de alig maradt holnapra egy fél adag. Úgyhogy gondolkodhatom mi legyen az ebéd!A Ti képeitek is csodásak, és nagyon elcsodálkoztam, hogy milyen jól mutat a kicsi és nagy kép egymás körül még ha ugyanaz is.! Gabóci neked ez nagyon megy
..Ma nem csináltam képeket viszont 3-szor megcsíptek a libák..szerencsére böszárú melegítő nadrágban voltam így nem tudtak rendesen belém csípni e ma rossz kedvük volt, nem győztem őket rendreutasítani...mondtam nekik hogy levest csinálok belőlük ha nem nyugszanak...de megértették
..odébb mentek egy kis időre, de csak hogy becsapjanak.
csakhogy én sem ma léptem le a falvédőről
A pitypangok is hihetetlenül aranyosak sőt a képen még aranyosabbak mint a valóságban
jó fotóalanyok!Annyira örültem tegnap, mikor hazafelé jöttünk a korházból, és még megvoltak azok a szép kis virágok az a tizemeletes közösség valami fantasztikus.Kár, hogy nem ott lakom.

Mégis gyönyörű volt a vége, kár lett volna kihagyni...csak az a vicc, hogy éreztem, csak egyben szabad megnézni...igazam volt!
.

hajaj valaki nagyon nagy bajban van rengeteg tűzoltóautó jött a párhuzamos utcába érezni egy kicsit a füstszagot, erre hozza a szellő, Remélem személyi sérülés nem lesz. Nem megyek oda, mostanában rájár a környékiekre a rúd egy fiatal kislányt 16 ütöttek el a zebra közepén élet halál között van. Én soha nem hiszem el az autósoknak hogy majd megáll! Pontosan azért, mert van jogosítványom és tudom, hogy mennyi mindent nem tartanak be!
A másik lány viszonylag megúszta, a kutya viszont olyan sokkot kapott hogy elrohant. Nem tudom azóta meglett e ő volt a súlyosan sérült kislány társa. együtt mentek át a zebrán 2o métert repült szegény!