Sziasztok!
Paggy, szerintem a párod a jobban érezte magát, és kedvet - meg erőt - kapott a háláját kifejezni neked a gondoskodásodért.
Így sikerült neki.

Gondolom, nem a szavak embere. Végig röhögtem, ahogy leírod a történteket. Csak egy férfi képes
így kifejezni a haragját, és így megoldani egy problémát. (Bocs. Elthan! Ha nem inged, ne vedd magadra.) Mindenesetre
használjátok egészséggel az új hűtőt! Egyébként hajszárítóval nagyon gyorsan leolvad a jég.
Írtam, hogy nem találtam meg a könyvben, hogy ki tervezte a borítóját. Elől és hátul is megnéztem.
Nem is az otthonkák voltak az érdekesek abban a bemutatóban, hanem a hangulat meg a jókedv, ami nagyon átjött a képeken.
Köszi a verses mese végét! Gondoltam, hogy happy end lesz a vége, de hogy ekkora! Láttam magam előtt, ahogy a cicahölgy
mélyen belenéz a kandúrúrfi szemébe, az meg már adja is a praclipuszit. Én még azt is látni véltem, ahogy elégedetten pödör
egyet a bajszán.
Nem csak éjjel esik az eső, de mintha éjjel erőteljesebben esne. Bár lehet, hogy csak a csönd nagyítja fel a hangokat.
Köszönöm a bp.-i képeket. Szeretem látni fővárosunk szép épületeit, tereit, utcáit. Fájt a szívem a műemléki épületen lévő
bedeszkázott kirakatok miatt, és jól elagyabugyálnám azokat a baromarcokat, akik összefújkálják a házak falait. Hogy van
szívük?!
Kérted, hogy ne alkossunk ítéletet a festményekről. Csak annyit írok, hogy teljes mértékben egyetértek Ildikóval. És zavar,
hogy a meztelen férfiaknak miért nincs megfestve a nemiszervük. Nálam mindig az dönti el egy kép vagy más mű "értékét,
hogy haza tudnám-e vinni, és hátralévő életemben minden nap nézni. Ebből a szempontból egyik se kéne, de örülök, hogy
megmutattad, és megismerhettem ennek a sok szempontból nagyon tehetséges embernek a nevét.
Ha választani kell ez lenne a sorrend:
12., 8., 11.
Ildikó, ahogy Paggynak is írtam, minden szavaddal egyet értek, amit írtál a Szirmai Imréről. Nekem is rögtön az ugrott be,
hogy látszik a festményein a foglalkozása, és némelyik rendesen nyomaszt is.
Köszi, hogy betetted a sárga virágú mákot. Jól sejtettem, még nem láttam sárgában. Már nyílik a japánbirs is. De szeretem!
Kata, remélem jól vagytok mindketten!