És valóban olyan csodás képeket raktál ki még a továbbiakban is hogy tényleg tátva maradt a szám és öröm nézegetni őket! Köszönöm fiadék fotós élménybeszámolóját is...máskor is kérünk szépen belőle...

Kata58 írta:Rita! Gyönyörűek a képeid, kis falucskád tornyaival kezdve, rögtön párom Rábaszentmihályi temploma jutott eszembe, 5 háznyira laktak apósomék tőle...
És valóban olyan csodás képeket raktál ki még a továbbiakban is hogy tényleg tátva maradt a szám és öröm nézegetni őket! Köszönöm fiadék fotós élménybeszámolóját is...máskor is kérünk szépen belőle...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

. Ha megáll és kiszáll bele sem gondolok...hiszen Samu kezét meg fognom kellett.! De vannak itt ilyen pihentagyúak, akik sztrádának nézik az utat. Úgyhogy nekünk, és mindenki másnak aki ott gyalogol igencsak vigyáznia kell! ÁÁÁ az indexről nem is beszélve, hogy kerülni fog a mögötte levő sofőrnek...ami ugye evidens kellene hogy legyen. Szívesen felállítanék ott egy trafipackot.... egy nap alatt meglenne a havi...többek között ez is oka hogy nem szeretek kijárni...

Nekem most virágzik a klíviám, erről teszek be egy kollázst.

Pedig megigértem magamnak, hogy nem fogok sütimérgezést kapni. 

Elkészültem tegnap a mézesekkel, mást nem is csináltam ma meg rántott pulykamellet csináltam..Samunak annyira izlett hogy a 3 szorosát ette a húsnak...de azért elfogyott a rízs is mellette...
. Még egy résszel adós vagyok a Rookievel...de ma még nem filmeztem csak zenét hallgattunk meg letöltögettem. És sikerült egy kicsit bólintani..de csak jobban fáj a fejem tőle...de már nem mertem kávét inni, mert h 2 után iszom akkor hajnalig is fenn vagyok. Ma hajnalban meg Samu tett arról hogy legyen mit takaritani vele együtt...hajnali fél négykor...aish.

Gyanítom ez is a felújítás után lett ilyen szép.
Külön figyelmet fordítottál a lámpák fotózására, modernek, de szépek. 

de jó ötlet.....

Gyapjú ágyneművel vetett ágy : két párna, takaróval.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég