Kata, egyelőre nem tudok havas fotókat hozni, mert az utóbbi napokban sokat olvadt. De biztosan
fog még esni.
Én ezt a szójaszószt szoktam venni. Természetes erjesztésű, ez látszik az összetevőkön is. Csak víz
só, szójabab és búza van benne. A búza miatta gluténérzékenyek nem fogyaszthatják, de lehet kapni
gluténmentes szójaszószt is, tamari a neve. Ezt a szójaszószt a Tescoban szoktam venni.

Az általad említett eritritet (eritritol) a TÉNÉ szerint étkezők is fogyaszthatják. Ilyen még a melasz is.
Én is használom, mert normál mennyiségben fogyasztva semmilyen egészségkárosító hatása sincs.
Valójában ez egy cukoralkohol - mint a xilit - de még attól is egészségesebb, mivel a glikémiás indexe
nulla (a xilité 12), nem emeli meg a vércukorszintet, emiatt a cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem
rongálja a fogakat, nem hizlal. Gátolja a gombaszaporodást, így candida diétások is fogyaszthatják.
Igaz, drága, de nekem egy kiló legalább egy évig kitart.
Paggy, nem szeretem a szürke, kopár téli képeket, mert soha nem látom szépnek őket, kivéve, ha ködös
az idő. Az olyan sejtelmes hangulatot áraszt. Emiatt tetszenek a dunai fotóid is.
Már én is alig várom, hogy piacon vásárolhassak!