Sziasztok!Elthan, látom, rájöttél, hogy a képek linkjeit egyesével kell az "img" közé tenni. Én béna vagyok telefonnal a fórumban,
mindig laptopról jelentkezek be. Jobban is látom, meg gyorsabban haladok az írással és a képberakással is.
Határozd el magadban, hogy itt van a vége a műtéteknek. Én hiszek a gondolatok erejében. Nálam ez bevált eddig.
Én még nem voltam se influenzás, se covidos, pedig se influenza se covid elleni oltással nem oltottak be eddig (és
nem is szándékozom magam beoltatni).
Az én környezetemben, akik eddig elkapták, azoknál nem volt súlyos lefolyású a covid szerencsére. Kis fejfájás,
kis láz, hamar túl voltak rajta.
Sajnos elég gyakran előfordul az a jelenség, amiről írtál (kidob a fórum, mikor el akarod küldeni a hsz.-t). Én mindig
elmentem, mielőtt elküldeném, így nem veszítem el az irományomat.
Szőlőm nem vlt soha, de én is mindenféle zöldséget termesztettem. Nagyon jó volt a kertből főzni, amikor még nagy
család voltunk. Én is fával tüzeltem, imádtam a melegét, de nagyon nem hiányzik az aggódás, amit minden évben
átéltem, amikor meghozták a tüzelőt. Vajon vállalja-e a tavalyi ember, hogy felfűrészeli, és a másik, aki felhasogatja?
Szerencsére mindig vállalták. Aztán tavasztól őszig jól kiszáradt, és boldogan fűtöttem vele.
Gyönyörű a szőlő!
A töltött káposztát göngyölt húsnak néztem. Mindkettőt nagyon szerettem régen.
Hozzánk képest furcsák az angolok, az már biztos.
Kata, engem is meglepett, hogy édesítővel készítették a Százszorszép bonbont. Furcsának tartottam, hogy valakik
gyufát adnak ajándékba. Már a lányomék is kaptak ugyanilyen üveges gyufát Z és J kezdőbetűkkel. A vejem nővérétől
kapták pár éve. Ez a gyufa a saját dobozában tized ennyibe kerül, de nem ezért nem tartom értelmes ajándéknak.
Óh, a nylon belsejű kabátok tényleg utálatosak tudnak lenni. Ma már sokszor polár bélést tesznek a dzsekikbe. Sokkal
jobb érzés egy ilyen kabátba belebújni.
A gyerekek tudták, hogy milyen könyvet fognak kapni. Elég drága egy könyv, nem akartam olyat venni, ami nem érdekli
őket. Ők választották ki, hogy melyiket szeretnék. Én meg naivan azt hittem, hogy csak át kell venniük őket. Erre ki is
kellett fizetniük.

De addigra átutaltam nekik a pénzt.