rám szóltak, hogy miért hangoskodom!
Alakul a helyzet, egyszer csak robban a bomba!!!
Köszönöm a fordítást, várom az újabb részeket!![]()
![]()
leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket! Így lépést tudok tartani a történettel.
Üdv: Leo45
boszorkany írta:Koszonom Ria,magam nem gondoltam volna meg egy-ket hettel ezelott,hogy lassan normalis leszek "nyak-ugyileg."Ugy latszik mostanra erett be a srac munkajanak a gyumolcse;hala a jo kezeinek.
Feltetlenul megmutatom majd a holgyiket.
Gabóci5 írta:Rita! A thai Goong már feldobta a napunkat, a várakozás örömével legyen szép napunk!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég