Hesu írta::littlehearth: a 21. részért!
Talán Su közelebb tud majd kerülni Gu kisasszonyhoz, ha ilyen gesztusokkal közelít hozzá. Pei nem nagyon akarta elhinni, hogy az apja miben van benne. Matrica pedig elképesztő, hogy a szeretett férfiért mire képes, hiába bátyja figyelmeztetése. Gy nagyon sajnálatra méltó. Az apja viselkedése tönkretette az egyetlen célját, hogy W az övé lehessen. Ezek után, amit az apjáról megtudott, hogy fog viselkedni vele szemben? De azért szépen behúzott egyet XL-nek

! Gy, hogy lemond W-ről XL javára, ilyen könnyen menne? És miként lesz felbontva az eljegyzés? És Mu eltudja fogadni lánya választottját?
Húúú, de izgi!!!

a 22.-ért is!
Gu kisasszony italba folytotta a bánatát, de Su ismételten vele van. Szegényke, jól belefeküdt az üvegcserépbe.
Vén Xu eszi a kefét, hogy semmi sem jön össze neki.
Micsoda érzelmi megnyilvánulás XL-től. Persze, amikor Gy elköszönt W-től, azért az oldalvonalról csak úgy pislogott feléjük

.
Matrica az ötletek kifogyhatatlan tárházával rendelkezik, csak úgy, mint a bátyja. Képes volt lóvátenni Tan Si-t is. Képes volt várni, ázni az esőben és az életet kockáztatni, csakhogy Pei-vel találkozhasson.
Ugyan sikerült a Zálogost biztonságos helyre vinni, de az ördög nem alszik. Nem igaz, hogy senkinek nem tűnt fel, amikor ellenőrzés közben az egyik fickó furán távozott hátán a teherrel. Feltételezzem azt, hogy Pei apja rosszabb, mint Vén Xu? Vagy az egy 19, a másik egy híján 20? Össze lehetne őket kötni. Úgy látom, hogy Pei-t sem áldotta meg az ég egy szuper apával.
Én is azt hittem, hogy Su marsall gyorsan célt fog érni Gu kisasszonynál, de amióta tudom, hogy a lány
szerelmes volt XL-be, már hosszabb hódítási időre számítok.
Mindkét Tan sarj tárháza tele van különféle csínyekkel, trükkökkel, ötletekkel. XL szidja sokat a húgát,
de hát ő is pont azt csinálja, amit a lány, csak neki szabad, mert ő férfi. Na, meg Su marsall is a nagy
lehengerlők közé tartozik. (Miután ezeket a mondatokat leírtam, még csak a 21. részhez írt véleményedet
olvastam, és csak most látom, miután a 22.-hez írtaknál tartok, hogy neked is ezek jutottak eszedbe.
Már nem törlöm ki, itt hagyom.)
Először én is azt hittem, hogy Tan Sit átverte Sangyu, de aztán eszembe jutott, hogy XL maga engedte
meg, hogy Pekingbe menjen, így viszont Tan Sinak is tudnia kellett erről, hiszen ő mindenbe be van avatva,
ami a Tan családdal kapcsolatos. De csak azóta világos teljesen minden ekörül, amióta tegnap elkezdtem
fordítani a 23.-részt. Leesett az állam, és a tiétek is lefog.
Azt gondolom, hogy Pei Xun nincs olyan okos, mint Xu Bojun, inkább az a bugris fajta, aki nem az eszét,
hanem az erejét használja az előrejutáshoz. Ez a "gyere, üssünk párat" akció is a fia helyretevését szolgálta.
Neki csak izomból megy a "gyereknevelés". Rossz volt nézni, mekkorákat ütött-rúgott a fiára.

Csak