Rita írta:Kedves Éva! Nagyon szomorú, amit írtál! Megnéztem a videót, és egy derűs,
mosolygós, életvidám ember benyomását keltette a bátyád. A mosolyában még
csibészséget is felfedeztem. Biztosan szeretett tréfálkozni, bolondozni.
De azért, hogy a Te szülinapod se múljon el nyomtalanul itt a fórumban, szeretnélek
felköszönteni:
Isten éltessen nagyon sokáig szülinapod alkalmából!
Kata58 írta:Kedves Éva! Nem igen tudok vigasztaló szavakat mondani, úgy látszik ezen a téren is több mindenben "hasonlítunk." Nem szeretem a novembert. Anyum nov. 1-én hunyt el, még Samuka első születésnapja előtt pont egy hónappal. 2o-án volt a házassági évfordulónk...torokszorító, hiába tudom, hogy jó helyen van, és engem is odavár, de az itteni hiányt nem tudja betölteni semmi. Csak igyekszünk az a velünk levőknek , és az ismerősöknek nem csalódást okozni. Bátyám telefonon eltudott tőlem búcsúzni, de a napi 1-2 órás telefonhívások nagyon hiányoznak ma is.
Ő 3o évesen orvosi műhibából elveszítette a szeme világát. A cukor szövődményeként kellett a műtét.de most már mindegy nem is részletezem tovább.
szóval egy testvér más mint egy szülő...közöttünk is két év és 1 hónap volt a különbség. Remélem a jó emlékek majd felülkerekednek a fájdalmon, és mosolyogva, ha néha könnyek közt is tudsz szeretett bátyusodra emlékezni...
Boldog születésnapot!
dolores953 írta: Kedves Kata58
Neved napja alkalmából szeretettel köszöntelek.![]()
![]()
Mellékelek egy aranyos képeslapot.
http://www.jacquielawson.com/sendcard/p ... pmode=init
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég