Talán elér hozzátok is egy kicsi belőle, - bár nem tudom hol éltek - és az elültetett növénykék meghálálják nektek.
Jó, hogy kicsit tornáztatod magad, meglátod napok múlva már sokkal jobb lesz.
Kata még mindig nem tudom mi bajod lehet. Ma nem vettem be én az allergiás gyogyót. Itt olvastam hozzá a neten, és azt írja reggel kell bevenni evés előtt, és utána egy órát kell várni, míg reggelizhessek. Tegnapi nap megszívatott, mert igyekeztem, hogy egyedül legyen a gyomromban, és ez nem tetszett nekem. Megpróbálom nélküle, hátha valahogy enged a dolog.
Mi lehet Samuval, hogy lázas, ettől is lehet gyenge. Máskor is előfordult vele? Gondolom mindkettőtöknek alapos kivizsgálás kell, amit nagyon nehéz megoldani, főleg a tiédet.
Paggy valahogy nagyon kifáradtál mióta csoki a parancsnok. Sokat futtat téged. A mi kutyánk már eléggé idős, talán velem egyidős lehet, így nem vár sokat. De sokszor hív sétára annak ellenére, hogy ő is fáradékony, csak kis sétára megyünk az erdőbe, körbeszaglász egyet, elvégzi a dolgát, és jövünk be. Nem akar már botok, játékok után futkározni, ha teszi is elég neki egy kör, és lefekszik, várja hogy megsimogassam, ez eltölti akkor szeretettel, hogy képes egy kicsit ugrálni. ha akar bent van, ha úgy gondolja kimegy, és megugatja az útjába kerülő madarakat, utcán lévőket,vagy csak átnéz rajtuk,felpislant. Szóval jól megértjük egymást.
Esti gyógyszeréért mindig bejön, megkapja és megy a helyére. Néha horkol is.
Ma még vetettem, ládába, cserépbe,ezt-azt. /virágmagvakat /lehet,hogy késő egy kicsit/ dísztököt, amit majd felfuttatok egy fára, paradicsom magot, pillangóvirágot, stb. Szóval kis kertrendezés volt. Elfáradtam. Mostanában nem annyira érdekelnek a filmsorozatok sem, festeni is nehezen állok neki, olyan se veled se nélküled érzésem van. Mennék és maradnék is. Lehet, hogy a barátnőm hiányzik, a mindennapos beszélgetések. Ma főztem is, csirkecomb /felső/ krumplival, salátával , sütöttem kelt kakaós kalácsot. Akkor lett majd kifutott a tepsiből. Kis reggelihez való. Nagyon egyszerű. /Nem főzök minden nap, ma ezt vacsiztunk az unokával /
Jó éjszakát kívánok nektek, velem együtt találjátok meg a legkellemesebb dolgot, amit elérhettek, és nem kell erőfeszítés hozzá, hanem csak úgy jöjjön az utatokba kis meglepetésként, és jó érzéssel töltsön el benneteket.