evanagyi írta:Rita! Kedves.Nagyon gyors vagy! Ahogy a törökök mondják, Áldás a kezeidre. Köszönöm! Régóta nézegetem már sorozataidat, öreg lévén, csak most találtam ide.
További jó munkát. És hamarosan közelgő szeretet ünnepére kívánok minden jót!
Üdvözlettel: Évanagyi
dolores953 írta: Szia Rita
Sikerült megnéznem még a maradékot, hát nem semmi
amit a kémügyekben megtapasztalhattunk.
Komolyan mondom néha nehezebb mint a harcmezőn, pedig az se kutya.![]()
Jót nevettem rajta, amikor Yanzhinak meg kellett volna tanulni hímezni.![]()
Hát az a hímzőasszony jó mélyen elveszett benne.![]()
Egy kicsit előre leselkedtem mi várható még...
Úgy látom egyenlőre még nem nagyon romantikázhatunk, pedig jó lenne
már valamit látni( még egy kis homlokcsók is jó lenne.
)
Most megyek pótolom a többi elkezdett sorozatomat is.
Újra csak köszönöm a feliratokat.![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 16-17-18-19. részek feliratainak a fordítását.![]()
Nagyon izgalmas és kíméletlen világot láthatunk.Nagyon tetszik ahogy vigyázza és óvja Yanzit Yu Hao.Én már látom az apró romantikát, már a második púdert vette meg Yanzi miatt, illetve meglőtte saját magát, hogy védje.Ez már messze meghaladja a hazafias cselekedet fogalmát.
Szép estét kívánok.Marcsi
mamoca13 írta:Szia Rita!
Köszönöm az újabb részeketés már vittem is tovább az ismertetőt a fb-ra
Ezúton kívánok Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket
annamama írta:...Kedves Rita ..ma már jártam nálad már hiányzott a mi kis kémleányunk de akkor még nem volt felirat.....Most meg nagy elkeseredetségembe mert szerintem meghalt vagy legalább is halodik a Doramax 264 a kedvenc letolto oldalam igy korbe keresgéltem mi lehet az oka hogy már napok ota Errort ir ki...okosabb nem igen lettem de egyre jobban az az érzésem van hogy igazam lesz sajnos,bár ne lenne....most az uj csomag gyogyir lett nekem...... Koszonom szépen a felirato Aldott Békés Karácsonyi unnepeket kivánok ugy neked kedves Rita mint minden csopilako forumozo társamnak
Kriszti007 írta:Szia Rita!
Köszönjük az újabb részeket!![]()
Jó készülődést mindenkinek!
nb76 írta:Szia Rita! Nagyon köszönöm a 20-23 részek fordítását, ezt is begyűjtöttem. Kismadárkáim változatlanul ódát zengenek, úgyhogy nem várok már sokáig a kezdéssel, olyan gyors vagy, hogy nem is biztos, hogy utolérnélek![]()
Nagyon boldog, békés karácsonyt, sok pihenést kívánok Neked!![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Úgy látom a kis madarak ma is hangosan csiripeltek!
Köszönjük az újabb részeket, nagyon örülünk neki!![]()
![]()
gyomar írta:Drága Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az új négy rész feliratának a fordítását.![]()
Hihetetlen vagy.Örülök nagyon.Marcsi![]()
Jó készülődést kívánok mindenkinek, mi holnap pulykát vágunk, meg elkészítjük a giga mennyiségű töltött káposztát, összefogással nagy családilag.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 20-23.részek fordítását.
Kellemes ünnepeket kívánok.
erika001 írta:Szia Rita!Nagyon köszönöm a friss feliratokat.Békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked és a doramarajongóknak.
Kriszti007 írta:Jelentem, én vagyok az a kismadár!Azért is tettem oda azt a képet. Lehet, le kellene cserélnem az avataromat is?
Rita írta:Kriszti007 írta:Jelentem, én vagyok az a kismadár!Azért is tettem oda azt a képet. Lehet, le kellene cserélnem az avataromat is?
Kriszti! Tudom, hogy csak vicc, de én már találtam is madaras avatarokat:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég