Sziasztok Kislányok!Paggy képes beszámolójáig olvastam el mindenkit, ezekre válaszolok most. A kiállítás képeivel és videóival fogom
folytatni. Lehet, hogy még ma, de lehet, hogy csak holnap. Elkezdtem fordítani. Szokás szerint sok időt elvesz, de
azért, mert én akarom, hogy elvegye. Már nem túl gyakran van fordíthatnékom, de ha rám jön, akkor ezerrel kell
csinálnom.
Paggy, megértem a háborgásodat a KKK ajándékai miatt, de legalább mostantól tudod, hogy mire számíthatsz, nem
ér több meglepetés, és Birit se. Nem lehet túl nagy bevétele a KKK-nak. Az ajándékok szponzoroktól, felajánlásokból,
származhatnak. Azt osztják szét, amit kapnak. Mondjuk az arányokra odafigyelhetnének.
Az olajban sült lángos krumplis verziója a krumplis lángos, vagy a platnin sütött, ami csak krumpliból és lisztből készül?
Csak azért kérdem, mert ahány ház, annyi elnevezés. Nálunk az első a krumplis lángos, a második a krumplilángos.
20 darab lángoshoz nem kevés alapanyag kellett. Meg voltak elégedve az eredménnyel a fiatalok?
Digitalizálva vagyok, a laptopom saját naptárját használom, telefonon meg a Jegyzeteket. Elgondolkodtam rajta, hogy
mikor szoktam kézzel írni, és kiderült, hogy csak akkor, ha fordítok, és akkor is keveset. Van egy füzetem, abba szoktam
ilyenkor jegyzetelgetni. Leginkább a szereplők nevét írom le, és hogy kik ők a sorozatban. Ez addig kell, amíg nem jegyzek
meg mindenkit.
Kata biztosan jól ki fogja tudni használni a naptárat.
Ha már régóta itt élnék, akkor meg tudnám ítélni, hogy melyik polgármester milyen jó gazdája volt a városnak. Mivel
nincs összehasonlítási alapom, ezért nem tudok véleményt nyilvánítani. Arra meg nem hagyatkozom, amiket a miskolci
fb csoportban olvashatok. Szokás szerint a fele csapat méltatja, a fele utálja.
Miután megnéztem a yt shortot a Kalitkás nőről (amit te linkeltél be), másnap már a hírfolyamomban olvashattam, hogy
mennyiért kelt el. Köszönöm szépen algoritmus!
Sajnos tényleg együtt jár a korral a meszesedés. Régen jártál uszodába. Mi lenne, ha újra elkezdenél úszni? Hátha sokat
segítene. Nem tudom milyen gyakran érdemes masszíroztatni, és azt se tudom mennyibe kerül, de lehet, hogy elég lenne
havonta eljárni oda is.
Nem akarom elviccelni a problémádat, de az jutott eszembe, hogy ha meszes is, legalább van gerinced. Hány, de hány
ember nem mondhatja el ezt magáról.
December 18.-a a legnagyobb jóindulattal se mondható a te napodnak. Gerincvizsgálat és földhöz vágott tojások....
Egyik nap fent - finom tea felszolgálása - , másik nap lent - dühroham.... Nem tudok mit mondani....

De mégis:
még a kórházban kéne lennie. És akkor még csak most értem a következő hozzászólásodhoz. Arról írsz, hogy fog ítélkezni
a családod. Anyukámat is ez tartotta vissza, hogy a részeges apámat elhagyja: mit fognak szólni az emberek. Igaza
volt, a részegségének következményeit csak mi, a szűk családja "élveztük", a külvilág mit sem tudott erről. Apám
mindenki szemében a "kedves Feri" volt. És valóban nagyon kedves, jó szándékú ember volt. Épp csak megnyomorított
bennünket az ivással.
Kata, 17.-én, vasárnap írtad, hogy milyen szép napsütés van nálatok. Nálunk vasárnap óta köd, nyálka, szitálás, vagyis
a nagyon-nem-szeretem morcos idő van. Meg kell erőltetni magamat, hogy kimenjek a lakásból. Lehangoló az egész.
Ilyenkor karácsony táján pont szeretném a telet.... mindegy....
A tűzhely is! Már megvolt a három igazság és a ráadás is! Remélem minden baj itt marad az óévben. Az újjal pedig egy
kevésbé problémás, boldog év köszönt rád és mindannyiunkra!
Ildikó, nálatok is gyönyörű az idő, mint Katánál? De jó nektek! Fentebb írtam, hogy nálunk mi a helyzet. Úúúútálom!
Cipő nélkül a legkényelmesebb a táncika.
Milyen jól tetted, hogy újrahasznosítottad a habdobozt! Jól áll a kis kínainak. Egészen egyedi.
Ez a fenyős festmény, még szebb, mint az előző! Hű, de tetszik!! És megint milyen szép színű a háttér! Menyire sokat
számít! Meg a jól elhelyezett vékony fekete vonalkák... meg fehér pöttyök...
Ági, én az ellentetted vagyok. Nem bírnék lenge öltözékben lefeküdni (kivéve, ha hőség van). Nekem még alvós zoknim,
és alvós pulcsim (nem vastag) is van. Csak jó melegben tudok aludni. A paplanom dupla. A Jyskben vettem, egy nyári
és egy téli van összekapcsolva. Nálam az sosincs szétszedve, együtt van huzatba húzva. Nyáron kitakarózom, ha melegem
van, de sokszor kelek arra, hogy azért van melegem, mert álmomban visszatakaróztam.

Régebben egy nehezebb
paplanom volt, az volt az igazi. Kb. két éve tudtam meg, hogy lehet kapni különféle súlyú paplanokat, direkt ilyeneknek,
amilyen én vagyok, akik azt szeretik, ha érzik a takaró nehezét. Már megszoktam ezt a könnyebbet, de ha lesz felesleges
35 ezer forintom, veszek magamnak egy súlyozottat.
https://jysk.hu/blog/egy-sulyozott-paplan-segithet-jobb-alvasbanGratulálok az első helyhez! Nem ért váratlanul. Nyerő csapat vagytok! Mennyien maradtatok a kezdő kurzushoz képest?
Hányan alkottok egy "osztályt"? A következő kurzuson mit fogtok tanulni?
Olvasom, hogy a vacsora kicsit (öröm)könnyesre sikeredett. A lényeg, hogy finomakat ettetek és jól éreztétek magatokat!
Te is voltál a selyem kiállításon! Paggy által mi is megismerhettük ezt a gyönyörű ruhát. Szeretem a rólad készült fotókat,
mert mindegyiken jókedvűen mosolyogsz.
Az unokával majd a karácsonyfa is visszatér a házatokba.
Majomszem???!!! Jaj, én nagyon finnyás vagyok! Nem kóstolok meg olyan ételt, amiben nem tudom mi van. A ti estebédeteken
is csak rizst ettem volna szerintem. És ennek nincs köze ahhoz, hogy nem eszem állati eredetűt. Gyerek korom óta ilyen
vagyok. Bárcsak így lennék az ismeretlen édességekkel is...
De kár, hogy nem sikerült feltöltened a fotókat! Ha lesz időd, feltétlenül próbálkozz újra! Szeretem a képeinket nézegetni.