Szép napot mindenkinek! Lassan de biztosan jön már a tavasz, de azért még megpróbálja tél tábornok berúgni az ajtót..
Paggy, köszönöm a pixet! csodás lett az a virág! Amikor megláttam úgy megörültem, dupla öröm, hogy tényleg jól sikerült!
Az a szerencse, hogy éppen volt annyi időnk, hogy lekapjam azt pár virágot s jött a busz, hiszen akkor mentünk a gyámügyre!
Igen én is megláttam azt a könnycseppet a szemében, már nem is emlékszem hogy miért, talán a szél belekapott a szemébe. ezért nem mindegy mekkora a szél ha ki kell mozdulni, mert könnyen kihozza a szeméből.
Paggy, jót derültem az állatkáidon, naná hogy kihasználják, de öröm látni, hogy mekkora az összhang közöttük!

Lilla nagyot nőtt, a tábla elérésén látszik igazán. A hajzuhatag meg csodás mint mindig. Az egyik képen szomorúnak látom, a másiknál meg csodás Csokival.
Örülök hogy javulás van a bordáddal, de a lábadra most fokozottan figyelj. Most én is kenegetem mindkettőnkét.
Most megyünk fürödni, aztán tizórai. egy kis pihenés aztán megyünk boltba, nem is tudtam hogy ma hétfői nyitvatartás van.
Csak lisztet akarok venni, mert pont annyi van ami a liszttartóban van. s utálom ha nincs két - három kiló tartalék!
Persze a gyümölcsöt nem hagyom ki. Délután joghurtos almatortát akarok csinálni!
Ági, örülök hogy gyógyulgat a kezed, a süni videója meg nagyon édes, milyen nyugalommal eszik, pontosabban csemegézik.

De jó hogy hoztál híreket a záhonyi munkákról is, bizony nagy munka a rengeteg gyerek a sok mindennel együtt is! De odateszi magát a Gyülekezet egy emberként.
Ő az a kishölgy a nyuszival aki a Hetekben is benne van:? Volt egy kis aranyos összeállítás, hogy a menekülők mennyire nem hagyják magukra a kedvencüket.
Van akit az itthoni állatkertben adtak le mert mentek tovább Németországba.
Sajnos egyébként sok a rejtett covidos közöttük, hiszen nincsenek oltva! S többen eleve betegen jöttek át. Most már mindegy, itt minden gyógyszer és egész segítséget megkapnak.
Valahol olvastam, azt a kérést is, hogy jól gondolja meg valaki, hogy befogad e családot, mert addig amíg nem rendeződnek a helyzetek itt kell maradniuk. s a menekülési sokk után meg a biztonságosnak vélt helyről kidobni meg nonszensz.
Nem tudom az a kislány megtalálta e a családját. Mennyi egyéni tragédia van, mégis muszáj mosolyt csalni az arcukra, és reményt nyújtani! Lélekben ott leszek a felvonuláson!
A baloldali képviselők egyik másik tagja meg még mindig Brüsszelben ellenünk dolgozik, nekik semmi sem drága!
Már vinnék bele a mieinket a háborúba!

A fenenagy uszítókat kellene az első sorban bedobni az oroszok ellen..aztán nyirvákoljanak!
Na mennem kell..
Jut eszembe Paggy, azt a videót én is láttam, hát visitottam a nevetéstől, annyira tetszett! JÓL beszólt a nyugatnak!!!!!
Először meghökkentem, aztán végig élveztem. Újra meg fogom nézni, mert szerintem is fergeteges!
Na az előző mérgelődésemre éppen jól is jön az újra nézés,

Szép napot mindenkinek!