Rita írta:
Te látod a videókat? Vagy ha nem, megírnád, hogy mivel szedted le?
Hayako írta: Itt páran írták, hogy milyen vicces és egyben romantikus lesz nézni, ahogy két főszereplőnk egymásba habarodik. Emberek! Peng Peng lehet, hogy női testben van, de Ő EGY FÉRFI! Valahogy nem tudom elképzelni, hogy lesz köztük szerelem, hacsak Peng Peng nővé nem válik lélekben is.![]()
Kedves Hayako, pontosan erről értekezett Rita az egyik válaszában, milyen nehezen képzelhető el
a köztük kialakuló szerelem. Persze ezt még előre nem vethetjük el, mert nem tudhatjuk milyen megoldást találtak ki rá.
Nekem van rá ötletem: de majd csak akkor írom le, ha aktuális lesz.![]()
Mindenesetre mindig tudhatjuk mit gondol Peng Peng férfi énje.
Hayako írta:
Végezetül, valaki magyarázza már meg, mi a fenét viselnek a hátukon a szereplők, mert egyszerűen nem jöttem rá! Arra a faizére gondolok!![]()
Nyekk írta:Egy újabb remek sorozathoz lehet szerencsénk a Te jóvoltodból! Bár még nem kezdtem bele, de az ismertetőből és a hozzászólásokból ez mindjárt kiderül.Az első hat rész felirata begyűjtve, amit ezúton nagyon szépen köszönök!
Szeretnék én is gratulálni az 50. megkezdett sorozatodhoz, amihez sok-sok örömöt kívánok!
MinGi írta:Rita írta:
Te látod a videókat? Vagy ha nem, megírnád, hogy mivel szedted le?
Rita! Videó letöltésére általában a telechargerunevideo-t használom ( http://www.telechargerunevideo.com/en/)
B.Marika írta:Szia Rita! Szenzációs a sorozat!A színészek fantasztikusak, mindenki nagyon jól játszik. A kosztümök engem nem zavarnak, mert a történet annyira leköt, hogy nem is nagyon figyelek rá. A koronaherceg nálam a befutó /mint színész is/, de "füleske is " nagyon aranyos. Az én véleményem is az, hogy a gyűjtögetők ne nézzenek bele a soriba, mert nem lehet abbahagyni. nézni kell végig!
Köszönöm szépen ezt a nagyon kedvemre való sorozat fordítását!![]()
![]()
![]()
Várom az újabb részeket!
Szép hetet kívánok!
csabamama2 írta:Szia Rita Kedves!
Köszönöm szépen a Go Princess feliratait, érdeklődéssel nézek elébe a doramának:-)) Üdv: csabamama2![]()
annamama írta:...Kedves Rita...tegnap este is irtam mikor hazaértem ,de kitudja hová kuldtem mert ma olvasgatva a hsz at sehol nemtalálom.Gratulálok az otvenedik sorozatodhoz és nagyon szépen koszonom az elso felirat csomagot....a Go Princess Go nak....Csodás napot kivánok es nálam is indul az uj sori nézzése..........Anna....
annamama írta:...Kifelejtettem ...tegnap megdicsértem a megat....22 részt minden gond nélkul letoltott olyan boldog voltam hogy nincs tobb megnemértés koztem és a mega kozott.....kár volt dicsekednem a 23 r még lejott igaz tobbszori ujrainditásal de a 24 részt már tegnap este ota XXXXXXszer ujrainditottam de még mindig nincs letoltve...na de a turelem rozsát vagy megás uj részt jelent....
szokola írta:Kedves Rita!
Bevallom letöltöttem az egész sorozatot, és nem bírtam ki, hogy ne nézzek bele végig. Azt vettem észre, hogy a 35-36. rész a két alternatív befejezés. Szerencsére gyorsan itt lesz a csütörtök.
Hayako írta:Kedves Rita! tegnap ledaráltam az első 6 részt, szinte magába szippantott a sorozat! Sokszor elnevettem magam.Például akkor, amikor Peng Peng meg akart halni és többször is öngyilkosságot kísérelt meg, de mindig megakadályozták vagy amikor a koronaherceggel focizni akart, de hozzá se tudott érni a labdához! Voltak benne vicces pillanatok dögivel!
A megvalósítással kapcsolatban azt tudom mondani, hogy néhány helyen valóban látszik, hogy kevés költségvetésből készült, néhány helyen viszont nem. Talán épp ez adja a báját. Itt nincsenek CGI helyszínek vagy szörnyek, minden valódi. Az ember jobban bele tud mélyedni a törénetbe, közelebb érzi magát a szereplőkhöz... sokkal inkább, mintha egy varázserővel és ezüst hajjal felruházott karakterhez (pl. Ice Fantasy).
A romantika már egy más kérdés. Itt páran írták, hogy milyen vicces és egyben romantikus lesz nézni, ahogy két főszereplőnk egymásba habarodik. Emberek! Peng Peng lehet, hogy női testben van, de Ő EGY FÉRFI! Valahogy nem tudom elképzelni, hogy lesz köztük szerelem, hacsak Peng Peng nővé nem válik lélekben is.
![]()
Végezetül, valaki magyarázza már meg, mi a fenét viselnek a hátukon a szereplők, mert egyszerűen nem jöttem rá! Arra a faizére gondolok!![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az első hat rész feliratát.
Kicsit nehezen ment, igaz, hogy szabin vagyok de nem boldogultam tegnap a filmmel,a gépem nem viszi vagy nagyon szaggatottan ,el is voltam keseredve, de Zsuzsi lányommal kitaláltuk, hogy rátettem pendrive-ra nyitottam minden egyes résznek egy mappát. Egy mappa egy film és egy felirat, és így a tv-n megtudtam nézni, igaz ott pedig a két felirat egyszerre jelenik meg, ez zavaró, de már ez a legkevesebb mert jó a kép és jó a felirat.
Nagyon édes volt, nagyon jót szórakoztam és sokat nevettem. A koronaherceg már úgy elkezdett vonzódni a koronahercegnőhöz, mint méhecske a virágporhoz.
A film is és a szöveg jó, laza és könnyed, pont ilyen kell most nekem.
Hálásan köszönöm.Marcsi![]()
Ui:Rita! Ezt most találtam
"Ha valaki keresztezi az utunkat, mindig hordoz valamilyen nekünk szóló üzenetet.
Véletlen találkozások nincsenek."
James Redfield
Emma11 írta:Köszönöm a feliratokat!!!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég