Sziasztok!Tegnap délután ötkor fel kellett kapcsolnom a kislámpát, hogy ne égesse ki a szememet a laptop képernyője
a sötétben. Egyre jobban beborult, és tipikus vihar előtti csend volt, egy levél se zizzent a fákon, egy madár
se szólalt meg, minden és mindenki "kussban" volt. Tudtam, hogy nagy dolog készülődik. Így is lett. Hatalmas
szélviharral, nagy dirrel-durral jött az égi áldás. Épp kinéztem az ablakon, amikor egy nagyobb ágat sodort le
a szélvihar egy közeli fáról. Végül az egésznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, nem tartott sokáig. De
legalább a nagy meleget egy pici időre kisodorta a városból.
Paggy, mikor Monetről vagy Renoire-ról írsz, pár nap, és szembejönnek velem a műveik használati tárgyakon.
(Nyilván nem varázslat, csak ilyenkor, mivel szó van róla, jobban észreveszem, ha ilyet látok.

) Még márciusban
Angliában az egyik jótékonysági boltban fotóztam fakanáltartókat, tálakat, teáskanál és teafilter tartókat (első
két kép), tegnap meg az egyik itthoni üzletben tálakat és faliórákat. Itt már Klimt és Van Gogh is megjelenik.
Én mindig várom, ha kiállításon jársz, és bemutatod, amit láttál. Mindig alapos szempontokat és tudnivalókat is
hozol nekünk, látszik, hogy szeretsz utánajárni a dolgoknak. Várom Renoire-t is!
Az nem számít, hogy én mit szeretek, és mit nem szeretek. Ami nektek fontos, és megmutatjátok, azt én mindig
megnézem, mert munkátok van benne, ti vagytok benne, ha "csak" egy felhőkép is az a valami.
Kata, az a "legjobban" sikerült szelfis képem. Ha látnád a többit! Na jó, egyet még beteszek. Mint mondtam,
csak arra koncentráltam, hogy jó legyen a szemüvegben tükröződő kép. Miután áttettem a fotókat a laptopra,
akkor vettem észre, hogy milyen képet vágok fotózás közben. Nem lennék jó insta sztár.
Itt is hőség van. Az ilyen kis meglepetések, mint az a színes kavics, nagyon meg tudnak örvendeztetni. De a következő
gondolatom mindig az, hogy vajon meddig fog ott maradni. És ez nagyon rossz érzés.
Holnap hozom a te képeidet. Most gyorsan a magaméiból teszek be.