Most értem ide! és már itt is a következő két rész!

cicus írta:Szia Rita!
Tegnap megnéztem az újabb két részt és most fejeztem be az olvasást,amit írtatok.
Teljesen egyetértek azzal amit Annának írtál,hogy miért szeretjük annyian és annyira
ezt a sorozatot.Rengeteg sorozat készül,tényleg már Dunát lehet rekeszteni velük,de
ebből nagyon kevés ahol annyira tökéletesen összejön minden.Nagy öröm,amikor
rátalál az ember egy ilyenre,azért mostanában nekem sikerült néhányat kifognom![]()
Azért tartok a végkifejlettől,mert itt folyamatosan résen kell lenni,hogy életben
maradjanak,hiszen állandóan a merényletek tömkelegével kell szembe nézni és még
a háború is a küszöbön van.Vén Xunak nem tetszik,hogy a Mu családba beházasodhat
Tan Xualin és ki tudja mire lesz még képes,hogy ezt megakadályozza,hiszen akkor neki
onnan már megszűnik a pénzforrás.A gyűrűről meg az jutott eszembe,hogy úgy használták
mint ma a japát vagy a rózsafűzért mint a meditáció.Amikor gondolkodtak,hogy mi legyen
a következő lépés forgatták a újjukon.Kíváncsian várom a következő részeket ma este.![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 25-26.részek feliratát.
f.ági írta:Köszönöm szépen!!!!
Kata58 írta:köszönöm az újabb részeket.
Megnéztem a 25. részt, és csak ámulok és bámulok az újabb fordulatokon! Tényleg nem semmi csavar volt mindhárom oldalról.
Szegény Tant sajnáltam a legjobban, mert úgy érezte csak félmunkát végzett, hiszen egyrészt nem kapta el a főbűnöst,
másrészt pedig sajátjait is veszélybe sodorta, megfejelve azzal, hogy a két nagyúr meg egymással szemben állnak!
Nagy pofon volt mindenesetre a másik apának hogy a saját fia blokkolta a fegyverkereskedelmet.
Már előre félek Gy és apja találkozásától.
holnap folytatom, köszönöm hogy láthattam. Mindenkinek szép estét!![]()
![]()
![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szép estét Kedves Rita!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most értem ide! és már itt is a következő két rész!köszönöm szépen!
![]()
![]()
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Remélem sikerül egy pár szót írnom . Köszönöm szépen az eddig feltett feliratokat, nem spórólók rögtön nézem .Nagyon sok kedvencem van a sorozatban ,szeretem ezt a sok szerelmi szálat ,és egy kicsit sajnálom Guangyaot . Nézegetem kilehetne a párja, a színésznőre gondoltam ,de úgy látom neki is alakul a marsallal a kapcsolata .Szeretettel Erzsébet !
nildiko írta:Nagyon szépen köszönöm Rita.
Nagyon izgalmas volt a 25. rész.
Hesu írta::littlehearth: a 25.-et!
Hiába, XL-nek semmi esélye sincs a csajokkal szemben.
Viszont mindig nagyon előre látó, de most nem úgy jött össze a helyzet, ahogy szerette volna. Szerintem tehetetlenségében megtudta volna folytani PX-et. Ennyit PX-ről is, meg a hatalmáról is. Ezek szerint egy kalap szart sem ér, sem ő, sem pedig a hatalma a japánokkal szemben. XL nagyon mellre szívta, hogy a japánok szerint Kína alsóbbrendű hozzájuk képest.
Vén Xu egy tál narancsot képes volt megválasztani a héjától, olyan ideges volt. Nem jött össze neki sem, hogy a Zálogoson túl tegyen.
Gondoltam, hogy nem fog összejönni az elfogatása, amikor a japánok megjelentek. Szép belekavartak a levesbe. De viszont most Vén Xu is meglepődött fia húzásán.
Su marsall és Gu kisasszony a még látszólag bimbózó kapcsolata megtorpant.
A Zálogos valóban meghalt? Lehet, hogy ez egy újabb csavar a nézők megtévesztésére?a 26. részért is!
Míg Vén Xu azon van, hogy fiát hazahozassa a frontról, addig PX pedig odaküldetné csemetéjét. PX iszonyúan bánik fiával, mindez a hatalom miatt.
Végre beismerte Pei, hogy szereti Matricát. Jajjjjajjjjj, Matrica milyen közvetlen lett hirtelen szerelméhez, össze-vissza csókolgatta. Nem bír XL a húgával, nehéz szívvel, de ezegyszer engedett, aki rettentően boldog, hogy zöld utat kapott bátyjától.
Komoly beszélgetés folyt le XL és Pei között. De Pei valóban megfogja tudni védeni Matricát az apjától és egyéb váratlan helyzetektől?
Még a hideg is kirázott, amikor Gy fogta és levágta az ujját a katonának, de hogy az adjutáns hideg vérrel lelövi?! Gy legszívesebben végzett volna vele.
Mivel Gy a katonáit nem hagyja egyedül a fronton, így Su-n van a sor, hogy hasson rá. Nagyon érzelmes volt, ahogyan elbúcsúzott Gu kisasszonytól. Mostmár Gu kisasszonnyal együtt izgulhatunk, hogy épségben térjen vissza.
Rita írta:Muszáj vagyok írni! Sajog a szívem! Megérkezett a feketeleves a 28. részben! Épp most értem oda
a fordításban.
Holnap jövök vele... és a 27. résszel is persze.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég