margóanya írta:Köszönöm szépen a 13.rész feliratát
szinesze írta:Köszönöm az újabb részeket.
leo-leo írta:Köszönöm a 12. és 13. rész feliratát!
Marika58 írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az újabb részeket. A gyomorémelygés nálam, már korábban elkezdődött, de úgy látszik még lehet fokozni. Nem emlékszem, hogy valaha is láttam ehhez hasonló filmet, ahol ennyi pénzsóvár, gyomorforgató, emberi mivoltából kivetkőzött karakter lett volna. Nagyon kíváncsian várom a sorozat végét.
Kata58 írta:Szia Rita! köszönettel vittem a 13. rész feliratát! Megnézés most kicsit később, most irány a konyha...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majd jövök referálni...
Ancsa46 írta:Szia Rita.
Megfogadtam a véleményedet, és elkezdtem nézni a sorit, és bizony jól tettem, mert már az első rész után kellett egy kis idő, amire feldolgoztam a látottakat. Fájdalmas, megrázó volt, hogy az emberi gonoszság, hatalomvágy iránti mindent félresöprő kegyetlensége ekkora méreteket ölthet. Még nagyon az elején tartok, de vonz a történet folytatása. Egy nagyon jó szereposztású, nagyon jól alakító gárdát kaptunk ezzel a sorozattal.
Köszönöm az újabb rész fordítását is.
mamoca13 írta:Szia Rita!!
Először is köszönöm a 13.rész feliratát, és itt köszönöm meg a kisfilemekét is. Tegnap meg is néztem és tetszettek
A sb-ra is vittem
Agacska írta:Nagyon köszönöm az eddigi részek feliratait. Eddig gyűjtögettem, de most megnéztem az első részt, s elszörnyedtem, s el is bizonytalanodtam, hogy nézzem-e vajon tovább. Az, hogy szavakkal, cselekedettel egymást bántják az emberek, már az is felkavaró, de egy fiatal ember életét feláldozni, hogy az illető jobb alku pozícióba kerüljön? Rémes.
nildiko írta:Köszönöm szépen Rita a 13. rész feliratát. Már láttam reggel,de akkor nem volt időm, hogy elvigyem.
Már nem sok rész van hátra.
ququcs írta:Köszönöm a 13.-at is![]()
Ő érte aggódom, harcol az igazságért és remélem, hogy győzni fog!!
Rita írta: Én eddig csak mondtam, hogy hányingerkeltő, amit ezek csinálnak, de most
fizikailag éreztem is a csömört, az undort, a gyomromban az émelygést. Kevés olyan hivatás
van, amit a képviselői ennyire lejárattak, a szerte a világban, mint a politikusoké.
Nem véletlenül!
![]()
![]()
![]()
Annyira jópofa volt, hogy Cho nyomozónak az apja juttatja eszébe, hogy születésnapja
van, és elképedve emlékszik vissza, hogy algalevest és csokitortát is evett, mert valaki
más sem feledkezett meg az ünnepről:
Kata58 írta:Írtóra tetszett a mólós jelenet!!!! Nyomozónkat sem ejtették a feje lágyára na de Hiera elképesztően durva ez a nő nem ismer sem Istent sem embert...csak a gázolást de azt szinte már rutinból...!huh...Adj Istnem már egy furkósbotot
Itt a két kedvenc jelenetem, még tele győzelmi pillanattal...![]()
![]()
Gabóci5 írta:Kang és Hyera hideg, szenvtelen arcától a hideg kiráz, a vén ravasz róka elnöknek pedig látni se bírom a képét.Még szerencs, hogy néhány "emberi" jelenettel oldják ezt a feszültséget.
Az utolsó képkocka egy kis remény, hogy mégsem fog minden úgy sikerülni a piszkos oldalnak....
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 13.részt![]()
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a The Chaser 13. részének a felirtát. Üdv: Ildikó
Az emberek a szükségleteik
szerint cselekednek.Aztán megideológizálják.
A politika is ilyen.
Dobjon csalit valakinek, majd adjon rá okot, hogy ráharapjon.
Nem érdekel, mit mondanak az emberek.
A cselekedet számít.
B.Marika írta:Szia Rita! Fordulatokkal teli, izgalmas, jó részek voltak. Felbosszantottak a hatalomért mindenre képes emberek. A végén nyugodtam csak meg, amikor a borbély műhelyben megjelent a nyomozó!
Bízom benne, hogy most már fordul a kocka, bár még három rész hátra van!
Köszönöm a munkádat!![]()
![]()
![]()
Kellemes hétvégét!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég