Főleg a fánkok esnek nagyon rosszul!

!!!
Sok erőt és még több szerencsét kívánok a gyógyuláshoz!

Vajon mit jelent ez a takarítgatás?Talán szeret ügyködni mindig vagy a rendezettséget szereti vagy csak szabálytartó.Majd kialakul.Az biztos,hogy meghatározó személy lesz
a lányodnak fel kell kötni a....

lyke
/mégegyszer: Elthannak,Hesunak, ÉVÁNAK,bár még nem írta meg hogy megvoltak-e a vizsgálatai , Áginak,hogy vigyázzon a szemére és Samunak,hogy ne legyen beteg ,a TÖBBIEKNEK PEDIG
Üdv:Paggy
Mindjárt jön egy kis hideg reggeli kutyafuttatós videó!!!

Látszik rajta, hogy fiatal kutyus még.
És várjuk a jó vizsgálati eredményeket is!!!!!Évi!Pihenj sokat és csak jó kis zenét vagy rádiót hallgass!Hidd el sokszor jobb egy rádió, mint s szgép.Ajánlom a KVARC FM-t !KÖZÉPEN PRÓBÁL ÁLLNI POLITIKAILAG,de hagyd is ki a politikai részét a kulturális rovata jó!!!Szóval gyógyulj!!!
Az agyam tudja,de közben nem szeretem.A salátákat igen,a leveseket igen,de a növényi fasirtokat,ilyen-olyan kásákat nem.A gombát szeretem,de nem ehetek.A túrót ,frissen megehetem.,kacsahúst,marhahúst CSAK FRISSET,birkát,de azt utálom ill.bárányt azt meg elvből nem.Csirkét 1 nappal ezelőtt vágottat,hüvelyeseket nem.stb-...stb...Nem ihatok narancsjuicet-szörnyűűűűűűűűűű,nem ihatok meg nyáron 1 pohár KOZEL sört--borzasztóóóóóó,se csoki,se tesekávé,de ezt lefütyülöm 3 kortyot mindennap megiszom-viszont ihatok heti 2x 1dl colát.Soha azelőtt nem coláztam hetente.max havonta-2 havonta 1x.Most mint a kábítószeres,úgy csüngök az adagomon.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég