Sziasztok!Kata, ez csak egy bolt kirakata volt, de én ezen is megdöbbentem. Mostantól még nagyobb becsben fogom
tartani a jó kis turis pizsamáimat. Angliában az adományboltokban ruhákat is árulnak, sok van olyan, amin
még az árcímke is rajta van. Februárban megnézem, milyen árban és minőségben vannak a pizsamák.
Jó ötletet adtál a krumplis tésztával. Nagyon régen nem főztem már. Nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok, hogy
te hogyan készíted. Az én verzióm: paprikás krumplit készítek, amit összekeverek főtt tésztával. Anyósom
verziója: sós vízben megfőzi a kockára vágott krumplit, kifőzi a tésztát, majd ezt a kettőt hagymás-paprikás
zsírral keveri össze.
Sokat melegedett az idő, ezért most nálunk eső esik. Inkább hó esne! Ünnepibb hangulatom lenne. Nincs
lehangolóbb a karácsonyi meg szilveszteri esőnél.
Ildikó! Gondoltam, hogy valami lehet nálad, mert nem jöttél annyit, amennyit szoktál, és egyre többször
panaszkodtál fáradtságra. Ez a szívkiütés annyira félelmetesen hangzik! És a "kis bekukkantás" az érrendszerbe
is! És most jobban érzed magad? Szívemből kívánom, hogy így legyen!!! Hamar legyél túl a "bekukkantáson" is,
és csupa jó hírekkel szolgáljanak a benti helyzetről!
Úúúútálom a betegségeket!!!
Paggy, az az esztergomi rémtörténet még engem, az olvasót is megviselt. A lényeg, hogy túl vagy a nehezén!
Milyen jó, hogy vannak emberséges szomszédok, mint a Katáé, és kutyás társak, mint a tiéd! Gondolom, ő is
nyugdíjas már. Kedves, jó szándékú ember lehet. Örülni fog a kajacsomagnak.
Csoki már a mi közös fórumos életünkben került hozzád, ezért ő olyan, mintha kicsit a miénk is lenne. Ismerjük
a szomorú előzményét az ő érkezésének, és azt is, hogy azonnal mennyi örömöt és vigaszt jelentett neked.
Éljetek át együtt még nagyon sok szép napot!
Nekem is feltűnt, hogy a pasinak minden képen zsebre van dugva a keze, mintha neki semmi dolga nem lenne
három kutya sétáltatása során.
Ági, én is arra a következtetésre jutottam, hogy a piros kabátos pasi monogám.

Aztán hogy milyen fotókat
hoz még a holnap... azt nem tudom.
Gyerekkoromtól kezdve imádtam megfigyelni az embereket, és kitalálni, hogy ki milyen ember lehet. A
harmadik emeleten laktunk, és naphosszat képes voltam az ablakban lógni, és figyelni a járókelők viselkedését,
ruházatát, de azt is, hogy a párok hogyan viszonyulnak egymáshoz, vagy a szülők a gyerekeikhez. Imádtam
következtetéseket levonni a megfigyeléseimből.
Jó lesz a szúnyoghálós kép is!