Nagy izgalmak, többfelé ágazó szálak, a hatalom, a pénz mindenhatósága... és közben minden
szereplő megtapasztalja, hogy nem ülhet nyugodtan a babérjain. A fenn után jön a lenn, hogy
aztán újra lehessen reménykedni, hogy jön még jobb világ is.

mikaz írta:Köszönöm, vittem!
Rita, fentebb írtad, hogy Lee Yong-Woo talán nem olyan kiérlelt játékot produkál, mint a Ballerino-ban!
Szerintem ez egy kegyetlenül nehéz szerep.
Én elhiszem neki,hogy ő egy egoista, önimádó, törtető srác, aki mindenkin képes átgázolni, (szó szerint is!), ha az érdeke azt diktálja. Egyébként nagyon jól néz ki, s ezzel ellentétben a lelki sivársága is érzékelhető.
mamoca13 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 3-4. rész fordításátEgyenlőre csak gyűjtögetem, és majd maratonba megnézem, mert gondolom izgalmas lehet
![]()
Ami már szokásommá vált, az ismertetőt feltettem a Doramafan és a többi fan oldalakra
Jó pihenést és további szép hétvégét![]()
csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Szinte éreztem, hogy ide kell látogatnom Hozzád, köszönöm szépen a 3-4. rész feliratát. Üdv: csabamama2
vercsike1 írta:Szia Rita ! ! !
Hálásan köszönöma 3 - 4. részek feliratát.Szép napot.
ququcs írta:Szia Rita, köszönet a 3-4 részért, begyűjtve. Most csak ennyire van időm, mert éppen leégett a hús amit sütök, megyek megmentenia még ehetőt!!
![]()
eleva írta:Köszönöm a fordítást !
eleva
nildiko írta:Jöttem a 3-4 részért. Most jött el az idő, hogy elkezdem nézni.
Köszönöm szépen.
Kata58 írta:Na látom ma én voltam az ügyesebb a konyhában.Ugyanis előbb megfőztem, nem hagytam magam kivételesen elcsábulni...nehogy úgy járjak mint a múltkor!
..Köszönöm Rita az újabb részek fordítását. Örülök, hogy ma fordított napot csináltam, lévén tegnap minden elfogyott amit főztem. Szavazás, vásárlás, főzés...és most nyugodtan csinálhatok bármit, de majd egy kis vasalást be kell iktassak. Itt már nagyon gyűlnek a felhők, érik az eső. Most éppen azon dilemmázok, hogy pihenjek e egy kicsit, mert a korai lefekvésből úgysem lesz semmi.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Remélem a jövő hét is nyugodt lesz , elég lesz egyszer kimenni a papához...Lassan fogy a vágnivaló.
![]()
![]()
![]()
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását. Már röstellem hogy legtöbbször kullogok a fordítás után, de én is a gyűjtögetős sorba tartozom, szeretem ha kéznél van a következő rész, hisz általában mindig olyan epizódnál van vége egy-egy résznek ami feltétlen folytatást kíván.
További szép napot kívánok.
Marika58 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 3-4. rész fordítását.
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az új részeket, már hozzá is kezdek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég