Erzsike54 írta:Köszönöm 2-4 résszt Szép napot !!
Nagyon szívesen az új részeket! Neked is szép napot!

Erzsike54 írta:Köszönöm 2-4 résszt Szép napot !!
nildiko írta:Kedves Rita!
Az első részen vagyok túl. Engem nagyon megrázott. A szereplők nagyon jók, ezért hitették el velem, hogy valósak az események.Soha nem szoktam megnézni, hogy kik készítik a filmeket és rendezők szerint sem sorolom őket, de leleményességük határtalan. Persze ilyen megtörténhet a való világban is.
Az Apuka rendkívüli, nagyon rokonszenves figura - kicsit meglepett a film első képkockáiban - nagyon megtetszett, ahogy feloldotta a feszültséget a lányában, a színpadi szereplés során.
A dokit ítélem el a legjobban, utána jöhet sorban a többi.
Most kicsit emésztem az első részt és későbbre halasztom a másodikat.
Egy darabig elolvastam a kommenteket.
Feloldásképpen megnéztem a büdöske fotódat, nagyon szép képet készítettél.
Szilvia333 írta:Szép estét!!!
Rita drága,köszönet az újabb feliratokat!!!
Sajna besült a pendrájvom,szóval most töltöm újra a 3-4 részt))) Aztán ha megnéztem jövök lelkendezni!!!
virag1 írta:Kedves Rita!
Köszi az újabb részek feliratát. Az első 2 rész számomra húzós volt. ( saját megéléseim miatt)
Azért tovább nézem.
Köszi
Rita írta:Szilvia333 írta:Szép estét!!!
Rita drága,köszönet az újabb feliratokat!!!
Sajna besült a pendrájvom,szóval most töltöm újra a 3-4 részt))) Aztán ha megnéztem jövök lelkendezni!!!
Szia Szilvia! Biztos vagyok benne, hogy jössz, és abban is, hogy lelkendezni fogsz!
Bár ahogy ismerlek, ezzel egy időben a máglyát is elkezded építeni egyesek számára.
Jó nagy máglya kell! Sokan pályáznak rá!
Ami nagyon kiakasztott ebben a két részben, az PK Jun tisztára mosása több menetben.
Hogy egy ravasz, minden hájjal megkent, sokat tapasztalt ügyvéd mire képes! A vele
szemben álló, a törvény betűjét pontról-pontra betartani, és betartatni akaró ügyész
a fasorba sem volt. Az még szörnyűbbé tette a bírósági jeleneteket, hogy a szülők is
benn ültek a tárgyalóteremben. Szegények!
Szilvia333 írta:Muszáj menet közben ide szólnom:
Nagyon is elhiszem,hogy egy gazdag após így beszél a megunt vejével,mármint : ... Meg kell enned amit eléd dobnak))
Micsoda finom stílus)))
Szilvia333 írta:...Vőuram nem épp a legjobb helyen a megfelelő közönségnek hangoztatja nézeteit,de talán még be is jöhet a dolog))))
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 3-4.részek feliratait.
annamama írta:Kedves Rita megnéztem az elso részt és az 52.01 mp ben megállt ,megmerevedett korulottem minden itt lettem rabja a sorozatnak végérvényesen ! Nem gondoltam volna hogy lesz még film ami ilyen hatásal lesz rám !Ma nincs tovább ,nincs tobb filmnézés mert egyszeruen nem megy ....ezt most igy érzem !Nem csak a falak doltek le a nemszeretem kategoriáju film iránt de az alapok is kimozdultak !A szinészek a nagyon jok lenyugozo alakitásal és ez még csak az elso rész volt !....Meg jott az eso is igy holnap igazi filmnapot tarthatok ,ha a lelkem is ugy gondolja a kovetkezo rész után.Koszonom neked a film választást /nem irhatom a cimét mert nincs pontos U,O betu a klaviaturán.../koszonom a forditást ujra és ujra
...Békés éjszakát kivánok Anna.
Szilvia333 írta:Megnézve ))))))))))))
Nehezen jönnek a szavak,elállt a szusz bennem!!! Ügyésznek még így nem szerettem volna kicsipkézni a fogsorát,hogy a torkán lenyomandó fogpiszkálóról már szót se ejtsek!!!![]()
![]()
Ici picit azért már sejtem a folytatást,ez biza vendetta lesz !!!!!!!
No csak hajrá!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
és most megpróbálok aludni...
Viszlát!!!![]()
![]()
annamama írta:A második rész megnézve ...a szivem szakad meg...és most ujra szunet mert a torténetet a torténteket nekem is ,meg kell emésztenem,háborgo lelkemet meg kell nyugtatnom ha egyáltalán lehetséges
...én már most egy oriási máglyát épitek mert ugy látom már most van boven bunos akiknek biztositani kell a helyet rajta....de nem ártana egy vérpad és egy bitofa sem készenlétben ha esetleg a máglya hamar kialudna !....
B.Marika írta:Szia Rita! Hű ezek nagyon tömény részek voltak!!! Nem tudom másképp jellemezni. Az ügyészt elsöprő, volt bírótól kinyílt a bicska a zsebemben. Volt más szereplő is aki kiakasztott, pl. a volt barátnő nevelő apja. Annyira utálatos volt majd bevertem a képernyőt. Itt aztán nem néznek semmit, mindenki, mindenkin átgázol. Ennek ellene nagyon teszik a sorozat! Találgatni sem tudok mi lesz a vége!
Köszönöm a feliratokat!![]()
![]()
![]()
Kíváncsian várom a folytatást!
Kata58 írta:na megjöttem...xdd. sziasztok! megnéztem az új két részt hát...................mindenféle érzelem kavargott bennem de legjobban talán a döbbenet, hogy ilyen aljadék söredéknek van hatalom a kezében és eszében sem jut még csak bocsánatot sem kérni, sőt, még az ártatlanból is bűnöst csinálnak. A színészek olyan jól adják a szerepüket, hogyha nem ismerném pl. okáért a golden Rainbowot..biztos egy életre megutálnám a hapsit...szegény nyomozó milyen jól mondta egyik kihallgatáson hogy volt már dolga mindenféle gengsztertől a gyilkosig mindegyikkel, de messze a legaljadékabb az akivel itt beszél-
Micsoda embereket lehet előkaparni, akiknek vaj van a feje felett és mindenre kaphatók. Na és az álszent igazságszolgáltatás...aish. Nekem is idő kell a két rész emésztéséhez. Picit belementem a köv részbe, csak hogy lássam sikerül e megszökni...de aztán abbahagytam. Nahát de tényleg láttam már gengszterfilmet, de ehhez a mocsokhoz képest vajaskenyér...Látunk ilyet sajnos a való életben is.
Nem is baj hogy csak két részenként van most a sorozat, túl tömény, és nagyon fordulatos.
Köszönöm hogy fordítod...![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég