Gyorsan megnéztem az újabb részeket és a szösszenetek amiket észrevettem.
Kedves Hirszerzőn kiveszi kakbátja zsebéből a fényképet melyen felesége és az egész csapat rajta van.!!! Persze.
Yanzink 18 napig nem eszik nem iszik. ez rendben is van, az evést simán ki lehet bírni az ivás az egy kissé húzósabb, és utána persze kap egy kis cukor inekciót ami jót tesz, de utána bemegy 2 étterembe is és csak eszik és eszik.
Amikor valaki 18 napig nem eszik és iszik az emésztő rendszere sem működik. ( Én már 1 hetest nem evést simán végig csináltam igy tudom miről beszélek.) Persze a szuper kémek mindent kibirnak. A világos szoba meg a folyamatos zene az valóban húzos de egy idő után az agy kikapcsol és ha hosszu ideig nem is de rövid időket alhatott közötte. Persze ha megtanult meditálni a kiképzés alatt akkor ez nem probléma.
Yanzi apukája meg mintha nem Bank igazgató lenne nagyon furcsán viselkedik, eddig nem a pénz világába élt, eszébe sem jut, hogy az ellenség mit akar. Vagy akkor más volt a bank világ mint mai .??? Persze a lányáért mindent de ................azért....
Yanzikánk betör egy házba utána teljesen más ruhába cipőbe jön ki. A ruha még oké de a cipő. Ugy nézki mindenki egy méretűt hord ??
Na ezektől eltekintve még mindig jó a sorozat.
Köszi a forditást mégegyszer és Áldott Ünnepeket kívánánok.