Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 3. 15:11

Ezt nézzétek meg,mert nagyon aranyos/rövid!!!!/! :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 3. 19:00

Sziasztok! Paggy, milyen szép a Duna, s a csarnok, nem tudom az itteni árakat, de Pest mindig olcsóbb.
Igazából nagyon nagy szerencsétek van a piacokkal.
Köszönöm a videókat, és jó látni hogy kimozdultatok a barátnőddel kávézni! :D ;)
Megyek ellenőrzöm a Szoky féle zsíros pogácsát, remélem jó lesz!
Hozom majd róla a képeket is! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:

Kép
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... hNNmZYWHdn
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 3. 20:56

Kata!Nagyon jól néz ki a pogácsa!!!!! \:D/ Az a jó SZOKY-KONYHÁJÁBAN ,hogy mindent megmagyaráz és ugyanolyan finom lesz ,mint neki.Csak vigyázz,ne egyél egyszerre sokat,mert úgy jársz mint én a csokival.!Ügyes vagy!!! :flower1: :flower1: Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 3. 21:59

:x :D :flower1: :littlehearth: :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 4. 5:41

Kata, egyelőre nem tudok havas fotókat hozni, mert az utóbbi napokban sokat olvadt. De biztosan
fog még esni.

Én ezt a szójaszószt szoktam venni. Természetes erjesztésű, ez látszik az összetevőkön is. Csak víz
só, szójabab és búza van benne. A búza miatta gluténérzékenyek nem fogyaszthatják, de lehet kapni
gluténmentes szójaszószt is, tamari a neve. Ezt a szójaszószt a Tescoban szoktam venni.

Kép

Kép

Az általad említett eritritet (eritritol) a TÉNÉ szerint étkezők is fogyaszthatják. Ilyen még a melasz is.
Én is használom, mert normál mennyiségben fogyasztva semmilyen egészségkárosító hatása sincs.
Valójában ez egy cukoralkohol - mint a xilit - de még attól is egészségesebb, mivel a glikémiás indexe
nulla (a xilité 12), nem emeli meg a vércukorszintet, emiatt a cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem
rongálja a fogakat, nem hizlal. Gátolja a gombaszaporodást, így candida diétások is fogyaszthatják.
Igaz, drága, de nekem egy kiló legalább egy évig kitart.

Kép

Paggy, nem szeretem a szürke, kopár téli képeket, mert soha nem látom szépnek őket, kivéve, ha ködös
az idő. Az olyan sejtelmes hangulatot áraszt. Emiatt tetszenek a dunai fotóid is.
Már én is alig várom, hogy piacon vásárolhassak!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 4. 5:52

Az egyik legkedvencebb TÉNÉ ételem az enyhén indiai ízvilágú édesburgonyás vöröslencse főzelék.
Bármikor - reggel, délben, este - , bárhol, hidegen, melegen képes vagyok megenni. A lányom azért
imádja, mert a sárgaborsó főzelékre emlékezteti az íze, én meg azért, mert egyáltalán nem hasonlít
rá. Ő imádja a sárgaborsót, engem meg ki lehet kergetni vele a világból. =P~ Hát ilyen ez a főzelék.
Már tettem ki róla korábban fotókat. Minden kajatársítás jól áll neki: tofu, gomba, párolt és sült
zöldségek. A mostani gombapörköltes, és sült zöldséges. A zöldségek szójaszósszal, balzsamecettel
és kakukkfűvel fűszerezettek, a főzelékben őrölt curry, őrölt római kömény, és füstölt pirospaprika van.

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 4. 5:57

Mint minden hüvelyesből készült főzelék, másnapra ez is besűrűsödik. Itt pirított tofuval
és párolt, balzsamecetes lilahagymával ettem. (TÉNÉ)

Kép

Itt párolt brokkolival és karfiollal, és valamilyen zöldségfasírttal tálaltam. Sajnos már nem
emlékszem. (TÉNÉ)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 4. 7:47

sziasztok! Szép reggelt mindenkinek! Kedves Rita, köszönöm az ételfotókat és a szójáról betett képet! :x :flower1:
Azon jót vigyorogtam, hogy ugyanaz az étel másnál más ízt ad ki, de mindenképp kipróbálom, mivel éppen van is itthon egy kis édesburgonya!
További szép napot kívánok, itt végre süt a nap! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 4. 15:19

Sziasztok!Rita!Ez a vöröslencse nagyon jól néz ki.Holnap veszek és kipróbálom.Ma nyers datolyával édesítettem a dietetikus mondta-MEG KELL SZOKNI!!!
Lányok!Nézek valami jót,de igazából holnap este jövök,ma rengeteg mosogatni valóm van,mert 3 napra főztem és még sütöttem is .
Rengeteg szemetünk van.Már rég óta,főleg mióta komposztálok,szeretnék nagyon keveset szemetelni.Namármost tudom ,hogy ez többnyire városi nyavalygás,mert régebben az emberek majdnem mindent felhasználtak,DE MI ITT TARTUNK,ehhez képest kell változni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 4. 15:32

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 4. 15:36

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 4. 15:41

És végül valami üdítő is jöjjön!Lányok!Válasszatok !!!!!!
https://www.lightinthebox.com/hu/e/fc/0 ... gKkf_D_BwE
Próbáltam 2 kiválasztottamat idemásolni,de nem ment.
Holnap este jövök.Sziasztok.Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 4. 15:54

Mégis hoztam még egy cikket,biztosan ilyent nem olvastok,de mégis...Érdemes a kommenteket is elolvasni.
https://villanyautosok.hu/2021/02/03/eu ... -miniauto/
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 4. 19:04

Kép

képcim másolása, beilleszt, kékít, img

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 5. 7:59

Sziasztok,jó reggelt!Köszönöm szépen Kata.Ezt a 2-t választottad? :-bd
Lányok!PROVOKATÍV módon,újból felteszem a mottómat:
Ha akarod,hogy valami legyen,tegyél érte,vegyél részt benne!Sokszor kell figyelmeztetnem magam,mert szívesen belesüppednék a saját problémáimba,most már csak magammal foglalkoznék,DE AKKOR MI LESZ A VILÁGGAL???? :)) :)) :)) :)) :)) Mit szóltok,ilyen gondolataim vannak?Azt hiszem,hogy fontos megtárgyalnom a mai élet dolgait, érdekel mások nézőpontja.TITEKET??? :ymdaydream: :ymdaydream:
Szép reggelt,megyek belesüppedni a saját életembe! :)) :flower1: :flower1:Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 5. 8:06

:movingflower: Kata,nem sikerült idemásolnom.
Most mennem kell.Legyetek jók és egészségesek hosszútávon! %%- ~o) Paggy
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 5. 10:59

Sziasztok.
Remélem jól vagytok, legalábbis viszonylag.
Hoztam színes téli fotót, még hétfőn fényképeztem, napfényes, havas időben. Ma már nyoma sincs a hónak.

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 5. 12:18

Ildikó csodás a táj, és fantasztikus a gombakép is, s szinte issza az ember tekintete a látványt! További szép napot mindenkinek! :-bd :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 5. 12:20

Paggy írta:https://www.youtube.com/watch?v=e2zVeUPxBU4

Paggy, csodás a youtubos videó, milyen csalóka és fantasztikus az optikai hatás! Köszönet! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 5. 14:10

Paggy köszönöm a videót. Nagyon szép, és csodálatos. :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 5. 20:20

Sziasztok!Szép estét!Ildikó köszönöm szépen a képeket.A 2. képen,olyan érdekes,hogy a kert végén emelkedik a színt .A kert vége egy domb?A gomba fényképe nagyszerű.Gusztusos közeli,a szép gomba a szemvonalunkban van.Hogy készítetted?Lehasaltál?Nagyon jó,nagyon jó,várom a többit majd!.Ne vedd unszolásnak/pedig DE :)) :)) /!
Nekem is nagyon tetszik a videó.Mennyi munka,amíg valaki elkészítette.megható!El is küldtem a szeretteimnek,akik elfelejtik locsolni a virágaikat-A NÖVÉNY ÉLŐLÉNY-aláírással.
Lányok,ma egyetlen fotót hoztam.Nem is túl jó.Inkább bizonyításnak szánom.
A kép címe:
MIÉRT ÉRDEMES LEKVÁRT FŐZNI?
Kép
Egy valamennyire jobb minőségű ilyen kis üveg lekvár,ennyibe kerül.
Mindenkinek szép hétvégét!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 5. 20:34

Véletlenül bukkantam erre a blogra.nagyon-nagyon érdekes témákkal foglalkozik.Először e tulajdonos írja magáról:
---Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.

Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.---
A CÍM,AMIRE FELFIGYELTEM:
https://toochee.reblog.hu/lesznek-kupol ... k-a-holdon
Nézzetek körül a blogban!ÉRDEMES!!!! :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 5. 20:42

RÁDIÓ,MOST MONDJÁK:JAPÁN FILMFESZTIVÁL,INGYENES, ONLINE.35 filmet lehet látni
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 6. 6:24

Jó reggelt!Böngészem a kertészeti cikkeket és közben felnyílt egy ablak.Újabb adalékok a jövőről:/mansionglobal.com/
Manhattanben épülő társasház Charlotte-ban, az Upper West Side-on, az egyes egységek teljes levegőjét naponta 13 alkalommal friss levegővel cserélik, még akkor is, ha az ablakok be vannak csukva. Ha a lakosok aggódnak a beltéri levegő minősége miatt, megnyomhatnak egy „boost” gombot egy alkalmazásban, és a rendszer naponta akár 28 alkalommal kicseréli az adott egység levegőjét. A belépő friss levegőt szűrjük, ultraibolya fényen vezetjük át, beállítjuk a nedvességtartalomra, és a lakó által meghatározott hőmérsékletre melegítjük vagy hűtjük.
Edward Ubiera
Az ország egyik legnagyobb fejlesztőjének vezetői azt mondják, hogy úgy gondolják, hogy 2030-ra az ilyen rendszerek minden lakóépületben mindennaposak lesznek. A magas fokú mechanikus szellőzéssel és energiahatékonysággal rendelkező épületek rutinszerűek lesznek. A beltéri érzékelők felismerik, ha a levegő minősége csökken, és automatikusan növelik a szellőzést. A rendszerek célja a kültéri levegő problémáinak enyhítése, például az általános szennyezés vagy a tűzvészek által okozott füst, valamint a beltéri fenyegetések, például egy beteg lakó, egy megégett fazék sült .....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 6. 6:30

Kép
Oxigéntermelő lakóház lehet a jövő a világ nagyvárosai számára/portfolio.hu/
Olyan környezetbarát toronyház épül Tajvan fővárosában, ami a tervek szerint 230 tonna szén-dioxid megkötésével járul majd hozzá a város levegőjének tisztításához. A szokatlan spirál formájú épület teraszait fával ültetik be, így segítve a környezet terhelésének csökkentését - írja a CNN.
▾hirdetés

Vincent Callebaut építész többet akart kihozni az általa tervezett épületből egy sima toronyháznál, éppen ezért ambiciózus tervekkel állt elő. Egy energiatakarékos, szén-dioxidot megkötő ház ötletét vizionálta, ami hatékony megoldást jelent a globális felmelegedés elleni harcban.

A környezetbarát épületet már el is kezdték építeni, a 23 ezer fával beültetett toronyház 2017 szeptemberére készülhet el. A 21 emeletes városi erdőként is emlegetett épület az aljától a tetejéig történő 90 fokos fordulat miatt egy DNS spirálra emlékeztet. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a rajta lévő növények évente 230 tonna szén-dioxidot fognak megkötni, ami 27 autó éves kibocsátásának felel meg.
Kép

Vissza: “Társalgó”