mrkonyv1 írta:Már alig vártam a folytatást. Régen láttam ilyen jóóóóóóóóóóóóóóóóó sorozatot. Ha rajtam múlna én leadnám a "királyi" tv-ben és más csatornákon, h lássák a begyöpösödött emberek h nem olyan rossz " ilyen "szerető családban felnőni. Ők legalább tiszta szívvel szeretik egymást, és nem csak megjátszák magukat, mint sokan mások. Kérlek ha van még a tarsolyban hasonló sorozat fordítását vállald el, persze ha van rá szabadidőd.

Kedves mrkonyv1! Szívemből beszélsz! Én is szívesen mutogatnám mindenfelé ezt a sorit. Biztos vagyok benne,
hogy én is azért lettem elfogadó, mert az én kicsi gyerekkori életemben is volt egy Grace apához hasonló fiú,
aki a gimnázium végéig elkísérte az életemet. Bölcsitől kezdve, az ovin és az általános iskolán át, a gimiig
egy osztályba jártunk. 61 éves vagyok, de akkor kevésbé bántották, mint ahogy most bánnának vele.
Igazi lány volt, aki otthon lány ruhákba öltözött, babázott (a szülei nem bántották, nem zaklatták, így szerették)
és lányként élt. A külvilág számára fiú maradt, de mindenki tudta, aki csak ránézett, hogy mi a helyzet. Volt
egy barátnői csapat, aminek ő is oszlopos tagja volt. Az évek alatt teljesen elfelejtettük, hogy ő fiú, és ha fiú
ruhában volt is lánynak láttuk. A kisvárosból Bp.-re költözött, ott lett egy társa, és azóta is boldogan élnek együtt.
Én is a szerető családra helyezném a fókuszt, nem arra, hogy milyen nemű tagjai vannak.
Miután kitettem a sorozat ismertetőjét, amiből már lehet tudni Mata hátteréről, azt vártam, hogy sokakat elriaszt.
Biztos, hogy volt ilyen is, de szerencsére néző is maradt bőven. Több, mint amire számítottam, és ez nagyon jó!
Próbálok majd ehhez hasonlót keresni, de nem biztos, hogy az is ilyen jó lesz. Ennek a sorinak nagyon magas a
tetszési indexe a MyDramaListen, azért is esett rá a választásom elsőre. Az LMBTQ+ dolog csak másodlagos volt.
De figyelni fogok megígérem.