Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Ági! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Marcsinak megkésve sok boldog születésnapot ,Áginak boldog névnapot kívánok.
Valamennyi Áginknak Boldog Névnapot Kívánok! :

Kedves Ági, nagyon boldog névnapot kívánok Neked szeretettel!
Télvíz idején egy nyíló virággal köszöntelek én.

Télvíz idején egy nyíló virággal köszöntelek én.

Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm Nektek a névnapi eszetekbe jutást! A virágokat Ritának, Marikának,MinGinek, Gabócinak az idézetet, Vaskicának, Katának a képeket, amik biztos szépek, de nálam most a technika nem működött, Unninak a szép nyiló virágot. Aranyosak vagytok!
Nagyon köszönöm Nektek a névnapi eszetekbe jutást! A virágokat Ritának, Marikának,MinGinek, Gabócinak az idézetet, Vaskicának, Katának a képeket, amik biztos szépek, de nálam most a technika nem működött, Unninak a szép nyiló virágot. Aranyosak vagytok!
Kata58 írta:Valamennyi Áginknak Boldog Névnapot Kívánok! :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ágikám végre sikerült...de ne tudd meg hányadszori próbára...

- dolores953

" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Kata! Hú, gyönyörű! Megérte próbálkoznod! Köszönöm szépen! 
Kedves Dolores, köszönöm szépen!
Azon gondolkodtam, miközben olvastam a szöveget, hogy vajon volt-e nagyon régen névnap, vagy ünnepelték-e a születésnapokat? Értem ezt pl. a sokunk által szeretett történelmi korszakokra?

Kedves Dolores, köszönöm szépen!
Azon gondolkodtam, miközben olvastam a szöveget, hogy vajon volt-e nagyon régen névnap, vagy ünnepelték-e a születésnapokat? Értem ezt pl. a sokunk által szeretett történelmi korszakokra?
Vaskica06 írta:Marcsinak megkésve sok boldog születésnapot ,Áginak boldog névnapot kívánok.
Szia Vaskica!
Köszönöm szépen nagyon jól esett.

Szép estét kívánok neked.
Marcsi

Szia Ági!
Boldogságos, egészséges névnapot kívánok neked.
Marcsi

Boldogságos, egészséges névnapot kívánok neked.
Marcsi

- boszorkany
Kedves Agik,Agicak,Agnesek boldog nevnapot kivanok Nektek. 

Szia Marcsi!
Köszönöm szépen a jókivánságaid! Az jutott eszembe amit a múltkor irtál a Kárász utcai összefutásról, hogy lehet, csak azt látnád, hogy valaki elviharzott melletted és lobogott a haja.
Na, az voltam én!
Kedves Éva!
Köszönöm szépen a köszöntést!
Köszönöm szépen a jókivánságaid! Az jutott eszembe amit a múltkor irtál a Kárász utcai összefutásról, hogy lehet, csak azt látnád, hogy valaki elviharzott melletted és lobogott a haja.

Kedves Éva!
Köszönöm szépen a köszöntést!

Kedves Marcsi és Ági! jót nevettem a Kárász utcai jeleneten...remélem valóra válik, hogy a virtuóz világból valóságosan is találkozhassatok! szívből kívánom!

Á igen majd el felejtetten....nem tudom láttátok e a Love.O2O-öt, de nálam ez is rongyosra nézve...annyira szerettem. Pedig először azt gondoltam hogy nem érdekel az ilyen téma aztán le sem bírtam állni annyira aranyosak voltak nem csak a szereplők hanem a történet fő szála is!

Á igen majd el felejtetten....nem tudom láttátok e a Love.O2O-öt, de nálam ez is rongyosra nézve...annyira szerettem. Pedig először azt gondoltam hogy nem érdekel az ilyen téma aztán le sem bírtam állni annyira aranyosak voltak nem csak a szereplők hanem a történet fő szála is!

Kedves Kata!
Én is láttam a Love 020 és nagyon tetszett nekem is.Nagyon szép volt a virtuális világ és jól kapcsolták össze a való világgal.Jó volt a történet.Jól játszottak a szereplők is.Jó volt a vége.Láttam,hogy filmes verzióban is megtalálható.Kíváncsi vagyok az milyen.
Én is láttam a Love 020 és nagyon tetszett nekem is.Nagyon szép volt a virtuális világ és jól kapcsolták össze a való világgal.Jó volt a történet.Jól játszottak a szereplők is.Jó volt a vége.Láttam,hogy filmes verzióban is megtalálható.Kíváncsi vagyok az milyen.
Kedves Magdi/Magdimama!
Legyen nagyon boldog születésnapod!
Még sok-sok egészségben és vidámságban gazdag évet kívánok.

Még sok-sok egészségben és vidámságban gazdag évet kívánok.

Kedves Nagyi!
Tavaly a hatvankilencediket ünnepeltük, akkor ez most egy kerek évforduló az életedben.
Isten éltessen sokáig! Még nagyon sok szép, boldog, egészségben
eltöltött szülinapot kívánok!
Talán van hetven darab!

Tavaly a hatvankilencediket ünnepeltük, akkor ez most egy kerek évforduló az életedben.
Isten éltessen sokáig! Még nagyon sok szép, boldog, egészségben
eltöltött szülinapot kívánok!
Talán van hetven darab!
Kedves Nagyi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok, szeretettel!

Nagyon boldog szülinapot kívánok, szeretettel!

Kedves csopi tagok;Gabóci5 ,F.Ági,Rita,B.Marika,MinGi !Köszönöm szépen a jókívánságaitokat.
Egyszer,majd újra megkeresem a képfeltöltést,amit a korábbi gépem elnyelt.Addig csak Emotikonokkal válaszolok.Nagyon kedvesek és figyelmesek vagytok.A Facebookon is írtam"bár állni látszék az idő,ám a szekér halad"/Petőfitől szabadon/Puszi NEKTEK! 

Kedves Magdimama nagyon Boldog születésnapot!

hogy mindenkinek jusson egy szelet...

hogy mindenkinek jusson egy szelet...

Kedves Magdi Mama!
Születésed napján kívánok neked nagyon sok boldogságot és kicsattanó egészséget.
Marcsi

Születésed napján kívánok neked nagyon sok boldogságot és kicsattanó egészséget.

Marcsi

Kedves Magdi Mama!
Nagyon jó egészséget és még sok boldog születésnapot kívánok. <3
Nagyon jó egészséget és még sok boldog születésnapot kívánok. <3
Kedves Kata,Gyomor, Vaskica és Unni !
Köszönöm a jókívánságaitokat!
Üdvözlettel Magdi mama.