Sziasztok!
Örülök Paggy, hogy jelentkeztél!

Olvasom Elthan viszontagságait is. Hát már nagyon elég lenne ezekből a műtétekből! Jobbulást!!
Rita, Lilyke nagyon nagyot nőtt. Mindig szeretem a képeit nézegetni. Nagyon nagy segitség vagy, hogy tudsz menni hozzájuk.
Ildikó, örülök én is, hogy megtaláltál

Az ujjadról vissza kellett keresnem mi történt. Hát túl én is egy majdnem ilyenen , tudom mit élsz át, Én anno a z alá a hálós izé alá amit ráhúztam az ujjamra, többször hajtogattam azt a lapot, ami nem ragad bele a sebbe. Igy ha megütöttem, csak egy csillagot láttam, nem sorozatot.
Imádom a festményeid nézegetni. A szinek egymás mellé tevését, egymásra tevését mindig sokáig nézegetem.
Kata, ezek a bogarak valami borzasztóak. A hajléktalan bácsika mondta, hogy kendert kell szerezni és betenni az ágyba, attól elmennek. A fiam haverjai, figyelve egyik másik társukra, - az egyik banda- mindig a legolcsóbb helyet nézik ki a nyaralásra. Most Szarvason voltak, és össze-vissza voltak csipkedve az ágyi poloskától. Ki voltam akadva, mikor mesélte.
Nem igaz, hogy ezt nem jelezte senki a szállásadónak. Vagy ennek nincsennek jelei az ágyban? De irtad, úgy emlékszem régebben, hogy van.
Paggy, örültem a link átküldésének.
Nagyon szép dolognak tartom ezeket a felolvasásokat majdanság.
Ez a répás dolog amit betettél, háááát..... ez lesz a jövő, csak meg ne szivjuk, mint a torkosborz.
Anyu is a sajátját választotta, mondjuk nem mondta, hogy lehetett, meg apu után kapja az özvegyit egy évig. Utána azt sem.
Az egyszeri segély gondolom értékhatárhoz kötött.
A lábam: Amióta a szuper oltásokat megkaptam, már az első után jelentkezett a térdemnél a probléma elég keményen. Ezt húztam idáig, amig a másik is bedurrant a terhelés átvállalása miatt, de annyira, hogy nem tudtam mozditani. Rendbetették Pesten a szokásos csontkovács- akupunktúrával, aztán pár napra rá mentem sünit fényképezni este Ramossal a kert végéhez. Estem akkorát térdre, mint az ólajtó. Onnantól nem tudtam felállni. Mentő vitt a klinikára. Röntgen nem mutatott ki semmit. az ultrahangot is mondták, azt nem cisnáltak. Mondjuk biztos orditottam volna közben.
Azt modnták pihentessem, meg szedjek diclofenakot. Na attól a gyomrom k.o lett volna, főleg, hogy az oltások után maradandóan az sincs rendben. Igy lejött a mankó és a járókeret a padlásról, meg mágneseztem, és megúsztam gyógyszer nélkül. Viszont nem akart több, mint egy hónap alatt sem gyógyulni, és a csipőm a járókerettől kikészült, igy mentem magán gyógytornára. Van Szegeden egy rehabilitációs központ, többésge akik ott vannak kezelésen tolókocsisok, igy én még elég jól voltam velük szemben. 10 alkalmat vettem fel horror áron, és az utolsó az padlóra tett. Egy hallgató leányzónál voltam, gyógytornász felügyelete alatt. Amit addig rendbetettek nagyon jól, azt sikerült visszavetni, elég szépen. Rendes volt és aranyos a kiscsaj, de a beteg lábamon féllábazni normál gyógytornával azon a sz...r félgömbön, meg máson, teljesen kikészitette a csipőm és mindkét térdem. Holnap Pest kitekergetés-akupunktúra, aztán majd meglátom. Ápr. 8.-ától nem ültem biciklin. A férjem vásárol, most már velem, de ezután az utolsó alkalom után megint fognom kellett a bevásárló kocsit a biztonság esetére. A micsodám tele már.
Jön 27.-én a Lótusz napok is a Füvészkertben, toppon kellene lenni.
A szomszédunkba a múltkor - aki utálja Ramost- libákat telepitett, szerencsére nem sokáig voltak ott, mert volt keritéstámadás ezerrel, főleg, hogy a keritésünk volt a libák egyik keritéseleme. Na utána halljuk a bégetést a másik szomszéd felöl. Nazarénus pár 5 gyerekkel. Aranyosak, bár vannak hülyeségeik. Mondom is magamban, milyen jól tudják utánozni a gyerekek a bégetést. Aztán gyanús lett, hát nagyfülő aranyos kecskéik vannak, amik a mellettük levő szomszédnál vannak úgy, hogy feléjük néz az akol. Hogy bulizták ki, azt nem tudom.
Felettünk szinte folyamatosan morajlik a r3epülőktől az ég. Látni nem látni őket, de hallani. Ramos fél, ki se mer menni. Valamelyik nap volt tüzijáték, simán végig aludta.
Nálunk szinte folymaatosan megy a klima 21 fokkal, mert a pulzusom is felmegy, meg a per érték utáni, 90-re.
Borzalom ez a meleg. Nem is tudom, aki épitőiparban dolgozik, vagy bárhol, legyen akár postás, egész nap kint, az hogy birja. Tavaly volt behűtve ás ványviz a postásnak, ha hozna valamit. Mindig elfogadta.
Madaraknak tettem ki vizet inni, meg fürdeni. Két harkály, egy rakatt rigó, meg pici madár jár rá. Este meg jön az örvösgalamb család.
Két makkfám lett a fűszeresben, ami most igazán elhanyagolt, mert nem foglalkoztam vele.
Odapottyantották a madarak, én meg elvetettem

Kikelt
Most csak ennyi, megyek tornázni.
Beteszek egy rakat linket majd külön, amit találtam a térdemre a neten.
Ezek között van olyan, meg hasonló, amit nekem csináltak.
Függesztőrácsos gyógytornát csináltak az utolsó kivételével, ami tehermentesit, de ugyanúgy dolgoztat. Ez hasonló a vizitornához. Nagyon jó volt.