Nem lehet egyik napról a másikra megjavítani a fűtésemet. Ezért ha
szerencsém van, az átmeneti megoldással elodázhatjuk nyárig a nagy
javítást, ha nincs szerencsém... abba most nem gondolok bele!
Szép napot kívánok!

gyomar írta:"Nekem olyan fura ezeken az idős hölgyeken ez a mélyen felvágott ruha:"
Szia Rita!
Nekem ez még elmegy mert szép vékony lábuk van, nekem inkább Yanzhi nagyon rövid nadrágjai ami szerintem nem oda való, a mai korban bármelyik megállná a helyét, nagyon vagányan és ezáltal nagyon kitűnik a többiek között.
Szép hétvégét kívánok.Marcsi
Kata58 írta:Húha ennél jobb hírekre számítottam....kazán rakoncátlankodik, Küldtem egy kis prószát...![]()
![]()
![]()
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
blazsekeva írta:Szia Rita, nagyon köszönöm az újabb és persze az eddigi részeket is.Bele-belenéztem, nagyon tetszik!!!
![]()
![]()
Ha kész lesz majd a teljes fordítás, akkor mindenképpen ezt a sorozatot fogom előre venni a megnézendők közül - persze az időm függvényében.
Üdv., Évi
Szilvia333 írta:Drága Ritám!!
Látatlanban,illetve nézetlenül is köszönöm az újabb felirat csomagot,de az utolérés még mindig várat magára egy váratlan nem várt esemény miatt.
Szegény anyukámnak kificamodott péntek délután este a bokája,azóta én lettem a szülő a háznál!![]()
![]()
Megértésedet nagyon szépen köszönöm![]()
![]()
![]()
![]()
Mindenkinek Boldog 3-ik Adventet!!!!
gyomar írta:Szia Rita!
Olvastam, hogy nem tudtatok elutazni.
A négy részt megnéztem, és nagyon komoly hangvételű volt, tele veszteségekkel, fájdalommal.Sajnáltam a csapatot, hogy min kell végig menjenek, a kínzás, vallatás,brrrrrr.
Yanzhi ismét nagyon jó volt, először a pisztollyal, mutatta be, hogy bízzanak benne, majd a főtt tojásra írt szöveg.
Köszönöm szépen még egyszer.Marcsi
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönettel megnéztem az újabb részeket, de volt amikor abbahagytam mert Yanzi "magabiztossága" önfejüsége kiverte nálam a biztosítékot.
Szerencsére nem éltem háborús időket igy nehéz elképzelni, hogy mit tettem volna..................nem tudom.
A könyvekből a filmekből van csak "tapasztalat ".
Mannán látszik, hogy még mindig vacilál bár eljátsza, hogy erős vagyok.....azt látom inkább sodródik az árral és próbál azokhoz kapcsolódni akik az apja emberei voltak.
Összességében még mindig tetszik a sorozat a NEHÉZ jelenetek ellenére.
Köszönet mégegyszer![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Komoly, izgalmas részeken vagyunk túl! Yanzhinak ugyan sikerült bejutni a városba, de kitudja mi vár még rá. Mannával a kezdetektől nem szimpatizálok, de a mostani viselkedésével is fel bosszantott. A japánok borzalmasak!
Köszönjük a fordítást és várjuk az újabb részeket!![]()
![]()
![]()
Szép hetet mindenkinek!
Kata58 írta:Szilvia333! Gyors gyógyulást kívánok anyukádnak! gipszet is kapott? Sajnos nekem is gyakran megy ki a bokám és mindig kapok nem szezonos csizmát...úgyhogy nagyon próbálok vigyázni magamra. És egyáltalán nem kényelmes sem nyáron sem télen. Inkább nem csinálok meg dolgokat, mintsem csak azért kimenjen a bokám mert rosszul lépek le..de ez is csak a sokadik ficam óta van így , valahogy nem szereti a lábam ha túl mélyre kell lelépjek. A Buszról lelépni járda nélkül na az a határeset nálam. Utálom is de ez van.
Remélem anyukád szeret filmeket nézni és olvasgatni...mert más nem nagyon jöhet szóba...na és a kiszolgálás xddd. Sok humort és türelmet kívánok mindkettőtök részéről...![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:Yanzit alakító szinésznő annyira jól játszik és annyira jó alkat, hogy neki minden jól áll. Megyek egy kicsit Boss and Me-zni..mert nem akarok kukucskálni....és máris hiányzik az egyszerűsége, és magabiztossága. a sorozatban játszó másik két barátnőjét is nagyon megszerettem!
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönöm a friss feliratokat, a hétvége felé vettem tervbe.![]()
Ha megnéztem, jövök. A hozzászólásokat azért elolvastam.
Úgy látom Yanzhi megint remekelt.
Szilvia333 írta:És akkor,most jött el az igazság pillanata!! Bele csapok a lecsóba,jöhet az első 2 rész!!!
Aztán persze jövök referálni a látottakról!!!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég