ququcs írta:Szerbusz Rita, köszönöm az új részt és kellemes vasárnapot kívánok!!![]()
![]()
Szia Éva! Nagyon szívesen!
Neked is szép napot kívánok!

ququcs írta:Szerbusz Rita, köszönöm az új részt és kellemes vasárnapot kívánok!!![]()
![]()

mamoca13 írta:Kedves Rita!!!
Nagyon aranyos vagy, de valahol félreértés történhetett, merrt nekem március 14-én van a szülinapom
Azért köszönöm, elteszem akkorra

csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Köszönöm szépen a The Chaser 5. részének a feliratát. Üdv: csabamama2

Darinka írta:Köszönöm szépen.

Gabóci5 írta:Köszönöm Rita az 5.-6. részek feliratát.![]()

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen az 5-6. részek fordítását.

Marika58 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb két rész fordítását. Nagyon izgalmas sorozat.

mikaz írta:Úgy gondolom, nekünk átlag kisembereknek elképzelésünk sincs a hatalmon lévők eszközeiről.
Ezért is jó,hogy vannak ilyen sorozatok.
Nem árt felvértezni magunkat ilyen trükkök és ármányok ellen.

...Szép és pihenteto estét kivánok en csak majd napvilágnál nézzem meg az uj részeket mert aludni is akarok és ezt a sorit nézzve este, garantált az éjszakai ébrenlét...mert ugy fel tudja spanolni az ember lánya idegeit hogy ott akkor aztán nincs alvás.....
...margóanya írta:Nagyon szépen köszönöm az eddigi részek fordítását

annamama írta:Kedves Rita koszonom az 5-6 rész feliratát......Szép és pihenteto estét kivánok en csak majd napvilágnál nézzem meg az uj részeket mert aludni is akarok és ezt a sorit nézzve este, garantált az éjszakai ébrenlét...mert ugy fel tudja spanolni az ember lánya idegeit hogy ott akkor aztán nincs alvás.....
...

Bar,ha arra gondolok,hogy elszurtam a keret megrendelesemet,hat....(rossz kodot irtam,most ujra kell inteznem)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég