AZ ÉTLAPRÓL meg az elsőt választanám.
Csörögefánkot de még rendeset se csináltam még soha életembe..de majd valamikor nekidurálom magam.
Most megyek, full fáradt vagyok és már fél10.
Jó éjszakát!

legkiválóbb látomásfestője.TEHÁT LÁNYOK 1500--as évek!!!!
Üdv:Paggy
@

. Kérdeztem tőle, hogy a húgom még nem sütötte ezt meg neked? És ő rázta a fejét, hogy nem. Mondtam is a hugomnak, hogy az alapanyagokat ott is be lehet szerezni hozzá. Mire ő: A tiéd finomabb és vigyorog. 
Úgyhogy most majd kiesek a számon, mert most jön rám az álmosság. Pedig kezdődik gyülis közvetítés, de azt már majd a kisszobában fogom hallgatni.

Paggy
.Paggy

Lanyok,Lanyok!Meg gyorsan Fontos!!!Ha minden jol megy a Budapesti Nemzetkozi Dokumentumfilm Fesztival nyertes filmjeit febr.13 ig online megnezhetjuk.Hamarosan hozom a liknket.Ha ez igaz,SENKI NE HAGYJA KI EZT A LEHETOSEGET!!!!!Jovok. csak reggelit keszitek a paromnak es allatokat etetek.
Sok hibával gépelek, mert most takaritottam utána fel a sarat, amit behoz a lábával, előtte fél órával nagytakaritottam, most meg ebédkészités délre. Aztán festeni szeretnék. Nem t udok sokat, másfél óra, de örülök ennek is.
Aranyosak a gyerekeid és változatlanul csinos vagy! 
,aki elküldte nekem a jegyvásárlás linkjét és beszámolt 2 filmről,amit látott:
Mindjárt megnézem a városod a térképen.
Hű,milyen helyesek a gyerekeid,Az egyiknek bánatos szeme van,a másik rányitja a világra.A természetük is ilyen,mint a szemük?Ildikó!Csinos vagy,irigylem ,hogy nincs túlsúlyod.Biztos kérdeztem ,milyen hónapban születtél?
Szegeden,városlátogatósan Miskolcon
,általad Ildikó a szobrok városában Zalaegerszegen,TI VOLTATOK MÁR NAGYON SOKSZOR ÁLTALAM BUDAPESTEN,és Évi ablakából is kikukucskáltunk már a XIII. kerületben/játszótér,focipálya/.Tehát Lányok,Fiúk fotózzatok,hagy lássuk a mi szemüvegünkön keresztül az országot,CSÖPÖGŐSEN, DE IGAZAN:A
!!Sziasztok,megyek főzni.Paggy
KI KELL PRÓBÁLNI!!!!Nem vagyunk még vének.
!!!!
Nem kell mindenre reagálnod és sokat írnod,viszont ,ha sokáig elmaradsz,"NAGY ŰR TÁMAD"

Száguldoznak a felhők helyettem is. Az előbb kinéztem az ablakon, de biztonság kedvéért persze fognom kellett a szemüvegem, s kb két perc alatt átszellőzik a lakás és szinte berezonál minden.

Nalunk az egesz csalad igy fizet, csak en nem tudok.
.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég