Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

chain

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (19/45)

HozzászólásSzerző: chain » 2016. december 16. 17:47

Üdv.
Köszönöm szépen a 16-19.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok
Kriszti007

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (15/45)

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. december 16. 18:00

Rita írta:Szia Kriszti! Nagyon szívesen a feliratokat! Annyira örülök, hogy Marikának is, és neked is
ennyire bejön a Rookie!
A 16. és a 17. rész fordításával már készen vagyok, tehát ezeket
láttam. Elkezdődik a két lány közötti harc, pontosabban Manna akarja elkapni Yanzhit. De
YZ-nak hirtelen egy titkos védelmezője akad. Hátha már a várva várt romantika is beindul!!

Már csak egy hét van a Hwarangig! Drukkolok, hogy nagyon jó legyen!! Ne legyen sok soros
a felirata, jó legyen az angolja, és ne legyen nehéz a szövege!

Kellemes készülődést!

Szia Rita!

Az újabb négy rész is megnézve, köszönjük a feliratokat! Nagyon jó részeken vagyunk túl. Egy a baja ennek a sorozatnak, olyan gyorsan véget ér egy-egy rész. ;)
Mannát eddig sem kedveltem, de most már mondhatom, hogy egyenesen utálom. Jól megkapta az étellel, örültem neki, hogy így járt. :D
És most ismét várom a folytatást... :D

Köszi a drukkolást, meglátjuk pár nap múlva.

Szép hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 18:03

Ancsa46 írta:Szia Rita.
Köszönöm szépen a fordítást az előzőekkel együtt, még nem jutottam el odáig hogy megnézzem, sajnos lebetegedtem, de már alakul a helyzet, és rástartolok, mert izgat a folytatás.

Szia Ancsa! Először is mihamarabbi gyógyulást kívánok! Kár lenne, ha az ünnepeket
betegen töltenéd.

Jó kismaratonozást kívánok! A nyolc részen keresztül nagyon határozottan fogod érezni,
hogy mennyire élesedik, komolyodik a helyzet főleg a két lány között, de az Álshadow is
kockázatos játszmákba kezd. Song Mianék akciói pedig tele vannak meglepetésekkel,
csavarokkal.

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 18:06

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönjük az újabb részeket!

Szia Marika! Nagyon szívesen!

Nagyon fognak tetszeni az új részek!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 18:10

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 18:11

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!! :flower1: :) :flower1: :) :flower1: :)

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 18:17

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 16-19.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok

Szia! Nagyon szívesen a fordítást!

Neked is kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 18:36

Kriszti007 írta:
Szia Rita!

Az újabb négy rész is megnézve, köszönjük a feliratokat! Nagyon jó részeken vagyunk túl. Egy a baja ennek a sorozatnak, olyan gyorsan véget ér egy-egy rész. ;)
Mannát eddig sem kedveltem, de most már mondhatom, hogy egyenesen utálom. Jól megkapta az étellel, örültem neki, hogy így járt. :D
És most ismét várom a folytatást... :D

Köszi a drukkolást, meglátjuk pár nap múlva.

Szép hétvégét!

Szia Kriszti! Már megint te vagy az első visszajelző! Köszi! Úgy örülök, hogy ezek az
epizódok is tetszettek!

Nagyon szívesen a négyes csomagot!

Emlékszem, hogy a The Queen of SOP-nál is ugyanez volt a bajunk, hogy hamar vége
van egy résznek. Azért is teszek ki négy részt egy alkalommal, hogy amennyire lehet,
belakjunk belőle, hogy kibírjuk a következő hétig. Szerencsére nem sok sorosak a részek,
és csak néha volt benne olyan, a történelemmel összefüggő rész, aminek utána kellett
néznem a neten.

Csatlakozom Manna szidalmazáshoz! Rettenetes, mi lett belőle! Néha még látszik, hogy
valamikor volt szíve, de egyre ritkábban.

Hamarosan fent lesz az első rész a Hwarangból! Szuper lesz!

Erre a kajára gondoltál? Élő polipot enni, és még egy vagyont is fizetni érte!???

Kép
Kép
Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. december 16. 19:25

Rita írta:Szia Kriszti! Már megint te vagy az első visszajelző! Köszi! Úgy örülök, hogy ezek az
epizódok is tetszettek!

Nagyon szívesen a négyes csomagot!

Emlékszem, hogy a The Queen of SOP-nál is ugyanez volt a bajunk, hogy hamar vége
van egy résznek. Azért is teszek ki négy részt egy alkalommal, hogy amennyire lehet,
belakjunk belőle, hogy kibírjuk a következő hétig. Szerencsére nem sok sorosak a részek,
és csak néha volt benne olyan, a történelemmel összefüggő rész, aminek utána kellett
néznem a neten.

Csatlakozom Manna szidalmazáshoz! Rettenetes, mi lett belőle! Néha még látszik, hogy
valamikor volt szíve, de egyre ritkábban.

Hamarosan fent lesz az első rész a Hwarangból! Szuper lesz!

Erre a kajára gondoltál? Élő polipot enni, és még egy vagyont is fizetni érte!???

Rita! Igen, erre gondoltam. :D Rossz volt nézni is. De nagyon megérdemelte. Teljesen kifordult önmagából, elment az esze is. És ez még csak fokozódni fog.
Nagyon jó, hogy négy részt kapunk egyszerre, de tényleg olyan sori ez, amit néznék éjjel is. Érdekes, izgalmas, tetszik nagyon. Nálam ez a mérce, ha nem tudok betelni vele, akkor az igazán jó jelző. :D Ezen biztos nem aludnék el.
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2016. december 16. 19:39

Kedves Rita ! Köszönöm szépen az újabb 4 részt ! Nagyon várom a részeket ,egyre izgalmasabb ahogy haladunk .Nagyon sajnálom a két lányt ,nem lehet őket bántani sem meg vetni ,hisz a körülmények tették őket ilyenné .Sajnos mindig ilyen volt a világ sok rosszat lehetett elkövetni a haza érdekébe ,a hazáért jelszóval .Emberek családok és amint látjuk életek mentek tönkre !Nem haragszok a Mannára sem mert láthatjuk benne van a hazafias érzés és a szülői szeretet és nem tud választani ,mert a keserűség és a düh elvakítja .Az vesse meg aki az ő helyzetében tudná hogy mit tegyen ,szerintem nagyon sokan az ő útjára lépnének .Várom a további részeket Üdv Erzsébet @};-
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2016. december 16. 20:03

Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 15-19. rész feliratát és a munkádat. Üdv. Ildikó :) :littlehearth:
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2016. december 16. 20:05

Szia Rita!

Köszönöm szépen, van remény rá hogy ne a betegágyat nyomjam az ünnepekben, már lábadozó félben vagyok.
Üdvözlettel.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 21:04

Kriszti007 írta:Rita! Igen, erre gondoltam. :D Rossz volt nézni is. De nagyon megérdemelte. Teljesen kifordult önmagából, elment az esze is. És ez még csak fokozódni fog.
Nagyon jó, hogy négy részt kapunk egyszerre, de tényleg olyan sori ez, amit néznék éjjel is. Érdekes, izgalmas, tetszik nagyon. Nálam ez a mérce, ha nem tudok betelni vele, akkor az igazán jó jelző. :D Ezen biztos nem aludnék el.

Kriszti! Már nagyon régóta szerettem volna ebben a korban játszódó sorozatot fordítani.
Nagyon boldog vagyok, hogy összejött, ugyanakkor egy új műfajjal, a háborús-történelmi
sorozattal is megismerkedhettem. Nem hittem volna, hogy valaha fogok ilyet fordítani.
Örülök, hogy a Rookie vezetett be a témába! Eredetileg a Destined to Love You-ra várt
ez a feladat, de annak örökre búcsút inthetünk. Sajnos!

Annyira tetszett a sok csavar és trükk a Megmentési Szövetség küldetéseiben. Ez volt a
második legmeglepőbb. Az első helyezett a 18. rész végén volt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 21:17

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen az újabb 4 részt ! Nagyon várom a részeket ,egyre izgalmasabb ahogy haladunk .Nagyon sajnálom a két lányt ,nem lehet őket bántani sem meg vetni ,hisz a körülmények tették őket ilyenné .Sajnos mindig ilyen volt a világ sok rosszat lehetett elkövetni a haza érdekébe ,a hazáért jelszóval .Emberek családok és amint látjuk életek mentek tönkre !Nem haragszok a Mannára sem mert láthatjuk benne van a hazafias érzés és a szülői szeretet és nem tud választani ,mert a keserűség és a düh elvakítja .Az vesse meg aki az ő helyzetében tudná hogy mit tegyen ,szerintem nagyon sokan az ő útjára lépnének .Várom a további részeket Üdv Erzsébet @};-

Kedves Erzsike! Van igazság abban, amit mondasz, de ha meglátod a mostani négy részt,
lehet, hogy a te véleményed is árnyalódni fog. Elszaladt a csikó Mannával. Élet-halál ura lett,
és emellett még a féktelen bosszúvágy is keseríti a lelkét. Ha a két lány közül kell választani,
Yanzhi mellé állok. Az ő viselkedése, cselekedetei sokkal szimpatikusabbak.
Nem vetem el annak a lehetőségét sem, hogy Manna még fog jó irányba változni, de nem
látok rá reális esélyt.

Nagyon szívesen a részeket! Pénteken újabb négyet hozok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 21:19

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 15-19. rész feliratát és a munkádat. Üdv. Ildikó :) :littlehearth:

Kedves Ildikó!

Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 16. 21:23

Ancsa46 írta:Szia Rita!

Köszönöm szépen, van remény rá hogy ne a betegágyat nyomjam az ünnepekben, már lábadozó félben vagyok.
Üdvözlettel.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 16. 22:03

Olyan jó a megjegyzés az "udvarlásról" hogy szinte felnyihogtam....vissza kell fojtanom a a hangos kacagást, mert várom hogy csemetém elaludjon... =)) =)) =)) =)) =)) =)) ..az biztos, hogy nem akármilyen randevú kerekedett belőle.... =)) =)) =)) =)) na megyek folytatom a filmet... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. december 17. 6:29

Kedves Rita!
:movingflower: Nagyon köszönöm az újabb 4 részt, nálam is kismaratonozás lesz mert elmaradtam egy kicsit, remélem beérem a fordítást. :flower1:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. december 17. 7:10

Szia Rita! Csatlakozom Kriszti véleményéhez! Manna borzasztó viselkedésén kívül,még a sunyi képű katonák is kiverték a biztosítékot nálam!
Mind a négy rész jó izgalmas volt, de pont ezért rajongok a sorozatért!
Köszönöm a munkádat és természetesen nagyon várom az újabb részeket! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét!

Kép

Ma mézeskalácsot fogok sütni!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 17. 7:51

Marika! Te is milyen gyönyörű mézeskalácsot sütöttél és díszítettél...gratulálok! Én az idén kihagyom...még nem tudom mit süssek...majd apu kívánsága fog teljesülni, az lesz az ajándékom! :D :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 17. 8:59

Négy megható, vidám, kedves történettel szeretnék kedveskedni Nektek
ádvent utolsó vasárnapján... szombatján. Fogadjátok szeretettel!

Kellemes karácsonyi készülődést!

Ezen a linken mind a négy adventi ajándék egyszerre elérhető:

http://forum.ezoritusubs.com/viewforum.php?f=85

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. december 17. 9:28

Szia Rita! Köszönöm a négy új részt. Most nem volt sok időm, csak két gifet csináltam. Yanzhit még mindig tesztelik, mert nagy feladatok várnak rá. Főnöke szerint tehetsége egy hadsereggel felér.

Kép

Manna úgy ahogy van elborzaszt, ráadásul ez az élő polip evés szörnyű és gusztustalan.

Kép

Köszönöm az új adventi ajándékokat is, ^:)^ most csak letölteni volt időm, majd később nézem meg, és visszajövök.

Megyek én is mézeskalácsot sütni.

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. december 17. 10:52

Kata58 írta:Marika! Te is milyen gyönyörű mézeskalácsot sütöttél és díszítettél...gratulálok! Én az idén kihagyom...még nem tudom mit süssek...majd apu kívánsága fog teljesülni, az lesz az ajándékom! :D :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Ezt a mézeskalácsot sajnos nem én sütöttem az enyém ma fog elkészülni. A sütés az én feladatom, a díszítést Kriszti végzi. Ha elkészültünk küldünk képet.
Szép napot kívánok!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. december 17. 10:55

Rita írta:Négy megható, vidám, kedves történettel szeretnék kedveskedni Nektek
ádvent utolsó vasárnapján... szombatján. Fogadjátok szeretettel!

Kellemes karácsonyi készülődést!

Ezen a linken mind a négy adventi ajándék egyszerre elérhető:

http://forum.ezoritusubs.com/viewforum.php?f=85

Kép

Szia Rita! Köszönjük az adventi ajándékokat! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 17. 13:20

Kata58 írta:Olyan jó a megjegyzés az "udvarlásról" hogy szinte felnyihogtam....vissza kell fojtanom a a hangos kacagást, mert várom hogy csemetém elaludjon... =)) =)) =)) =)) =)) =)) ..az biztos, hogy nem akármilyen randevú kerekedett belőle.... =)) =)) =)) =)) na megyek folytatom a filmet... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Kata! Akkor folytatom, még van az udvarlásból három képkocka. Csak Manna meg ne tudja,
hogy Zhou Yuhao állandóan meg akarja menteni Yanzhit. Nem tudom, hogy magyarázná ki
magát:

Kép
Kép
Kép

Vissza: “Kína”