Sziasztok!Jó hideg van ma is nálunk. Hó nem esik, mégis fehér minden. Ez egy tegnapi fotó az ablakból.
Ildikó, az, hogy Lilyke télen is kéri a napszemüveget, ha bántja a szemét a nap, azért én vagyok a felelős.
A szülei még nyáron se nagyon vesznek fel napszemüveget, én viszont az év minden szakában, ha vakít a nap.
Tőlem látta, hogy télen is felveszem, és ő is rászokott. Arra kel csak figyelni, hogy kilásson rajta. Ugyanis
úgy veszi fel, meg le, hogy összefogdossa a lencsét. Most már magától is szól, ha nagyon mancsos.
Tegnap kiszámoltam, hogy ebben a tempóban haladva befejezem-e a fordítást az utazásomig, és hát egyáltalán
nem biztos...sajnos. Akkor csúszni fogok sajnos.
Ha lesz kedved nekünk is megmutatnád az étkezős kiállításodat? A képeidet külön-külön ismerjük már, de egyben
is nagyon jó lenne látni. Akkor a méretüket is jobban el tudnánk képzelni, egymáshoz tudnánk őket viszonyítani.
Az összhatásra és a hangulatra is nagyon kíváncsi lennék.
Köszönöm a dicséretet! Annyi igaz, hogy próbálom a legjobb oldaláról bemutatni ezeket a tükörképeket, de csak
azért, hogy még esztétikusabbak legyenek a fotók. Mesterségesen nem befolyásolom, csak észreveszem, és
lefotózom.
Ma újabb hasonló fotókat hozok.
Paggy, dehogy haragszom! Nézz azt, amihez kedved van, amihez húz a szíved. Nyugodtan ajánlhatsz filmeket is.
Tudod, hogy itt mindent lehet.
Gyerekkoromtól azt láttam, hogy mindenki gyorsan evett körülöttem. Nálunk nem voltak ráérős ebédek, amikor
hosszan ültünk az asztal körül és beszélgettünk. Mindenki habzsolt. Persze, hogy én is ilyen lettem. Ez csak pár
évvel ezelőtt változott meg. Kényszerítenem kellett magam rá, hogy ne csak nyeljem az ételt, mint kacsa a
nokedlit, hanem jól rágjam is meg. Nehéz volt megszokni, mindig visszagyorsultam. Azt a taktikát választottam,
hogy jól megmelegítettem az ételt, hogy muszáj legyen lassan ennem. Hogy egy képzavarral éljek, a jól megrágott
étel nagy terhet vesz le a gyomor válláról.

Feldobott a yt egy csúcsszuper videót a hisztamin témában. Még nem hallgattam meg végig - de megfogom -pedig
nem vagyok érintett. Miattad kezdtem bele. Gondoltam, ajánlom majd neked, ha értelmes, hasznos dolgok
hangzanak el benne, de ezeken messze túlmutat. A hölgy, aki beszél egy természetgyógyász, epigenetikai szakértő,
és maga is szenved ebben a kórságban. Mivel az orvostudomány nagyon keveset tud a hisztaminról és úgy tűnik,
hogy nem is nagyon kutatják - a covidig legalábbis, azóta megnőtt az érdeklődés - ezért ő maga járt utána minden
fellelhető információnak, és nagy tudásra tett szert az évek alatt. Ma már betegek járnak hozzá. Hétköznapi nyelven
mond nagyon okosakat. Te is említetted fentebb a mozgást, erről is szó esik a videóban. Nem is gondoltam, hogy a
hisztaminosoknak másképp kell mozogniuk, mint másoknak. Szörnyű ez a hisztamin! Nem gondoltam volna.
A kaftánokat és az ázsiai éttermet néztem meg. A ruhák nagyon szépek. Egyszer turiztam hasonló fazonú ruhát,
de csak otthon hordtam nyáron. Akkor még a picike falucskámban éltem, a kisboltba elmentem benne, de máshová
nem vettem fel. Nagy feltűnést keltettem volna benne, és azt nem szeretem.
Az ázsiai konyhát szeretném, de sajnos nagyon sok olajat használnak. Már elszoktam tőle, emiatt undort kelt bennem
az olajban tocsogó étel látványa. Nem tehetek róla, nem direkt csinálom, ez van.
A most fordított thai sorimban is rossz néznem, hogy legalább egy bögrényi olajba, ha nem többe, öntenek bele
négy felvert tojást, amikor rántottát csinálnak.
Rab Árpádot nagyon szeretem, majd meghallgatom. talonban van egy másik videója is.