Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (23/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 25. 19:28

csip írta:Köszönöm szépen az új részeket! Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Nagyon szívesen! Neked is Kellemes Ünnepeket kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 26. 9:26

Jó szórakozást kívánok a The Library / A Könyvtár c. thai filmhez!

Ez volt a második karácsonyi meglepetésem. További kellemes ünnepeket kívánok!

Itt találhatjátok:

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=29&t=121

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 26. 19:08

Köszönöm itt is viszem a könyvtárat! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. december 27. 13:51

Szia Rita! Tegnap sikerült végre megnézni az új részeket,izgalmas volt minden rész! Manna már soha nem lesz a kedvencem a viselkedése, borzalmas. Yanzhi nagyon leleményes volt.
Köszönjük a fordítást, várjuk a folytatást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 27. 16:48

B.Marika írta:Szia Rita! Tegnap sikerült végre megnézni az új részeket,izgalmas volt minden rész! Manna már soha nem lesz a kedvencem a viselkedése, borzalmas. Yanzhi nagyon leleményes volt.
Köszönjük a fordítást, várjuk a folytatást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Marika! Mindjárt befejezem a 25. rész ellenőrzését, és csak annyit tudok mondani,
hogy rettentően ki vagyok akadva! Nem akarom lelőni a poént, de Manna, és a japán
Oshima az oka! Olyan jó lenne, ha a másik két rész, ami még hiányzik a heti négyesből
egy kis enyhülést hozna a szívemre!

Nagyon szívesen!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. december 27. 19:54

Rita írta:Marika! Mindjárt befejezem a 25. rész ellenőrzését, és csak annyit tudok mondani,
hogy rettentően ki vagyok akadva! Nem akarom lelőni a poént, de Manna, és a japán
Oshima az oka! Olyan jó lenne, ha a másik két rész, ami még hiányzik a heti négyesből
egy kis enyhülést hozna a szívemre!

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 28. 7:24

Köszi, Marika! Még Hyera sem akasztott ki ennyire a The Chaserben,
mint amennyire Manna! Akkor el tudod képzelni, hogy mit érezhetek!
Jólesik az ölelés!

Szép napot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 28. 9:06

szia Rita! Akkor remélem nem csodálod, hogy meg sem álltam a 28. részig... :-ss ...elképesztően izgalmas ez a sorozat...és igencsak próbára tesz bennünket...de azzal együtt is nagyon szeretem. És úgyis túl vagyunk már a felén :D ,Úgyhogy érdemes kibírni ezt a pár részt.../egyébként nem csoda hogy a Yanzit alakító színésznőnket annyira szeretem...bár néha úúúúúgy besegítenék. HOL AZ A DORONG!!!! itt az ideje edzésbe bevonni... :-q :-w :-ss

Egy kis pihentető..
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 28. 18:10

Megértem, Kata! Arra nem számítottam, hogy ahogy Manna lelkileg próbálja
összetörni Yanzhit, az rám is hatással lesz.

Most fordítom a 26. részt. Szerencsére eddig viszonylagos nyugi van, de még
csak a felénél tartok.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (27/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 7:59

Jó szórakozást kívánok az újabb szeretetcsomaghoz!

Boldog Újévet Kívánok Mindannyiunknak!

Amint már írtam, Manna viselkedése kikészített ezekben a részekben. Sajnos méltóvá
vált a náci mintára készült egyenruhájához. Közben az izgalmak fokozódnak, és ismét
rengeteg dolog történt, ahogy a valóságban is megeshetett a második kínai-japán
háborúban. Yanzhival minden megesik, ami egy börtönbe zárt, a sajátjai által árulónak
kikiáltott egyénnel megeshet, de olyan, mint a macska, mindig talpra esik, csak néha
nagyon-nagyon fájdalmas az az esés.

A japán hadseregnek pénzt kell gyűjteni, ezért Wolfram és Yanzhi szimultán sakkversenyre
hívnak ki két világbajnokot. Yanzhi fantasztikus ötlettel győzi le őket, úgy, hogy csak egy
napja volt, hogy megismerkedjen a sakk szabályaival. Hárommilliót kaszálnak!

Kép
Kép
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2016. december 30. 8:55

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb feliratokat :) Reklámozás meg történt a szokás szerint %%-
Köszönöm az egész évi önzetlen munnkádat és NAGYON BOLDOG ÚJÉVET kívánok :ymparty:
Üdvözlettel: mamoca
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. december 30. 10:07

Köszönöm Rita az újabb feliratokat. Feltétlenül ma fogom megnézni, ...hogy Manna ne rontsa el a szilveszteri hangulatomat. Évek óta először most fogunk kimozdulni itthonról az évet búcsúztatni.

Mindenkinek legyen kellemes és vidám a szilvesztetere! :o) :ymparty: :o) :ymparty: :o) :ymparty:

Boldog Újévet kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 30. 11:01

Kedves Rita! végre van elem az egeremben, most értünk haza a vásárlásból...visszafelé elromlott a lift, szerencsére nélkülünk...pont a földszinten adta be az unalmast. Remélem délutánra megcsinálják..Sajnálom nagyon azokat, akik 1o.-től lefelé laknak...ott pici baba is van. :(
Nagyon megérett már itt a liftcsere..
Köszönöm szépen az újabb csomagot.biztos hogy még ma megnézem. Ugye nem túloztam azzal, hogy nem semmi ez a 4 rész! utána tuti megyek a másik sorijára, ahol Tommal szerepel...hogy vigasztaljam magam..

kedvenceimmel...
ezzel a videóval és az utánuk következő előadásokkal kívánok Boldog Új Évet Mindenkinek! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. december 30. 13:39

Köszönöm az újabb részeket!!! BUÉK!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 14:06

mamoca13 írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb feliratokat :) Reklámozás meg történt a szokás szerint %%-
Köszönöm az egész évi önzetlen munnkádat és NAGYON BOLDOG ÚJÉVET kívánok :ymparty:
Üdvözlettel: mamoca

Szia Mamoca!

Nagyon szívesen az újabb részeket, és a többi fordítást is! Köszönöm szépen a hírverést!

Neked is Boldog Újévet Kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 14:18

Gabóci5 írta:Köszönöm Rita az újabb feliratokat. Feltétlenül ma fogom megnézni, ...hogy Manna ne rontsa el a szilveszteri hangulatomat. Évek óta először most fogunk kimozdulni itthonról az évet búcsúztatni.

Mindenkinek legyen kellemes és vidám a szilvesztetere! :o) :ymparty: :o) :ymparty: :o) :ymparty:

Boldog Újévet kívánok!

Kedves Gabi! Nagyon szívesen a heti négyest! Nagyon okosan teszed, ha ma nézed meg!
Lesz időd kipihenni a Manna okozta lelki sérüléseket! Le a kalappal a M alakító színésznő
előtt. Úgy el tudja játszani a bosszúszomjas, már-már vérszomjas, kegyetlen nő szerepét,
hogy szabály szerint émelyegni kezdtem tőle, és a viselt dolgaitól. Ez a The Chaserben is
előfordult egyszer, hogy a gyomrom már nem bírta bevenni az elnökjelölt arcátlan hazugságait.
Mannánál a kiapadhatatlan bosszúvágyától leszek rosszul. Szörnyű!

Nagyon jó szilveszteri kimozdulást kívánok Nektek! Érezzétek jól magatokat!

Boldog Újévet Kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 14:51

Kata58 írta:Kedves Rita! végre van elem az egeremben, most értünk haza a vásárlásból...visszafelé elromlott a lift, szerencsére nélkülünk...pont a földszinten adta be az unalmast. Remélem délutánra megcsinálják..Sajnálom nagyon azokat, akik 1o.-től lefelé laknak...ott pici baba is van. :(
Nagyon megérett már itt a liftcsere..
Köszönöm szépen az újabb csomagot.biztos hogy még ma megnézem. Ugye nem túloztam azzal, hogy nem semmi ez a 4 rész! utána tuti megyek a másik sorijára, ahol Tommal szerepel...hogy vigasztaljam magam..
kedvenceimmel...
Boldog Új Évet Mindenkinek! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty:

Kedves Kata! Neked is nagyon szívesen a feliratokat! Én meg azon gondolkodom éppen,
hogy levezetésképpen elkezdem a 28. részt, de az sem lesz az igazi, mert nemcsak Manna
esze ment el, hanem mindenkié, aki a háború szereplője. Lassan már nem tudni ki, kivel
van. Mindenki gyanús, és mindenki gyepál valakit, ha gyanús, ha nem. Úgyhogy lehet, hogy
te csinálod jól!

Neked is és Samukának is Boldog Újévet Kívánok!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. december 30. 15:06

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 24-25-26-27. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Békés, Boldog új esztendőt és kicsattanó egészséget kívánok.Marcsi :)
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 15:07

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!! BUÉK!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:

Nagyon szívesen! Boldog Újévet Kívánok!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. december 30. 15:21

Szia Rita

Nagyon köszönöm az újabb feliratokat. :)
Megnézve ezeket a részeket úgy döntöttem, nem leszek hírszerző az istennek se...
Spoiler: mutasd
Az előző részekhez csak annyit, hogy a FI (forgatókönyv író) ( By Ircsi) és a rendező
ugyancsak elvetette a sulykot... még hogy 18 napig nem aludni ( a rekord 11 nap )
meg nem enni és főleg nem inni, mese habbal. Egy Yanzhi alkatú valaki meghal ennyi
idő alatt. Egyébként nem engedni aludni a delikvenst, megszokott kínzási mód, és rendszerint
súlyos következményei vannak.

Mannáról csak annyit teljesen kifordult magából és mint ilyen nem jó hírszerző és nem jó vezető,
csak a bosszú vezérli minden tettét. [-x
Ami a legjobban tetszett az a megszervezett sakkparti volt, és amikor rájöttem Yanzhi mire készül...
Őszintén mondom, ha én vagyok ott neki állok megtanulni a sakkot. ( Vagyis a nehezebb utat választom. :-q )
Azt tudjuk, hogy Yanzhi kettős ügynök, csak a legmagasabb rangú főnöke tudja és W.
De szerintem hiba volt nem tájékoztatni legalább egy-két fontosabb embert.
Még tudnék írni a japánokról, az ökrökről (ezen annyit nevettem: én is ezen a módon neveztem egyeseket.),
de másnak is hagyok írni valót.
Megyek is belelesek a következő részbe. B-)
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 15:34

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 24-25-26-27. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Békés, Boldog új esztendőt és kicsattanó egészséget kívánok.Marcsi :)

Kedves Marcsi!
Annyira nevettem a "kicsattanó egészségen"! Köszönöm szépen, viszont kívánom! Szerencsére
nagyon ritkán szokott bajom lenni, remélem, ezután is így lesz! Gabi képén a felirat is nagyon
tetszett. Neki kéne írnom, de most eszembe, biztosan nem bánja, ha itt jegyzem meg.

Mindent nagyon szívesen! Boldog Új Évet Kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 15:55

dolores953 írta:Szia Rita

Nagyon köszönöm az újabb feliratokat. :)
Megnézve ezeket a részeket úgy döntöttem, nem leszek hírszerző az istennek se...
Spoiler: mutasd
Az előző részekhez csak annyit, hogy a FI (forgatókönyv író) ( By Ircsi) és a rendező
ugyancsak elvetette a sulykot... még hogy 18 napig nem aludni ( a rekord 11 nap )
meg nem enni és főleg nem inni, mese habbal. Egy Yanzhi alkatú valaki meghal ennyi
idő alatt. Egyébként nem engedni aludni a delikvenst, megszokott kínzási mód, és rendszerint
súlyos következményei vannak.

Mannáról csak annyit teljesen kifordult magából és mint ilyen nem jó hírszerző és nem jó vezető,
csak a bosszú vezérli minden tettét. [-x
Ami a legjobban tetszett az a megszervezett sakkparti volt, és amikor rájöttem Yanzhi mire készül...
Őszintén mondom, ha én vagyok ott neki állok megtanulni a sakkot. ( Vagyis a nehezebb utat választom. :-q )
Azt tudjuk, hogy Yanzhi kettős ügynök, csak a legmagasabb rangú főnöke tudja és W.
De szerintem hiba volt nem tájékoztatni legalább egy-két fontosabb embert.
Még tudnék írni a japánokról, az ökrökről (ezen annyit nevettem: én is ezen a módon neveztem egyeseket.),
de másnak is hagyok írni valót.
Megyek is belelesek a következő részbe. B-)

Szia dolores! Jót röhögtem a te második mondatodon is! Nekem is most ment el az egésztől
a kedvem! Na jó, már hamarabb is, amikor rájöttem, hogy megkínozhatnak. Bevallom, én
nem sokáig tartanám magamban az információkat vallatáskor.

Szerintem is rossz döntés volt, hogy Yanzhi küldetéséról csak egy ember tudjon. Ez lett a vége!
Ugyanakkor azt is meg lehet érteni, hogy sok a kettős ügynök, már nem tudni, kiben lehet megbízni,
és kiben nem. Az a két pasas, akik meghaltak a YZ által elárult címen lévő találkozási pontokon,
azok is kettős ügynökök voltak, azért kellett meghalniuk, és YZ-nak a többiek szemében árulóvá
válnia.

Ezt a kettős ügynök dolgot sem értem. Amíg be nem épül valaki, óriási károkat okoz a sajátjainak,
mert, ha kell, meg is kell ölnie őket, míg rengeteg jót tesz az ellenségnek. Itt van példának W és
YZ.

Én is azt gondolom, hogy nagy baja lesz még Mannának abból, hogy nem tud magának parancsolni.
Ja, a főnökei sem tudnak neki.

Nagyon szívesen a feliratokat! Boldog újévet kívánok!

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2016. december 30. 15:56

Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket, megnézem felirattal mert előre már belelesegettem.
Az igy is kiderült, hogy Mannának mondhatni elgurult a gyógyszere és a bosszú álláson kívül más nem érdekli,
ez élteti ami elég szomorú. Szoktam mondani az ok okozat miatt a törtéseket Ö hozza létre.
Találtam egy idézetet ami ide illik:
Amig mindent csak a saját álláspontunkból kiindulva szemlélünk, addig sohasem fogjuk felismerni az igazságot.(BRUNTON)

Tehát megnézem és majd..............irok.

Áldott Békés Új Évet Kivánok, neked és minden fórumozónak.
:flower1: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 30. 16:45

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket, megnézem felirattal mert előre már belelesegettem.
Az igy is kiderült, hogy Mannának mondhatni elgurult a gyógyszere és a bosszú álláson kívül más nem érdekli,
ez élteti ami elég szomorú. Szoktam mondani az ok okozat miatt a törtéseket Ö hozza létre.
Találtam egy idézetet ami ide illik:
Amig mindent csak a saját álláspontunkból kiindulva szemlélünk, addig sohasem fogjuk felismerni az igazságot.(BRUNTON)

Tehát megnézem és majd..............irok.

Áldott Békés Új Évet Kivánok, neked és minden fórumozónak.
:flower1: :flower1: :littlehearth:

Kedves Virág! Kis lesegetős lettél te is?

Igazad van! Amikor Wolfram előadta Qing Munak ezt az észrevételét, hogy Manna csak addig ér
valamit, csak addig teljesít, amíg YZ a látóterében van, én is azt mondtam, hogy ez nagyon
szomorú, hogy egy értelmes, szép fiatal lányt, csak a bosszú éltessen. De amit most érez, arra
már egyáltalán nincs szavam. Az már nem bosszú, nem is gyűlölet, hanem valami beteges rögeszme,
ami rettentő szánalmassá teszi az egész lányt. Nem tud odébb lépni a "fogsz te még térden állva
könyörögni nekem" gondolattól.

Nagyon szívesen! Várlak! Jó szórakozást!

Neked is Boldog Újévet kívánok!

Kép
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2016. december 30. 16:58

Üdv.
Köszönöm szépen a 24-27.részek fordítását.
Kellemes szilvesztert és boldog újévet kívánok.

Vissza: “Kína”