szoktunk enni. Mindannyian nagyon szeretjük.
Tényleg hullámos a széle a kenyérnek, de jól áll neki. Legalább egyedi, olyan katás!
Kata tegnapi kenyérkéje:

,kifogott rajtam
.

Néha be szokott jönni, de azon kivül, hogy követ minket mindenhová, mint a pincsikutya, kárt nem csinál.
A gyalogosan hazafelé készitett képed olyan, mintha őserdő mellett jönnél! Nagyon szép helyen laksz! Szuperül ki tud szerintem kapcsolni az ember, ahogy ballag és elmélkedik a napi dolgokon.

ott is vakuzik, ahol semmi szükség rá.

Üdv. a fotósok között.
Jók a képeid,
bátran kattintgass a telefonoddal, szívesen nézegetnénk őket. Kata és én is azzal csináljuk. Nekem ugyan van fényképezőgépem, de szinte mindig a lányoméknál van. Nekem is be kell szereznem egy kis kompakt gépet, amit mindig magamnál tudok hordani. Az igazság az, hogy mióta nincs velünk Emma, elmaradtak a megszokott sétáink, a rossz idő miatt kevesebb a fotózni való téma is. 

Kata58 írta:Rita valamelyik hozzászólásnál említettétek az agykontrollt. Azzal ne foglalkozzatok, mert annyira okkult tudomány hogy félelmetes.Látszólag ad egy fajta megkönnyebbülést, de úgy fogalmazok inkább hogy szellemileg rendkívűl káros a személyiségre. Elég magas szinten műveltem, de szerencsére megszabadultam belőle. A többi gyógymóddal nincs gond, a képzett gerincdoktort én is csak javasolni tudom, fantasztikusak.
előfordulhat, hogy többször ismételni kell a kezelést, de megéri. Nem is értem, az ilyen emberek meg miért nem kapnak állami támogatást, hogy minél szélesebb réteg megtapasztalhassa a jótékony hatást amit kiváltanak. Ugyanez a véleményem a tapaszokról, és a kinezológiáról is.
![]()
![]()
![]()
![]()

Nekem is van, vagyis a fiamnak komoly, meg még komolyabb fényképezője, kamerája, de hát az nincs kéznél, igy marad a telefon. Abban meg Zoltán szerint maradi vagyok, mert nem vagyok hajlandó érintőképernyőset használni, nem érek én rá arra, hogy húzogassam, meg javitgassam, ha valamit elrontok rajta. Netre nincs szükségem külön, igy marad a régi fajta.
Viszont tuti tippet tudok mondani ellenük. Egy ismerősöm román nagymamájától jött a bevált trükk. Meg kell keresni a lyukat, és fokhagymát apró darabokban beledugni. Ha még egyszer túrna kicsit távolabb, akkor ismételni, utána tuti átmegy a szomszédba!!

f.ági írta:Mai fényképem a vakondtúrásról lett volna, de azt már csak nem teszem be!![]()
Ez a férjem feladata, mert hogy én aztán bele nem dugom az ujjam a lyukba, az is biztos. Még véletlenül megharapja!Ezen jót mosolyogtam!
![]()
Gabóci! Nem gondolkodtatok Emma után egy másik kutyuskában? Nem feledteti, de talán kitölti az utána hagyott űrt egy kicsit.

.

f.ági írta:Rita, a The Chasernél irtakra itt válaszolok: Én először Hozzád jövök, utána a d-a.-ra![]()

Ildikó nem értem mi volt nálad tegnap...de én speciel nem tudtam tegnap rendesen kilépni, kénytelen voltam csak szimplán kilépni...pedig azt nem szeretem. de van hogy muszáj!nildiko írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1097024277055118&set=a.1097024227055123.1073741839.100002426676159&type=3&size=1164%2C655

Kata58 írta:Ágica, gyönyörűek az utcán a rózsáid, szinte érezni az illatát...milyen jó,hogy ott nem teszik tönkre.
Megvan a metszési taktikám amivel csokorszerűen nőnek a rózsafejek és van mikor a felhasitott szárak láttán elkap az agybaj.
brr. Sajnálom szegénykémet nagyon...úgy tudtunk átmenni az utca túloldalára, hogy mutattam hogy ott a Pedro pékség veszek ott csokitortát. de még így is tolni kellett...vagy húzni már nem is tudom de lényeg nem normálisan mentünk át de legalább nem dekkolt le a zebra közepén.

f.ági írta:Ma ahogy jöttünk a sztrádán haza még a férjem is megjegyezte, milyen szép szinesek ősszel a fák!
Igazi élmény lehet sétálni itt a hulló falavelek között!

Gabóci5 írta:Tényleg, ma voltál Pesten. Használt a kezelés?
f.ági írta:Lebegek és könnyűnek érzem magam, de kaptam is tűket rendesen...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég