Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Unni! Még sok ilyen szép napot kívánok neked ! ( akkor is ha "Ez a nap is olyan, mint a többi ") Zsike

Nagyon Boldog és még sok sok Születésnapot kívánok!

Kedves Unni!
Szeretnék én is csatlakozni az előttem szólókhoz, és nagyon sok boldogságot kívánni születésnapod és névnapod alkalmából is.

Marcsi
Szeretnék én is csatlakozni az előttem szólókhoz, és nagyon sok boldogságot kívánni születésnapod és névnapod alkalmából is.

Marcsi

Kedves MinGi, Kata és Marcsi, köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseteket!
Nagyon édi a kis huncut manócska a bőség tarsolyaival, boldogan hallgattam végig a 100 Folk Celsius szülinapi dalát is, és a kosárnyi szeretetnek is nagyon örültem.
Érdekes módon ma ünnepelte Masha is a szülinapját, a második évad 18. részében.
Azért ma, mert ma tudtam megnézni... ebből teszek be pár képet Nektek!
Masha itt még el van szontyolodva:

Aztán jön a meglepetés: én is így örültem a köszöntéseknek.

Kicsit irigykedve számoltam meg a gyertyáinak a számát:

Virtuálisan megosztjuk a kis Masha tortáját:

Nagyon édi a kis huncut manócska a bőség tarsolyaival, boldogan hallgattam végig a 100 Folk Celsius szülinapi dalát is, és a kosárnyi szeretetnek is nagyon örültem.

Érdekes módon ma ünnepelte Masha is a szülinapját, a második évad 18. részében.

Masha itt még el van szontyolodva:

Aztán jön a meglepetés: én is így örültem a köszöntéseknek.

Kicsit irigykedve számoltam meg a gyertyáinak a számát:

Virtuálisan megosztjuk a kis Masha tortáját:

2016. július 31.-én Ruby Lin és Wallace Huo Balin hátasságot kötöttek.
Életre szóló boldogságot kívánunk nekik.

Életre szóló boldogságot kívánunk nekik.

De jó, hogy kitetted, Gabi! Jó mosolyogni látni Wallace Huo-t! A Love Me-ben
(én csak abban láttam még) nem sok lehetősége volt, de az a komoly szerep
is nagyon jól állt neki.
Véletlenül megtaláltam a csókot! Közkinccsé teszem:

(én csak abban láttam még) nem sok lehetősége volt, de az a komoly szerep
is nagyon jól állt neki.
Véletlenül megtaláltam a csókot! Közkinccsé teszem:

Köszönet a képekért! Gyönyörű volt az ifjú pár! sok sok boldogságot és sikert nekik mind a magánéletben mind munkaterületükön!

Kedves Gabi és Rita!
Köszönet a képekért.Nagyon szép az ifjú pár.Sok boldogságot kívánok nekik.
Köszönet a képekért.Nagyon szép az ifjú pár.Sok boldogságot kívánok nekik.
- boszorkany
Unni2011 írta:boszorkany írta:Nekem is nagyon tetszik ez a duo,tobbszor halottam mar oket.Fozes vagy himzes kozben mindig koreai zeneket hallgatok,mvel ritkan tudok felnezni a munkambol.![]()
Lassan ket eve "megfertozodtem" Azsiaval.
Éva, én is a házimunkázás során mindig zenét hallgatok.Hétvégén takarítás közben a Six Flying Dragons c. sorozat egyvelegét hallgattam, és egyszer csak meghallottam Song Sohee dalát. Akkor persze még nem tudtam, épp a függönyöket tettem fel, de nem bírtam megállni, lemásztam a székről, hogy megnézzem ki énekel ilyen gyönyörű, kristálytiszta hangon.
![]()
![]()
Az első kdoramát 2009 őszén láttam a TV-ben, de intenzívebben 2010 óta doramázok, tehát már idestova 6 éve.
Koszonom Unni ezt a szep dalt,meg nem neztem meg a SFD-t,de tervben van.Nemcsak a hangja szep,hanem o maga is es milyen konnyeden enekel!
Egyuttal Boldog Szuletesnapot kivanok Neked.

boszorkany írta:Koszonom Unni ezt a szep dalt,meg nem neztem meg a SFD-t,de tervben van.Nemcsak a hangja szep,hanem o maga is es milyen konnyeden enekel!
Kedves Éva, köszönöm a jókívánságod!

Az SDF is nagyon jó, izgalmas sori.

Lehet, hogy félreérthető voltam, mert ez a szép dal nem szerepel a soriban, csak a SDF yt-os egyvelegébe tették bele. Egyébként a SDF zenei válogatását is azért hallgattam, mert a sori zenéje is nagyon szép betétdalokból áll.

- boszorkany
Unni2011 írta:boszorkany írta:Koszonom Unni ezt a szep dalt,meg nem neztem meg a SFD-t,de tervben van.Nemcsak a hangja szep,hanem o maga is es milyen konnyeden enekel!
Kedves Éva, köszönöm a jókívánságod!![]()
Az SDF is nagyon jó, izgalmas sori.Csoszon (Joseon) megalapításáról szól.
Lehet, hogy félreérthető voltam, mert ez a szép dal nem szerepel a soriban, csak a SDF yt-os egyvelegébe tették bele. Egyébként a SDF zenei válogatását is azért hallgattam, mert a sori zenéje is nagyon szép betétdalokból áll.
Szia Unni!
Ezt nem tudtam,de jo,hogy belinkelted,egy elmennyel lettem gazdagabb.

Visszaterve a "fertozesre",nalunk nem vetitenek a TV-ben koreai ill.azsiai sorozatokat.Mikor a fiuk kijottek hozzam,akkor lett csak ismert a szamomra.A napokban fejeztem be a Miroir of the witch -et,igen tetszett.

Én is köszönöm a zenei élményt, gyönyörű előadások vannak ..ha akarnánk sem tudnánk unatkozni...
Nekem is van több új sorim amit nézek a Doktors,Uncontrollably Fond.Marriage Contract,The Flower in Prison..Novoland The Castle In The Sky,,,Mindegyik nagyon tetszik...A the flow történelmi, de csodaszép..
Nekem is van több új sorim amit nézek a Doktors,Uncontrollably Fond.Marriage Contract,The Flower in Prison..Novoland The Castle In The Sky,,,Mindegyik nagyon tetszik...A the flow történelmi, de csodaszép..
Kedves Kriszti(007)! Neked is, és a többi Krisztinának is...
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Valamennyi kedves Krisztinának örömteli, szép napot...

- Kriszti007
Kedves Rita és Gabóci!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést! Mindkét csokor gyönyörű, máris jól indult a napom.
Puszi! Legyen nektek is nagyon szép napotok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést! Mindkét csokor gyönyörű, máris jól indult a napom.
Puszi! Legyen nektek is nagyon szép napotok!

Kriszti007 és valamennyi Krisztinának szeretettel

Szia Kriszti!
Névnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánok neked.
Marcsi

Névnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánok neked.
Marcsi

Sok boldog névnapot kívánok. 

- Kriszti007
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt ma rám. Aranyosak vagytok!
Szép hétvégét mindenkinek!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kedves Ica (Vaskica)! Neked is, és valamennyi Ilona nevű
kedves társunknak Sok Boldog Névnapot kívánok!

kedves társunknak Sok Boldog Névnapot kívánok!

Csatlakozom Ritához, valamennyi Ilonának nagyon boldog névnapot kívánok!

Csatlakozom a a Jókívánságokhoz...Ilonáknak szeretettel...

Köszönöm szépen a jó kívánságokat és a virtuális ajándékokat.Nagyon kedvesek voltatok.További szép estét kívánok mindenkinek. 

szia Rita, csak jelzem, hogy kint van a princessünk 7. részének a trealere is úgyhogy ...
kint van a youtubon mind a 6 rész teljes egészében. szerintem nem kell lemondanunk majd erről a sorozatról sem. viszont a gongról nem találtam szinte semmit, csak a koreait, amit viszont most visszanézek.
Megérkezett viszont egy másik rajongásig megszeretett koreai történelmi sorozatnak az újabb felirata, a A The Flower in Prison 15. része.
Annyira izgalmas és jó, hogy a 27. részig előre megnéztem többször. A csapat szabin volt és pihent egy kicsit, így nagyon örülök az új rész feliratának megérkezésének.. Egyre közelebb vagyunk a hétvégéhez! Errefelé vihart jelez, remélem nem lesz belőle semmi...csak eső!
Mindenkinek kellemes hétvégét...

kint van a youtubon mind a 6 rész teljes egészében. szerintem nem kell lemondanunk majd erről a sorozatról sem. viszont a gongról nem találtam szinte semmit, csak a koreait, amit viszont most visszanézek.
Megérkezett viszont egy másik rajongásig megszeretett koreai történelmi sorozatnak az újabb felirata, a A The Flower in Prison 15. része.
Annyira izgalmas és jó, hogy a 27. részig előre megnéztem többször. A csapat szabin volt és pihent egy kicsit, így nagyon örülök az új rész feliratának megérkezésének.. Egyre közelebb vagyunk a hétvégéhez! Errefelé vihart jelez, remélem nem lesz belőle semmi...csak eső!
Mindenkinek kellemes hétvégét...