Kata, ne is mondd! Nagyanyám is késsel a párnája alatt aludt idősebb korában. Szerinte az egész Bogács ellene
volt, a boltostól a strandpénztárosig. Mindenben mögöttes szándékot keresett. Apukám utolsó éveire is ez volt
a jellemző. Elmondtam neki valamit, és azt ő azonnal félreértelmezte. De nem mondta el azonnal, csak hetek
múlva, amikor már azt se tudtam, hogy mi is volt a kiinduló helyzet.
Nem szép dolog a keresztényüldözés, mélyen elítélem, ahogy a melegek, a zsidók, a cigányok, az afroamerikaiak
a muzulmánok és még sorolhatnám üldözését, az ellenük való uszítást is.

Mindig van valami! Remélem, holnap meg tudják csinálni a vizeteket.
Micsoda színek az égbolton! Jól megosztozunk, te napnyugta, én napkelte. Lehet, hogy ezt már írtam egyszer,
olyan ismerősnek tűnik.

Most olvasom, hogy csövet vettél, meg hogy ott járt nálad a szomszéd. Akkor megcsinálták a vizedet? Akkor már
van meleg vizetek.

Zsuzsi mondta, hogy orkán van Angliában, de náluk "csak" sárga riasztás volt. Fújt a szél, de csak annyira, amennyire
épp nálunk is itt Miskolcon. Ettől többet nem érzékeltek az ő lakóhelyükön.
Ó, de különleges alakú felhők vannak az utolsó két képen, ráadásul két színben. Nagyon jó képek!
Paggy, a nap süssön rád is!

őket, mert egyik se olyan, amit fordítanék.
Ildikó véleményével egyetértek. Ha a párod magában élne, azt mondanám, hogy éljen úgy, akár betegen is, ahogy
ő akar. De te is ott vagy mellette, és kénytelen kelletlen el kell tűrnöd a lükeségeit, ráadásul úgy, hogy te sem vagy
jól. Nem könnyű ez a helyzet, nem is tudok okosat mondani.
Mindig szívesen elolvasom a "kutatmányodat", de jómagam csak felszínesen érdeklődöm Ázsia iránt. Amikor fordítok
mindig utána kell néznem több dolognak is, nehogy nagy butaságot fordítsak. Szívesen teszem, de ennyi elég is nekem.
De azért nekem is van mindig egy-egy mániám, ami mélyebben is érdekel, szívesen vetem bele magam a téma
megismerésébe. Ezek egy ideje inkább az egészséges életmóddal (TÉNÉ, csírák, fermentálás, mikrozöldek, időszakos
böjt) kapcsolatosak. Most Lilyke haja miatt a CGM-be (Curly Girl Method=göndör lány módszer) vetettem bele magam.
Azért írok CGM-et, mert a ,magyar oldalakon is csak így emlegetik. A lányomnak nincs ideje rá, ezért én tanulom, és
adom át neki a tudást. Már értünk is el sikereket. Írtam egyszer, hogy Lilykének hátul hajlamos a haja a szöszösödésre,
és kócolódásra. Mára már oda jutottunk, hogy állandósult ez az állapot. De szerencsére, ez a módszer máris segített,
és pillanatok alatt szép loknikat lehet varázsolni a kócból. Nem tartós egyelőre, de amikor kell, már tudjuk kezelni.
Még csak elkezdtem magam beleártani, és még sok minden kesze-kusza, de idővel összeáll az agyamban a sok információ.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy most mi kezdett el érdeklődni.
Ildikó, holnap megyek az Intersparba, és megnézem a szivacsot.
Remélem nem sokáig leszel "szédületes nő".

se tudott aludni teliholdkor. Varrt magának a szemére fekete maszkot, és nagyon vastag sötétítőfüggönye volt, amit
nagyon gondosan behúzott ilyenkor, mert a legkisebb fény is megzavarta az alvását.
Mióta vagy egyedül? Fiatalon ment el a férjed? Nagyon szépen írtál róla!

Ági! Elthan! Jól vagytok? Gyógyultok? Remélem, igen!!