Nagyon szépen köszönöm az új részeket ! (10-12.)
Legyen szép hetünk

annamama írta:..Kedves Rita annyira vártam az uj részek forditását,nagyon tetszik a sorozat nálam olyan lesz mint a Sommers Desiré orok szerelem .......Nagyon szépen koszonom 10-12 részt
Anyecska írta:Kedves Rita!
Bizony, bevallom, "előkukucskáltam" én is. Még egy sorinál sem fordult elő velem, de ez annyira jó, hogy nem bírtam ki.
Mivel kínaiul még nem értek, így alig vártam a fordításod, le is töltöttem most reggel frissiben. ( Nagyon korán a gépnél voltál.)
Köszönöm az új részeket.
mara55 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az új részeket ! (10-12.)
Legyen szép hetünk
chain írta:Üdv.
Köszönöm a 10-12.részek feliratát.
Kata58 írta:Hálás köszönet a frissekért! Máris nézem!![]()
![]()
nildiko írta:Kedves Rita és Kriszti!
Köszönöm az új részeket.
nildiko írta:Kedves Rita, tényleg ne vedd zokon a kukucskálást.
Láttam sok kedvességet, ami megnyugtatott.
Ma már nézhetem, nem este, mert előbb haza tudtam jönni.
Szép napot mindnyájunknak.
virag1 írta:Köszönöm a 10-11 rész forditását.
erkad95 írta:Köszönöm szépen az újabb csomagot!
Kata58 írta:A mai csomagban tömény kóstolót kaptunk a lehetőségek tárházából és a múlt egy részének megnyitásából!Nagyon megrendítő volt az egy éjszakás kaland befejezésére való emlékezés, hiszen nem éppen szép módon zárta le WT.-vel való kalandot, nem is adott esélyt sem a bemutatkozásra, vagy magyarázásra.! A csekk dolog is nagyon megalázó volt! Ugyanígy viselkedett ZW anyja is...mikor meghivta az apa TONG Tong anyukáját egy láthatáson belüli ebéd meghívásra. Számomra döbbenetes volt. Nagyon bele akar mászni még mindig fia életébe, hogy kit vegyen feleségül, és minden erővel azon van, hogy a gyermeket elszakítsa az anyától. Közben kiderül neki sincs mire büszkének lennie, csak a gazdagság miatt lehet olyan arrogáns amilyen/most nagyon utálom/ Az ügyvéd is nagyon sokat kavar, közben nem tudja mit is lehet és nem tennie.nagyon kilóg a lóláb, még ha most úgy is néz ki, hogy tényleg kezdi megkedvelni WT.-t. Rendkívűl kedves volt az óvodai szabadnap..ott is egyre jobban látszott hogy megmozdul az apa szívében valami és rendkívűl kedvesen bánik TongT.al...A titkár és főnök kapcsolat is vicces helyzeteket teremt, nagyon szeretem kettejük beszélgetéseit. Majd csak megtudjuk minek tudható be ez a rendkívüli barátság. A többi nő tekintetében egyaránt nagy hangsúlyt kap a féltékenység és bizonyos szintű rosszakarat...de az még nagyon fátyol alatt van de majd az is felszínre fog törni.! Én most csak ennyit írok , hadd írjon más is...
![]()
Köszönöm az úr részeket még egyszer!
![]()
![]()
Emma11 írta:Köszönöm az újabb három részt!!!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.Nagyon vártam már.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég