Sziasztok Lánykák!
Ma hatkor visszafeküdtem, és úgy volt agyoncsapom ramost, mert a madarak elkezdtek mozgolódni , csivitelni az ablakban és rájuk is mozdult, bentről persze. Hát hatalmas hóesésre keltem. Akkora pelyhekben esett a hó, hogy ilyen nem volt mostanában. Igy megbocsátottam az átokfajzatnak és kapott reggelit

Rita, hát ez az esés! Mintha magamat látnám mire vagyok képes. Szerencsére nem lett bajod!! A buszon abba a bőr izébe kapaszkodás totális élteveszély. Eszembe sem jutna, ott törném ki a nyakam egy fékezésnél biztos.
Ahogy olvastam a f4estésed, kapkodtam is a fejem, hogy miről is maradtam le, de aztán megnyugodtam, hogy semmiről
A kutyás banda: most hogy irod nem úgy van az, ahogy látszik...., hát én is arra gondoltam, hogy a nőé a ruhás társaság, a pasié meg a ruhátlan. Kiváncsi leszek a végeredményre. Ja, és persze nem egy pár.
Paggy! Hú, ez az MRI! Nekem egyszer volt, végig csukva volt a szemem és arra gondoltam hol lennék legszivesebben. Remélem minél hamarabb túl leszel rajta.!!
Köhögésre a Bükki füvesember tüdőfüves teakeverekékét szoktuk inni. Akkor, ha a fiúknál elkezdődne az a mélyreható köhögés. Van mikor egy nap, a legtöbb eddig azt hiszem három nap volt egy pohárral megiva, és totálisan elmulasztotta.
A nászasszonyodról ugyanaz a véleményem, mint RItának.
A leves bevitelén, meg tudom nem szép dolog, de jót nevettem. A párod nem hazudtolta meg önmagát. Régebben mondtam az enyémnek, ha beteg lesz és nem azt csinálja amit én mondok, fejbevágom. Mert mindig az a jó amit a tv-ben hall. Megőrjit. Legutóbb mikor volt valami baja, mondtam, hogy nem érdekel, csináljon amit akar. Nem fogok mászkálni és szólni neki, hogy ezt vedd be, azt idd meg. Na pár nap volt és jött, hogy kér abból a gyógyteából.
Kata, hajó volt még az a mandula vagy mi, csak felbontottad, még szerintem simán beteheted a fagyóba és ott eláll addig amig nem sütsz vele valamit. Akkor nem kell rögtön most felhasználni.
Samunak nagyon aranyos az a képe, ahol a mikulással van.
Néztem az utazásos linket. Hát biztos tudnék választani.
Megyek festeni, . Keveset tudok egy nap megcsinálni, többször hozzáfogva. Most betartom a kilenc óra után nem festek dolgot.
Igyekszem naponta vinni a bácsikának meleg ételt. Tegnap is elgondolkodtam, hogy 80 évesen az utcán, mert a szállóra hétköznap csak négykor mehetnek be, hétvégén meg hatkor. A buszmegáló meleg várójába szokott bemenni sokszor, meg a piac csarnokba, úgyhogy van, mikor mérges is vagoyk, rohannék s nem találom. Meg nem akarom,hogy az étel elhüljön, melegen egye meg.
Tésztát már szerencsére nem kell csinálnom, azon túl vagyok. Most a tojásokat gyűjtöm a nénikétől, ami szép sárga, mert jön a karácsony.
Diót is megvettem már jóval előtte, meg a mákot, mert úgy fel fog menni az ára, hogy ihajj.
A fiam még mindig nem minden nap van a lakásban. Nem irom az okokat, megértem, nem találkoznának többet, mert az ő életvitele, az nem az otthon ülés. Csinálják, ahogy szeretnék. Ha nekik igy jó, hát legyen! Én csak örülök, ha otthon is van.
Közben nézem az ablakból a madárkáimat. A férjem mondja is, hogy kieszik a vagyonából.
Sok új madár jelent meg ebben a téli időszakban.
Pl. mezei pintyer, csúszka, fenyves cinege, erdei pinty. Néha a vörösbegy is megjelenik.
A többiek meg állandóak. tengelic, zöldike, őszapó, erdei és háziveréb, a galambok, széncinege, kékcinege, egy harkály is volt már, szajkók,
Csak hát a szúnyogháló miatt nem jók a képek.
Négy etető van, vizes tál, két helyen cinkegolyók, meg mogyoró, az ablakban meg ey rakat feketenaprafogjó mindig.
Képeket is teszek be, de megyek veszem be a vitaminokat, aztán festeni akarok. Még elkellene menni az Aldiba is, mert elfogyott a cserpes homoktövises joghurt és csak ott kapható.
Paggy, tettem be képet a pályázatra ment festményről, de beteszem majd újra, csak most megyek és csinálom a dolgom, mert le vagyok maradva igy, hogy visszafeküdtem kicsit reggel. Most meg fél óra a gép előtt, igy már totál csúszásban vagyok magammal. Ebéd meg még semmi nincs gondolatban.
Vigyázzatok magatokra, szép napot mindenkinek!