Kata58 írta:Köszönöm az újabb részeket, máris vittem!![]()
![]()
![]()
![]()
Erzsike54 írta:Kedves Rita !! Nagyon Aranyosak a képek ! Ha lehet a második angyalkás képet szeretném amin könyököl az angyalka köszönöm Jó hétvégét !!
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönjük a frisseket!![]()
Erzsike54 írta:Köszönöm Szépen ! Olyan édes lettem !!!!!!!!
leo-leo írta:Köszönöm a 8.-11. részek feliratát!
Darinka írta:Köszönöm szépen.
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 8-9-10-11. részek feliratainak a fordítását.![]()
Jó részeket láthattunk, megy a küzdelem, hogy mindenki megszerezze a saját kémnőjét.De közben a nagyon szép barátság, fájdalmas elengedése is megtörtént.Kiképzés megy intenzíven, de úgy néz ki, hogy Yanzhi unatkozik nagyon, legalábbis nekem ez jött le a végén.Nekünk már biztos, hogy bizonyított, hogy olyan dolgokat vesz észre és lát meg amire nem sokan képesek.Jó kém lesz, az biztos.
A romantika vonal még várat magára, de lehet, hogy itt nem az lesz a lényeg.
Hálásan köszönöm.Nagyon szép hétvégét kívánok.Marcsi
Kriszti007 írta:Szia Rita!
Nagyon köszönjük az újabb részeket, be is habzsoltuk már! És most ismét ott tartunk, hogy várjuk a folytatást...A kis engedetlen Yanzhi diák miatt.
Egyre komolyodik a helyzet, most értünk el a fordulóponthoz. Annyira izgalmas, hogy észre sem venni, hogy máris eltelt 40 perc. Nagyon jó sorozat, örülök, hogy ezt választottad.
Szép hétvégét!
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm az új részeket![]()
Kata58 írta:Nem hittem volna, de egyben ledaráltam az összes részt, és a 12. felét. mert annyira fájdalmas és vicces részek is voltak benne, hogy nem volt megállás.! Úgy gondoltam , hogy két részben megnézem de megint kifogott rajtam az események láncolata és izgalma. Nagyon sajnáltam Y.zit, hogy mindig lemaradt ebben a részben egy lépéssel, így akarva akaratlan belelökte részben a japánok kezébe Mannát! Nagyon elbaltázták a templomi dolgot is, miért nem maradt valaki vissza fedezni őket, ha már tudták, hogy a japánok is keresik Mannát és az albumot is! Álshadow meg majdnem lebukott.. Miközben nem várt elég súlyos sebet kapott. Nem lesz könnyű dolga úgymond fedezékben maradnia.
viszont nagyon gyűlöltem ahogy Mannát elkezdik kiképezni, és egyre ráerősíteni a gyűlöletre, csakhogy nekik dolgozzon a lány.
Biztosan lesznek nagyon kemény találkozások! Yanzi bocsánatkérése nagyon megindító volt, és ahogy mindent megtett a barátnőjéért az is.!
A következő akció a kábítószer elkészítésével és a tanár kidöntésével...hát az már fordítás nélkül is nagyon kacagtató volt, milyen lesz majd fordítással.
elképzelem, ahogy Rita nem tudja folytatni a fordítást egy darabig![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.!!!!
f.ági írta:Szia Rita!
Nem is merem számolni hány részt viszek most. Köszönöm szépen!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég