milomartin írta:Kedves Rita!Azt már én is várom mert biztos vagyok hogy nem fogok benne csalodni
Kata58 írta:Nagyon várom én is a Goongot...
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 28-31.részek fordítását.
Kellemes vasárnapot kívánok.
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a Go Princess.... újabb feliratait. Üdv. Ildikó![]()
Vaskica06 írta:Köszönöm az újabb részeket.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Nézni kezdtem ,nézem is.Most a 9. rész következik.Bejöttem a fórumba és gondoltam a 9-10. részig megnézem már a többiek mit szóltak hozzá.Felírtam magamnak,mert egy hozzászólást sem akarok elmulasztani olyan jók./Tehát majd itt folytatom aug.11.20.13 /
Nekem sem tűnt fel a díszlet hiányossága.viszont egyre jobban bejönnek a poénok,hála a Kedves fordítónknak.Most megyek a kilencet nézni,mert az olvasgatástól megfájdult a nyakam./Vagy még a tegnapi szilva dzsem üvegbe töltögetése lenne?/
Közben még olvasgattam,látom,hogy 31 részig van kész a fordítás.Azt is nagyon köszönöm.
![]()
Üdv.Nagyi![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb részeket!Én nem sürgetlek, amikor végeztél a fordítással egyszerre tedd ki a maradék részeket.
milomartin írta:Kedves Rita!Köszönöm az ujabb részeket lesz egynagyon jó estémÉ is inkább megvárnám egyszerre a befejezö részeket egyben
Kata58 írta:Bár én nem néztem, de végigolvasva a topikot, úgy érzem, jobb ha egyben van kint a befejező rész, mert látom ez is olyan maratonos..../már ha számít a véleményem ez kapcsán/..
nildiko írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.
Már a 18. résznél tartok, és nagyon kedvelem a sorozatot.
novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb részeketImádom
Mamka44 írta:Nagyon szépen köszönöm az újabb csomagot!
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 28-31.részeket![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönöm az újabb részek forditását.
vercsike1 írta:Szia Ritám ! ! !
Hálásan köszönöm a 28 - 31.részeket is. Vidám és kellemes napot.
f.ági írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm a nálam még hiányzókat is a mostani csomaggal együtt.
Reggel épp kerestem hanyadik résznél is nyomott el az álom, szépen le is ragadtam a nézésénél, úgyhogy most rohanhatok készülődni.
17. résztől falom ma a sorozatot.
Összeszedem a gondolataim és jövök majd, bár lehet csak a végén.
mamoca13 írta:Szia Rita!!!
Köszönöm az újabb csomagot (részek feliratát)![]()
Tájékoztatás a szokásos módon továbbítva
Jó pihenést, szép hetet kívánok
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm az újabb csomagot.![]()
A lényeg: volt min mérgelődnöm. Komolyan mondom, látni hogy
Peng Peng férfiből avanzsált nővé.Biztos káposztalé van az agya helyén.
![]()
Hiába a császár minden jóravaló intézkedése ( pl.ellenség eltávolítás stb.),
a szerelme Peng Peng iránt , ennyi nem elég ennek az okos asszonynak.
Feltétlen szövetkeznie kell a 9.herceggel csak hogy özvegy császárné legyen.![]()
Mert abban biztos vagyok, hogy amíg a 9.herceg császár akar lenni, addig Peng Peng
fia nem lesz az, és Peng Peng sem lesz Régens. (Hiába volt az eskü a 9.részéről )
A másik ami nagyon nem tetszik, egyesek úgy röpködnek a császárné hálószobájában, mintha
csak oda tartoznának.![]()
Ezek után aligha hihető, hogy Peng Peng tényleg szereti a császárt.
Pedig amikor Qi Sheng a háborúba indult, mennyire várta hogy a felesége elbúcsúzzon tőle.
Újfent csak vérig sértette a férjét, és csak egyetlen mentsége van az asszonynak.
Amikor úgy tudta, hogy megmérgezték Qi Shenget, habozás nélkül elindult a megmentésére.
Azért az Armor labdacsot is sikerült reklámozni.
Akiben még kellemesen csalódtam, az Zhao herceg, aki végül helyesen döntött,
a császár mellé állt.
Krisztinek köszönöm az utómunkát.![]()
![]()
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket, igaz csak tegnap kezdtem el nézni, de belendülök.
Üdv.Ancsa
verony73 írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb részeket.
Vera
Doduska írta:Köszönöm a feliratokat, és a jó letöltési lehetőségeket!
szvakneildi írta:Szia Rita! Nagyon köszönöm az újabb 4 rész feliratát!
Tényleg elkezdett egy kicsit komolyodni a történet. Bár még mindig nagyokat tudok rajta nevetni is. Remélem most már PP-nek elkezd megjönni az esze és közeledni fog a férjéhez és távolodni a tenyérbemászó 9.hercegtől! Nekem egyre jobban bejön ez a sorozat. Köszönöm Betti, hogy fordítod! Hálás köszönet az önzetlen munkádért!![]()
![]()
annamama írta:....Kedves Rita...eloszor is koszonom az uj részek feliratait.....megnézzve és nagyon nagyon jo ,és nagyon szépen ért véget a 31 rész...csak az a kiváncsi kukucskálo természetem ne lenne...de van...
bár olyan sokat nem láttam de mégis....a strandi munkám még mindig nem ért véget egészen vasárnap estig még tart és addig még 3x megyek csutortok,szombat,vasárnap de akkor már csak befejezuk talán végre ezt a szezont...huuuuu de unom már...hideg a viz csak a hegyi emberkék vannak ok pedig nagyon szeretik a tuzes vizet ,nálam pedig az ilyen álapotban valo viselkedésuk tud igazán kiboritani...de várom a hétfo reggelt a befejezo részekert....
...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég