Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (7/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 16:51

agave írta:Szia Rita! Köszönöm szépen az újabb nagy adag feliratot, még szombaton megnéztem mind a négy részt és nagyon tetszett. Izgalmas, eseménydús, a szereplők is nagyon jók. Tartok tőle, hogy Manna nagyon kegyetlen lesz Yanzhival, ha később találkoznak.
Külön köszönet a történelmi ismertetőért, így valóban érthetőbbek voltak az események. Izgatottan várom a folytatást.

Kedves Ilona! Nagyon szívesen a "szeretet csomagot" (Timbotól loptam)! Nagyon jó olvasni,
hogy neked is tetszett, amit láttál!
Most fordítom a 10. részt, szóval az már biztos, hogy
újabb négyes fog érkezni, mert a 11.-ket is bőven meg tudom csinálni szombatig.... talán
még többet is!

Én is azt gondolom, hogy egyre nagyobb gyűlölet fog eluralkodni Manna szívében, és biztos,
hogy sok gonoszságot fog elkövetni Yanzhi ellen.

A következő részek is nagyon fordulatosak lesznek. Nem kímélik egymást az ellenfelek.

Örülök, hogy hasznos volt az ismertető! Nem is tudom, miért nem tettem ki hamarabb!

Ezt Neked tartogattam Lu Yi miatt:

Kép Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. november 28. 17:31

Szép estét mindenkinek!!!!

A legutóbbi köszönő hsz-em óta kámfort játszottam,de okkal!!
Nem hittem volna hogy lesz egy amerikai szappan opera ami felkelti a figyelmem,de péntek este a szemem elé került a Viasat3.-on,Az élet csajos oldala,nem tudom hanyadik része))) Nagyon bejött,ezért rákerestem vajon hol találom a sorozat előző részeit.Mint kiderült ez már egy régi sorozat,csak épp most jött el az ideje hogy egy másik csatorna is leadja ... a szokásos műsor rotáció))))....Ebből is látni mennyit tv-zek....Na szóval,kerestem,és találtam!! Indavideón ott az összes eddigi szinkronos évad,péntek este tehát a hétvégi melók után rávetettem magam az Indára,és azon belül erre a sorozatra))) Vasárnap (tegnap) este 10:30-ra be is fejeztem!! Nem hittem volna hogy egy amerikai sorozat így meg tudjon lepni,de oltári poénok vannak(voltak) benne!!!
Szinkronos évadok letudva,így azt az időt amit a tv-re kellene fordítanom,azt eltölthetem máshol)))))
Mint mondjuk itt!!!!
Sül is a bőr az orcámról rendesen,mert látom mennyire el vagyok maradva,és azt ígértem hogy ezzel a sorozattal is napra kész leszek itt,veletek,de ígérem behozom!!!!!!!!!!!!! :ympray: :ympray: :ympray: :ympray: :ympray:
Már spurizok is letölteni a filmeket,meg az eddigi feliratokat,és péntekre már naprakész is leszek :-bd :-bd :-bd :-bd
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. november 28. 17:39

A YouTube linkeknek különösen örülök,mivel van egy szupi videó kiszedő progim!!!!! \m/ \m/
Spoiler: mutasd
http://www.telechargerunevideo.com/en/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 18:23

Szia Szilvia! Semmi baj! Néha szét kell nézni Ázsián kívül is. Mióta rövidfilmekre (is) vadászom,
azóta szinte csak nem ázsiaiakat találok. Ami jó, az jó, még ha amerikai, vagy európai is.

Szilvia, tudom, hogy vidám kémsorozatot ígértem neked, de nem az lett. Ez már az 5. résznél
látszott, de amikor neked írtam, még csak négy részt láttam. Viszont így is nagyon meg vagyok
vele elégedve, mert akciódús, izgalmas, és csavaros. A szereplők is nagyon jók. Szóval remélem,
hogy kedvet kapsz így is hozzá, ha nem, akkor sem történik semmi.

Song Mian szakaszvezető néha forrófejű, de szeretjük:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 18:28

Én erre esküszöm a Youtube-nál (és még nagyon soknál használható). Gyors, és a feliratot
is le lehet kapni vele. Pont ma az egyik videónál makacskodott, de eszembe jutott, hogy
kiszedem a "https"-ből az "s"-t, és akkor hátha letölti a videót. Így is lett:

Szép estét kívánok!

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. november 28. 18:58

Köszönöm a linket!!!!!!!
Nem kizárt hogy egy új kedvencem lesz,mert elég sok zenét szoktam YouTube-ről néha vadászgatni,és van videó ami bizony,néha makacsul ellenáll hogy illegálisan a magamévá tegyem)))) %%- %%-
Pici emiles letöltő,esetleg Spojleres ismertetőt is kérnék,mert bepróbálkoztam,de el is akadtam)))) ^:)^ ^:)^ ^:)^
agave

HozzászólásSzerző: agave » 2016. november 28. 19:08

Köszönöm Rita, hogy gondoltál rám, jó kis jelenetek voltak.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 19:31

Szilvia! Bemásolod a linket a felső ablakba, és megnyomod a "Download" gombot.

Kép

A kidobott lehetőségek közül, kiválasztod azt a minőséget, amivel le szeretnéd
tölteni a videót (én mindig a legfelsőt, a legjobbat választom). Most is a legfelsőre,
a 480p-re klikkeltem:

Kép

Akkor megjelenik a videó. Leállítom, jobb klikk -> Videó mentése más néven...

Kép

Ha van rá lehetőség, akkor a 720p-t választom, de akkor más a mentés módja.
Ilyen:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 19:35

agave írta:Köszönöm Rita, hogy gondoltál rám, jó kis jelenetek voltak.

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. november 28. 19:41

Rita írta:Szilvia! Bemásolod a linket a felső ablakba, és megnyomod a "Download" gombot.

Kép

A kidobott lehetőségek közül, kiválasztod azt a minőséget, amivel le szeretnéd
tölteni a videót (én mindig a legfelsőt, a legjobbat választom). Most is a legfelsőre,
a 480p-re klikkeltem:

Kép

Akkor megjelenik a videó. Leállítom, jobb klikk -> Videó mentése más néven...

Kép

Ha van rá lehetőség, akkor a 720p-t választom, de akkor más a mentés módja.
Ilyen:

Kép

Kép

Értem,értem!!
Köszönöm szépen !!!!!!!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 19:56

Szilvia333 írta:Értem,értem!!
Köszönöm szépen !!!!!!!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. november 28. 20:06

Rita írta:
Szilvia333 írta:Értem,értem!!

Kép

Háhhááá!!! Értem a célzást!!
Újfent köszönöm!! :ymparty: :ymparty:
Igen,a csajoknak maffin bizniszük van,és igen székbe ragasztós a sztori)))) =)) =))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 20:09

Szilvia! Hurrá, a régi vagy! De nem talált!
Viszont közük lesz egy sétapálcához.

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. november 28. 20:24

Leszedve a sorozat a 25-ik részig,de azt hiszem a szememnek most kell egy kis monitor szünet))) B-(
További szép estét mindenkinek!! :-h :-h :-h
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. november 28. 20:25

Rita! Köszönöm ennek az izgalmas storynak a fordítását. :) Alig vártam, hogy elkezdhessem a sorozatot, nem is csalódtam, nagyon tetszik. :x Megnéztem mind a hét részt egyben, de még folytattam volna.... Ahogy vártam, minden tetszik, a kor fílingje, stílus, épületek és a divat. Emlékszem mennyire szerettem a 60-as években az ilyen alsószoknyás bő szoknyát/ruhát. :ymblushing: Mindig is tetszettek ezek a szexi kínai népviseletek, a qipao-k.

Cuki ez a lány!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 28. 20:40

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm ennek az izgalmas storynak a fordítását. :) Alig vártam, hogy elkezdhessem a sorozatot, nem is csalódtam, nagyon tetszik. :x Megnéztem mind a hét részt egyben, de még folytattam volna.... Ahogy vártam, minden tetszik, a kor fílingje, stílus, épületek és a divat. Emlékszem mennyire szerettem a 60-as években az ilyen alsószoknyás bő szoknyát/ruhát. :ymblushing: Mindig is tetszettek ezek a szexi kínai népviseletek, a qipao-k.

Cuki ez a lány!

Gabi!!! Annyira boldog vagyok, hogy tetszik! Épp ilyennek, vagy hasonlónak képzelem a
Destined to Love You-t is! Még néha megkukkolom a vikin, reménykedve, hogy befejezték,
de sajnos nem moccan a fordítás állása, pedig már alig kéne egy keveset dolgozni rajta.

Mindegy, Chen Qiao En helyett megkaptuk Zhao Li Yinget! egyik jobb, mint a másik!

Nagyon szívesen a fordítást!

Az érdekességeket is gyűjtöm. Például mit keres a Da Vinci kód című regény az asztalon,
amikor 2004-ben adták ki (a 8. részből van kifényképezve)?

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. november 28. 21:09

Szia Rita!
Elképesztő vagy, hogy ilyet észre veszel, hogy egy olyan regény van az asztalon amit 2004.-ben adtak ki. :-bd
Igaz a rágóra én is azt hittem, hogy baki, de jó mellé fogtam.
Szép estét kívánok.Marcsi :)
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. november 28. 21:32

Rita írta:Kedves Éva! Nagyon szívesen az útmutatást! Épp a tajvani Love Around-ot fordítottam,
amikor valakinek írtam ezt a tanácsot, azért vannak a képek abból a sorozatból. Már
tegnap is éreztem, de most is, hogy mennyire szeretnék még egy ahhoz hasonló sorozatot
fordítani, ha lehet, ismét Geoge Hu-val és Annie Chennel!

Köszi, hogy megmutattad a keretet! Ilyesminek képzeltem! Örülök, hogy nem kell teljesen
lemondanod a hobbidról! Kíváncsi leszek a képre is. Most olyan, mintha dombok akarnának
kibontakozni a vékonyka vonalakból.

Izgalmas a Rookie nagyon! Tegnap este megnéztem a 10. részt is. Nagy léptekkel halad a
sztori!

Kedvenc ügynöknőnknek jövőre is lesz egy ügynökös sorozata, ami egyben időutazós is lesz.
Meglövik, majd a múltban, rabszolgaként tér magához:

Kép

Kedves Rita!
A segitsegeddel gyorsan megtudtam nezni az ujabb reszeket,mert "eteti magat". :D Nagyon izgalmas,jol felepitett sztori,a Yanzhi igen szep kis pofikaju szineszno(jol is jatszik).Jo valasztas volt a rendezotol,ranezesre maga a tiszta artatlansag,kozben meg ragyogo erzekekkel rendelkezik,ami miatt kivalasztottak a feladatra.
Olvastam a Krisztivel folytatott eszmecsereteket is,nekem is a Silla kiralysag ekkove volt az elso koreai sorozat,amit lattam. :)
Ebbol kifolyolag nagyon varom majd a Hwarang-ot,melyet Kriszti fog forditani. ;)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 29. 5:27

boszorkany írta:Kedves Rita!
A segitsegeddel gyorsan megtudtam nezni az ujabb reszeket,mert "eteti magat". :D Nagyon izgalmas,jol felepitett sztori,a Yanzhi igen szep kis pofikaju szineszno(jol is jatszik).Jo valasztas volt a rendezotol,ranezesre maga a tiszta artatlansag,kozben meg ragyogo erzekekkel rendelkezik,ami miatt kivalasztottak a feladatra.
Olvastam a Krisztivel folytatott eszmecsereteket is,nekem is a Silla kiralysag ekkove volt az elso koreai sorozat,amit lattam. :)
Ebbol kifolyolag nagyon varom majd a Hwarang-ot,melyet Kriszti fog forditani. ;)

Szia Éva! De örülök, hogy megoldódott a problémád, és gyorsabban, és bosszankodás
mentesen tudtad nézni a folytatást! Nem lehet emlegetni a főszereplőket! A forrófejű,
de a munkájának élő Song Miant is nagyon szeretem.

Talán én vagyok az egyetlen közülünk, aki nem látta a Shillát. A Palota ékköve volt az
első, és az utolsó, amit szinkronosan néztem, aztán áttértem a letöltős-feliratos formára.
De a képekből látszik, hogy nagyon klassz lesz a Hwarang, és Krisztinél jó kezekben is van.

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Már írtam, hogy nagyon tetszett a sétabot-akció:

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 29. 6:09

gyomar írta:Szia Rita!
Elképesztő vagy, hogy ilyet észre veszel, hogy egy olyan regény van az asztalon amit 2004.-ben adtak ki. :-bd
Igaz a rágóra én is azt hittem, hogy baki, de jó mellé fogtam.
Szép estét kívánok.Marcsi :)

Szia Marcsi! Épp ott állítottam meg a videót fordítás közben. Meg szoktam nézni
10-15 percnyit a filmből, aztán lefordítom, majd ugyanígy haladok tovább a végéig.
Azonkívül már évekkel ezelőtt feltűnt, hogy minden koreai, kínai, tajvani, sőt a
thai sorozataimban is, a szobákban, az íróasztalokon, a polcokon mindenütt, angol
feliratos könyveket helyeznek el. Nem tudom, mire jó ez, senki nem hiszi el, hogy
minden ázsiai angol nyelven olvassa a könyveket, de mindegy. Szokásommá vált,
hogy ha ilyet látok, akkor megállítom a videót, és elolvasgatom, hogy milyen könyveket
hordtak össze a kellékesek. Itt sejtettem, hogy ez a Da Vinci kód lehet, de még nem
láttam angolul az eredeti címét, ezért beírtam a keresőbe. Máris észrevettem egy
hibámat, nem 2004-ben, hanem 2003-ban adták ki.

Azt is észrevettem, hogy bárki telefonál a nyilvános fülkékből, azonnal tárcsáz, nem
dob be pénzt. Ez így ment volna 1937-ben?

Ez a férfi statiszta birkózó volt:

Kép

A csoportfőnöknek pedig barnára festik a fejbőrét, hogy kevésbé tűnjön fel a kopaszodása.
Először azt hittem, hogy nem jól látok, de a közelebbi képeken még jobban megfigyelhető:

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2016. november 29. 11:41

Kedves Rita !

Megnéztem az újabb részeket és ha nem írtad volna le az ismertetőt teljesen összezavart volna. De legalább igy tudjuk, hogy a kinaiaknál több csoport van, és igy érthető volt.
Nagyon izgalmas és igen néha én is azt érzem miért is kell Yanzinak bemenni oda ahova nem kell.
Manna szüleinak a halála egy kissé furcsa volt számomra, mert annyi embert oda vezényeltek és ................... ennyire bénák voltak, nem tudták megakadályozni a papa elfutását ( csak a lábába kell lőn), hogy a mama kiugrik az emeletről és ott meghal. ???? ( bocs de ilyenkore előjön a harcos énem aki másképpen lát )
A másik a tetőkön ugrálunk kergetjük egymást a két VAD férfi. HÁT egy kissé fura volt számomra.
DE ilyenkor mindig megnyugtatom magam ÍGY IRTÁK MEG.
Tetszik, hogy miket észreveszel könyv ügyileg. De kinek mire áll rá a szeme.

Köszi mégegyszer a sorozatot nagyon érdekes és izgalmas nincs egy perc nyugi sem, már megint jót választottotál.
Most nem nézem meg mi a folytatás majd felirattal. ( Az utolsó részt azért megnéztem persze, mert a könyveket is igy olvastam és olvasom eleje vége, ha jó jöhet a közepe. Néha a sorozatokat is főleg azokat amelyiknek az első pár rész nem fogott meg azt jegelem és megvárom a végét, és utána döntök nézem vagy nem.)

további szép hetet mindenkinek
:flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. november 29. 13:03

:)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 29. 17:07

virag1 írta:Kedves Rita !

Megnéztem az újabb részeket és ha nem írtad volna le az ismertetőt teljesen összezavart volna. De legalább igy tudjuk, hogy a kinaiaknál több csoport van, és igy érthető volt.
Nagyon izgalmas és igen néha én is azt érzem miért is kell Yanzinak bemenni oda ahova nem kell.
Manna szüleinak a halála egy kissé furcsa volt számomra, mert annyi embert oda vezényeltek és ................... ennyire bénák voltak, nem tudták megakadályozni a papa elfutását ( csak a lábába kell lőn), hogy a mama kiugrik az emeletről és ott meghal. ???? ( bocs de ilyenkore előjön a harcos énem aki másképpen lát )
A másik a tetőkön ugrálunk kergetjük egymást a két VAD férfi. HÁT egy kissé fura volt számomra.
DE ilyenkor mindig megnyugtatom magam ÍGY IRTÁK MEG.
Tetszik, hogy miket észreveszel könyv ügyileg. De kinek mire áll rá a szeme.

Köszi mégegyszer a sorozatot nagyon érdekes és izgalmas nincs egy perc nyugi sem, már megint jót választottotál.
Most nem nézem meg mi a folytatás majd felirattal. ( Az utolsó részt azért megnéztem persze, mert a könyveket is igy olvastam és olvasom eleje vége, ha jó jöhet a közepe. Néha a sorozatokat is főleg azokat amelyiknek az első pár rész nem fogott meg azt jegelem és megvárom a végét, és utána döntök nézem vagy nem.)

további szép hetet mindenkinek
:flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Jót nevettem, amit a különféle akciókról írtál! Néha én is érzek logikai
bukfenceket. Mintha nem minden következne egymásból. Erről azt olvastam, hogy a
cenzúrának is szerepe van benne. A rendező fogta is a fejét, mikor meglátta, miket
vágtak ki az egyes részekből. Elképzelhetőnek tartom, hogy láncszemek, amik egyik
jelenetet a másikhoz kapcsolják, estek áldozatául a nyirbálásnak.

Manna anyukájáról el tudom képzelni, hogy a vallatást akarta "megúszni", és inkább a
gyors halált választotta, a lassú kínszenvedés helyett. A papa meg úgy tudott meglépni,
hogy a társa egy kibiztosított gránátot fogott a kezében, sőt még a kocsi tankjához is
odatartotta, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenki meghal, ha le merik lőni Manna
apját.

Én azt tartottam furának, amikor a kommunista kémnő úgy halt meg, de azonnal, hogy
elharapta a nyelvét. Nem hiszem, hogy ilyen létezik.

A könyveket nem, de újságokat mindig hátulról kezdtem olvasni. Érdekes, hogy milyen
szokásokat tud felvenni az ember! A sorozatoknál csak a vége felé érzek késztetést,
hogy belenézzek az utolsó epizódba, de az esetek nagy részében megálljt tudok parancsolni
magamnak.

Viszont a karácsonyi, szülinapi ajándékokat alig tudom titokban tartani. Nem arra vagyok
kíváncsi én mit kapok, hanem azt szeretném kifecsegni, amit én adok.

Boldog vagyok, hogy továbbra is tetszik a sorozat! Szerintem is nagyon jó választás volt!
Már nem sokat kell aludni az újabb csomagig!

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 29. 17:16

Köszi Kata! Megelőztél! Már nekem is
volt eszemben, hogy beteszem!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. november 30. 13:28

szia Rita! Éppen most megy szinkronosan Empress Ki... és ott is az egyik fogoly lenyelte a nyelvét a másik elharapta egy másik sorozatban...Kínában és Mongóliában ez úgy látszik divat...ha úgy itéli meg, hogy nem tudja tartani a száját inkább az öngyilkosságnak ezt a fajtáját választják...hihetetlen de létezik... :(

Vissza: “Kína”