Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves Lányok!Végre itt vagyok.Mindenek előtt ,szívemből küldöm ezt a gyönyörű zenét.Olyan áradó és csodálatos,hogy nem lehet mást csinálni csak szárnyalni vele:
Hogy miért választottam?2 dolog miatt.Ma hallgattam a Klasszik rádiót.Szeretem,mert egész nap jó zenét hallgathatok.ennek ellenére csak ritkán kapcsolom be.
https://myonlineradio.hu/klasszik-radio
Most azért kapcsoltam be,mert felment a vérnyomásom a méregtől.Bekapcsoltam és ez a zene szólt.mire a végére ért ,elmúlt a mérgem és még a könnyeim is eleredtek.Úgy érzem ez a lélek áradásáról szól.de ez csak az én érzésem.
https://myonlineradio.hu/klasszik-radio
Most azért kapcsoltam be,mert felment a vérnyomásom a méregtől.Bekapcsoltam és ez a zene szólt.mire a végére ért ,elmúlt a mérgem és még a könnyeim is eleredtek.Úgy érzem ez a lélek áradásáról szól.de ez csak az én érzésem.

Mielőtt megnézném végre ,amit feltettetek.Elmerenghetnék Ági festményén és Ildikó fotóin,valamint elolvasnám Kata és Rita kommentjét,csak úgy megkönnyebbülésül leírom mi történt.
Tehát.a párom egy jószívű,kedves,melegszívű,de örök ellenálló felnőtt kamasz 70 évesen.Az idegeimre megy sokszor.Pld.ma.Húsvétra készíteni akartam azt az isteni kókuszkockát,amit Borbás Marcsi videójából tanultam.Lányok MENNYEI!!!!!!!

Tehát.a párom egy jószívű,kedves,melegszívű,de örök ellenálló felnőtt kamasz 70 évesen.Az idegeimre megy sokszor.Pld.ma.Húsvétra készíteni akartam azt az isteni kókuszkockát,amit Borbás Marcsi videójából tanultam.Lányok MENNYEI!!!!!!!

El is készült az alaptészta,kisült.Vártam ,hogy kihűljön,azután kell bemártani a finom csokis mázba,majd a kókuszreszelékbe.A párom ott üldögélt a konyhában.Kétfelé osztottam a kisült alaptésztát.A szebbek jönnek a vendégségbe-GONDOLTAM
a szélei pedig maradnak itthoni fogyasztásra.Amíg hűl,megcsinálom a csokimázat.Miközben kevergetem a csokit,a párom titokban ellopta a szép ,kisült tésztát és felfalta úgy "pucéran" ,máz nélkül a SZÉPET!!!!!
A szélei maradtak meg a másik tányéron.Amikor megláttam ,majdnem megütött a guta.Elkezdett szorítani a szívem és ordibáltam vele.-Erre ő:-Úgy is megettük volna,majd kikanalazom a csokimázat.--Elkeseredtem,hogy mindig ilyen.Nem szeret semmit rendesen.Örök ellenálló.legszívesebben itthagynám.Most azt gondoljátok ,hogy jódolgomban nem tudom már mit csinálok.De higgyétek el,milliószor átéltem vele!Ha színházba mentünk hagymát evett és leszerelte a sor végén a sorjelző számot.Ő ,aki rengeteg komolyzenét hallgat,nem képes egy koncertre eljönni.A vendéglőben nincs türelme kivárni a pincért,de állandóan meghív oda,pedig tudja,hogy félúton feláll .Valószínűleg,mivel gyerekkorában átszoktatták a bal kezéről a jobbra,ezért dadog is ,a türelme kevés.Emberi dolgokban-segítségadás,jószívűség,nagyvonalúság,erkölcsösség,gyerekszeretet,állatbarátság,NAGYSZERŰ,de egyébként ,idegesítő .Olyan mint ,aki utálja,amit muszáj,még ha jó dolog is az.Lázad,mint egy kamasz.Szóval felfalta a süti jobbik felét!!!
Még szerencse,hogy maradt itthon kakaó és kókuszreszelék.A többi meg úgy is van.Finom tészta.Tehát ,gyorsan kimentem a konyhába , bekapcsoltam a rádiót . Pont ez a zene szólt,amitől nagyrészt elmúlt a mérgem .
Ajánlom figyelmetekbe!Csak behunyod a szemed , 4 percig hallgatod!

Ajánlom figyelmetekbe!Csak behunyod a szemed , 4 percig hallgatod!

Most olvasgatok és csodálgatok.

Amíg olvasgatok ,hallgassátok meg,itt találtam!Micsoda csoda ISTENI ADOMÁNY A ZENE!!!

Amíg olvasgatok ,hallgassátok meg,itt találtam!Micsoda csoda ISTENI ADOMÁNY A ZENE!!!

Lányok, festek, csak pihenésképp bejöttem és Paggyt olvasva - bo csánat-, de felnyeritettem, mikor ahhoz a részhez jutottam, hogy a párod leszerelte a sorvégi számot.
Paggy, tegnap buktát sütöttem. Három diósat, mert a párom azt szereti a mákossal együtt, de mivel nemrég volt mákos nudli, ezért kapott diósat. Nekem meg besztercei szilvalekváros volt. Hát mit evett meg?? Az én lekvárosom, a guta ütött meg, mikor mondja, hogy hát ő a diósat szereti.
Na és miért nem jött oda, hogy megkérdezze melyik az, mikor szóltam neki direkt, hogy diósat csináltam neki? Hát nem akart zavarni! Én is visitottam, mikor megigértemneki, hogy ezentúl lekvárosat fog enni.
Hát ennyit a süteményekről!
Paggy, tegnap buktát sütöttem. Három diósat, mert a párom azt szereti a mákossal együtt, de mivel nemrég volt mákos nudli, ezért kapott diósat. Nekem meg besztercei szilvalekváros volt. Hát mit evett meg?? Az én lekvárosom, a guta ütött meg, mikor mondja, hogy hát ő a diósat szereti.
Na és miért nem jött oda, hogy megkérdezze melyik az, mikor szóltam neki direkt, hogy diósat csináltam neki? Hát nem akart zavarni! Én is visitottam, mikor megigértemneki, hogy ezentúl lekvárosat fog enni.
Hát ennyit a süteményekről!
Miközben telefonálok, hozom a képeket is, de válaszolni meg nézegetni majd csak holnap.. Már megy az Istentisztelet!

Lányok!HÁLÁS VAGYOK NEKTEK,HOGY ENNYI SZÉPSÉGBEN LEHET RÉSZEM ÁLTALATOK.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
ÁGIKA!FANTASZTIKUS VAGY!!!!EZEK A KÉPEK!!!
HÁT HOVÁ JUTOTTÁL MÁR!!!
iLDIKÓ!ÖRÜLÖK,HOGY TE IS OLVASOL VERSEKET.KÉRLEK HOZZÁL OLYANT,AMI TETSZIK!Ildikó!Szépek a fotók.Gyönyörű tiszta a Negrót ábrázoló az erdőben és a közelik.Jó látni a tájat,a barackfavirágzást,a tulipánokat,a nárciszt!!!Kedves a húsvéti asztaldíszed.Majd tedd be a cicust,akár jól sikerült,akár nem.vidám lesz!Egy kis hiba semmiség.
Írod,hogy műsorod lesz a fiaddal.Az mit takar???remélem jó dolgot!!!
Sajnálom,hogy hamar elfáradsz,de nem baj,úgy van jól ,ahogy van.Csak a szépet éljük meg,ha lehet!!
Milyen jó,hogy van családod,ott van Negró is!!!És a festée,a virágok,a versek és egy persze MI!!!
Köszönöm szépen az összeset.
Közben szól a gitármuzsika,amit feltettem.Lányok!Sokkal jobb így andalító zenével!!
Kata!Ez a kalács igazán jól sikerült!!!Megnézem mégegyszer és az égszínkék égboltodat-Jövök mindjárt-megakadt a szemem rajta.
ÚRISTEN KATA!Hogy csináltad az utolsó képet?,Gyönyörű!!Valóságos???
A könyvajánlót,még ma este meghallgatom.Mindig mindenbe belehallgatok,amit felteszel , sok nagyon tetszik.Köszönöm szépen.Megnézted a Radnóti verset,hogy is van pontosan?Kata!Ne érezd úgy,hogy egyedül vagytok, így húsvétkor!!Nem tudom a szomszédok adnak-e át valami finomságot?Mi itt vagyunk Nektek Kata!!!Most mindennap többször is benézek.Majd fényképezd le,hogy mit esztek!Van szép terítőd?Tudom leadja az ember.néha mi is a kupiban ebédelünk a párommal.De nem szabad !!!Szívesen látnám,ha megmutatnád,melyik a legszebb terítőd!Pár éve vettem 2-t.Madeirás fehér.Odaadtam a lányomnak,mert mi leesszük.Azért közepesen szép van, majd veszek is.mMszáj tartani valami színvonalat!!!Szóval várom a fotókat!Őszintén várom Kata!!!
Biztosan tudjátok,hogy furulyázni tanulunk a barátnőmmel.Isteni!Kedden 5-6ig lenne,de mi 3/4 7ig dumálunk.Haladunk lassan.Nagyon nagyon jó dolog-Skypon.A barátnőm ,a meghalt barátnőm testvére.Azelőtt is jóban voltunk,de Kati már a az égi utakon kószál,nagyon hiányzik,ezért a testvérével közelebb kerültünk egymáshoz.lányok,ha már fel tudok mutatni valamit a furulyatudásomban -felteszem---AZ MÉG ODÉBB LESZ!!!!
Ja és remélem ,ha én is eltávozok,remélem találkozni fogok a barátnőmmel,az állataimmal és a nagymamáimmal meg anyukámmal i
s!!!

iLDIKÓ!ÖRÜLÖK,HOGY TE IS OLVASOL VERSEKET.KÉRLEK HOZZÁL OLYANT,AMI TETSZIK!Ildikó!Szépek a fotók.Gyönyörű tiszta a Negrót ábrázoló az erdőben és a közelik.Jó látni a tájat,a barackfavirágzást,a tulipánokat,a nárciszt!!!Kedves a húsvéti asztaldíszed.Majd tedd be a cicust,akár jól sikerült,akár nem.vidám lesz!Egy kis hiba semmiség.

Közben szól a gitármuzsika,amit feltettem.Lányok!Sokkal jobb így andalító zenével!!
Kata!Ez a kalács igazán jól sikerült!!!Megnézem mégegyszer és az égszínkék égboltodat-Jövök mindjárt-megakadt a szemem rajta.
ÚRISTEN KATA!Hogy csináltad az utolsó képet?,Gyönyörű!!Valóságos???
A könyvajánlót,még ma este meghallgatom.Mindig mindenbe belehallgatok,amit felteszel , sok nagyon tetszik.Köszönöm szépen.Megnézted a Radnóti verset,hogy is van pontosan?Kata!Ne érezd úgy,hogy egyedül vagytok, így húsvétkor!!Nem tudom a szomszédok adnak-e át valami finomságot?Mi itt vagyunk Nektek Kata!!!Most mindennap többször is benézek.Majd fényképezd le,hogy mit esztek!Van szép terítőd?Tudom leadja az ember.néha mi is a kupiban ebédelünk a párommal.De nem szabad !!!Szívesen látnám,ha megmutatnád,melyik a legszebb terítőd!Pár éve vettem 2-t.Madeirás fehér.Odaadtam a lányomnak,mert mi leesszük.Azért közepesen szép van, majd veszek is.mMszáj tartani valami színvonalat!!!Szóval várom a fotókat!Őszintén várom Kata!!!
Biztosan tudjátok,hogy furulyázni tanulunk a barátnőmmel.Isteni!Kedden 5-6ig lenne,de mi 3/4 7ig dumálunk.Haladunk lassan.Nagyon nagyon jó dolog-Skypon.A barátnőm ,a meghalt barátnőm testvére.Azelőtt is jóban voltunk,de Kati már a az égi utakon kószál,nagyon hiányzik,ezért a testvérével közelebb kerültünk egymáshoz.lányok,ha már fel tudok mutatni valamit a furulyatudásomban -felteszem---AZ MÉG ODÉBB LESZ!!!!

Rita!Mindjárt elolvasom mégegyszer,amit írtál.Elsőr:.Örülök,hogy Lilyke kedvesen fogadott,irtó jópofák a nyuszikalapok!ÉN IS,ÉN IS SZERETNÉK ILYENBEN LÓFRÁLNI!!!!A felnőttek is hordják???Ügyes Lilyke a kalapdíszítésben!!!Már nem csak takarítónő lehet
,hanem kalapdíszítő szakmát is "választhat"!
Vigyél magaddal egy mellényt,ha a boltba mész!Rita!nem tudom láttad-e,amit elsősorban neked tettem be , az Angliában élő csajszi blogját?.Mindjárt újra beteszem
https://englandspuzzle.com/buying-a-house-in-england/
Közben újra megnéztem a tengerről készült fotókat.HÁT EL VAGYOK ÁJULVA,MILYEN GYÖNYÖRŰEK!K.A múltkor nem esett le nekem.Megnézem újra!!!SZÉPSÉGESEK!!!
Rita!Sok örömet !!Várom a híreket,de inkább élvezd az ottlétet!
Lányok!Hoztam videót máról!!Mindjárt felteszem.

https://englandspuzzle.com/buying-a-house-in-england/
Közben újra megnéztem a tengerről készült fotókat.HÁT EL VAGYOK ÁJULVA,MILYEN GYÖNYÖRŰEK!K.A múltkor nem esett le nekem.Megnézem újra!!!SZÉPSÉGESEK!!!
Rita!Sok örömet !!Várom a híreket,de inkább élvezd az ottlétet!
Lányok!Hoztam videót máról!!Mindjárt felteszem.
A sziklakápolnánál is sokan állnak sorban.

Itt a Gellért Fürdő.

Itt már voltunk/az előcsarnokban/.Nyáron "bemegyünk" jó?
https://www.gellertfurdo.hu/galeria/gellert-galeria-5

Itt a Gellért Fürdő.

Itt már voltunk/az előcsarnokban/.Nyáron "bemegyünk" jó?
https://www.gellertfurdo.hu/galeria/gellert-galeria-5
Jó estét.
Rita, nagyon aranyos Lilyke, örülök, hogy így fogadott, most már majd egyre könnyebb lesz. Tetszik nekem is a húsvéti kalap.
Paggy nem tudja az ember kinek mi okoz örömöt, lehet hogy a sorszám leszerelés. Érdekes ember a férjed. Az meg hogy megette a legszebb sütiket????? Mintha már hallottam volna ilyen emberről. Miért más kapja meg a szépet, ő is megérdemli. De én is kitértem volna a hitemből. Ismered, legközelebb el kell tenni jó messze tőle. Akkor semmit sem kell mondanod.
Ági, akkor kell festeni, mikor a legnagyobb kedved van hozzá. Hogy maszkban mész a boltba, csináld, ahogy te biztonságban érzed magad. Bár amikor elkaptad a bajt, biztos akkor is hordtál maszkot. Amúgy az utcán is viselik, de arra gondolok, valami más baja is lehet az illetőnek, azért teszi fel.
Most valahogy nem nagyon várom az ünnepet, kicsit feldúl, úgy érzem, lehet, hogy a korral jár. Vagy nem is tudom megfogalmazni.
KEDVES RÉGEN LÁTOTT LEVELEZŐINK, írjatok már pár sort, mi van veletek, csak annyit, hogy semmi bajotok, vagy nincs kedvetek írni. Csak tudjunk rólatok.
Dorina drága válaszoltam neked ott, ahova írtál nekem, biztos rosszul csináltam. De az Ázsiai feliratokba is írhatsz. ott is szerepelek. Köszönöm, hogy meg akarod oldani a feliratgondomat.
Kata a kalácsod kicsit kenyértipusba ment át. Nekem nagyon jó kakaóskalács receptem van, most nem sütöttem,vettem a boltba egy kis fonottat. Süti az van. Ma is ettem belőle. Ma már megettem a holnap reggeli sonkát is.
Majd hozom a cicust.
Köszönöm, hogy megnéztétek a fotókat. Nekem is tetszik Kata esti fotója, és Ágié is nagyon jó lett.
Kata én vettem a kicsiknek fejlesztő könyvet nem Paggy,de nem számít, lényeg, hogy van.
Szép estét kívánok.
Rita, nagyon aranyos Lilyke, örülök, hogy így fogadott, most már majd egyre könnyebb lesz. Tetszik nekem is a húsvéti kalap.
Paggy nem tudja az ember kinek mi okoz örömöt, lehet hogy a sorszám leszerelés. Érdekes ember a férjed. Az meg hogy megette a legszebb sütiket????? Mintha már hallottam volna ilyen emberről. Miért más kapja meg a szépet, ő is megérdemli. De én is kitértem volna a hitemből. Ismered, legközelebb el kell tenni jó messze tőle. Akkor semmit sem kell mondanod.
Ági, akkor kell festeni, mikor a legnagyobb kedved van hozzá. Hogy maszkban mész a boltba, csináld, ahogy te biztonságban érzed magad. Bár amikor elkaptad a bajt, biztos akkor is hordtál maszkot. Amúgy az utcán is viselik, de arra gondolok, valami más baja is lehet az illetőnek, azért teszi fel.
Most valahogy nem nagyon várom az ünnepet, kicsit feldúl, úgy érzem, lehet, hogy a korral jár. Vagy nem is tudom megfogalmazni.
KEDVES RÉGEN LÁTOTT LEVELEZŐINK, írjatok már pár sort, mi van veletek, csak annyit, hogy semmi bajotok, vagy nincs kedvetek írni. Csak tudjunk rólatok.
Dorina drága válaszoltam neked ott, ahova írtál nekem, biztos rosszul csináltam. De az Ázsiai feliratokba is írhatsz. ott is szerepelek. Köszönöm, hogy meg akarod oldani a feliratgondomat.
Kata a kalácsod kicsit kenyértipusba ment át. Nekem nagyon jó kakaóskalács receptem van, most nem sütöttem,vettem a boltba egy kis fonottat. Süti az van. Ma is ettem belőle. Ma már megettem a holnap reggeli sonkát is.
Majd hozom a cicust.
Köszönöm, hogy megnéztétek a fotókat. Nekem is tetszik Kata esti fotója, és Ágié is nagyon jó lett.
Kata én vettem a kicsiknek fejlesztő könyvet nem Paggy,de nem számít, lényeg, hogy van.
Szép estét kívánok.
Szia Ildikó!Igen-igen.Valamin töri az agyát,vagy csak ábrándozik.ÉDES!!! 

https://www.kozterkep.hu/3462/gellert-teri-diszkut

https://www.kozterkep.hu/3462/gellert-teri-diszkut
Áldott békés szép reggelt Mindenkinek! Végigolvastam mindent, nagyon jók a videók.
A gitárzene nekem is nagy kedvenc.
Közben, mert várok egy műsort a youtubon ebbe botlottam bele. S úgy jártam mint Paggy, miközben hallgatom, csak elindultak az én könnyeim is, pedig még csak az első zenénél tartok....
A süteménykalandon jót vigyorogtam. Mindenesetre úgy látszik túl csábítóra sikeredett. Tudod Paggy, 70 felett már kezdődik a második gyerekkor, ilyenkor igyekszik az ember minden elszalasztott dolgot behozni! gondolom ez az édességre is igaz.
S valószinűleg be volt zuhanva párod cukorszintje, s egy darab helyett ezért falta be az egészet...
Legalább elmondhatod ,hogy semmit nem vonsz meg tőle..de azért ne így csinálja...
Ildikó az a cicás kép valami fantasztikus. Remekül vissza van adva, hogy mereng valamin..
Jól elbaltáztam a tésztát, mert egy árnyalattal lágyabb lett ez az egyik, a másik nincs kalácssütőm ami keskenyebb lenne..és a többi. Éppen mára maradt annyi ami éppen elég is.
majd a 2. jobban fog sikerülni!
Még nem tudom mit fogok főzni. Talán tejfölös csirkemell csikokat..kifőtt tésztával.
Délelőttre csinálok majd keménytojást.
Megyek, irány a konyha, mert minden elfogyott, még a tea is

A gitárzene nekem is nagy kedvenc.
Közben, mert várok egy műsort a youtubon ebbe botlottam bele. S úgy jártam mint Paggy, miközben hallgatom, csak elindultak az én könnyeim is, pedig még csak az első zenénél tartok....
A süteménykalandon jót vigyorogtam. Mindenesetre úgy látszik túl csábítóra sikeredett. Tudod Paggy, 70 felett már kezdődik a második gyerekkor, ilyenkor igyekszik az ember minden elszalasztott dolgot behozni! gondolom ez az édességre is igaz.
S valószinűleg be volt zuhanva párod cukorszintje, s egy darab helyett ezért falta be az egészet...
Legalább elmondhatod ,hogy semmit nem vonsz meg tőle..de azért ne így csinálja...

Ildikó az a cicás kép valami fantasztikus. Remekül vissza van adva, hogy mereng valamin..

Jól elbaltáztam a tésztát, mert egy árnyalattal lágyabb lett ez az egyik, a másik nincs kalácssütőm ami keskenyebb lenne..és a többi. Éppen mára maradt annyi ami éppen elég is.
majd a 2. jobban fog sikerülni!
Még nem tudom mit fogok főzni. Talán tejfölös csirkemell csikokat..kifőtt tésztával.
Délelőttre csinálok majd keménytojást.
Megyek, irány a konyha, mert minden elfogyott, még a tea is

Haliho Lanyok!Aranyos nyuszikak Hesu Koszonom.
Mindenki jol van?Megettetek mindent?Eleg huvos van.
Mindjart megyunk Csokival setalni.Ma logtunk.Majd jovok ujra.Szep estet!Paggy
Mindenki jol van?Megettetek mindent?Eleg huvos van.
Mindjart megyunk Csokival setalni.Ma logtunk.Majd jovok ujra.Szep estet!Paggy
Hat sziasztok!Hu de egyedul erzi magat itt az ember.Persze persze hiszen unnepekkor a csaladdal van mindenki..De mit tehet az "akinek nincs csaladja?Csak a kozosseg szeretetebol taplalkozhat.Tehat marad az egyhaz,aki vagy ami unnepekkor is torodik a hiveivel?Na mindegy,Lanyok,orulok hogy mindenkinek szep csaladja van es nem szorul ra az ismerosok torodesere.Viszont en ideszemtelenkedtem,hatha jut nekem is egy kis "morzsa"az unnepi asztalotokrol.
Vagytam volna egy kis vidam nyuszis videora vagy aranyos nyusziskepekre.De sajnos...sajnos nem tojt nekem a nyuszi.Most "szomoruan"szedem" satorfamat es megyek unnepelni a vejem szulinapjat es a husvetot.A pechem ,hogy sokan szulettek tavasszal.KESZ ANYAGI CSOD 

Telefonrol irok,mar nem fert ki az elobb az elkoszones.Sziasztok.Paggy
Most jut az eszembe,hatha az oromhirekben kuldtetek nyuszis kepeket.Meg is nezem rogton!!!
Most jut az eszembe,hatha az oromhirekben kuldtetek nyuszis kepeket.Meg is nezem rogton!!!