Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 1. 18:58

Gabi! Nagyon örülök, hogy tetszettek a fotók! Több büdöskét is találtam!

Ebből a parkból való a tegnap kitett korall színű muskátli. Azon a képen nem látszik,
hogy büdöskével van összeültetve:

Kép

Ezeket akkor készítettem, amikor a lányom megérkezett, és sétáltunk egyet Warringtonban.
Különben nagyon boldog, mert 12-én költöznek vissza. Egy év bőven elég volt Skóciából neki.

Kép

A téglakerítés lyukacsaiba ültette az itt lakó. Szörnyen néztek ki szegény virágok:

Kép

Ez pedig egy utcai háromszintes virágtartóban volt. Jó magasra kellett nyújtózkodnom
a fotóért. Azt sem láttam, éles-e a kép:

Kép

Hogy ne jöjjek ki a gyakorlatból, egy pipacsnak is bebújtam a közepébe:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 1. 19:07

A múltkoriban sok nyári orgonával "díszített" házat fényképeztem le. Most sem tudtam megállni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Fifien

HozzászólásSzerző: Fifien » 2016. augusztus 1. 22:16

Kedves Rita!

Csak most néztem meg a képeket, amiket Angliában készítettél. Nagyon tetszenek és én is szívesen bejárnám ezeket a csodálatos helyeket. Az állatkertben lévő dínók a keresztfiamat biztos lenyűgöznék. Csodásak a napos, felhős, virágos képeid. Az óriáskerékre magam is szívesen felülnék, de az utóbbi időben kialakult nálam egy kisebb tériszony, remélem minél hamarabb leküzdöm, hogy az ilyen fajta élményekből ne maradjak ki.
Annyira jó, hogy a napjaidat képekben örökítetted meg így egy kis falatnyi élmény jutott a fórumozók számára.

Kívánom, hogy ezek az élmények örökké a szívedben éljenek és szerencsés haza utad legyen.
Szépe estét! Good night! :)

:flower1: @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 1. 22:20

A Google mindent tud rólunk, annyira jelen van az életünkben. A g+-on keresztül teszem fel
a fotóimat, és más képeket is, így arra is rálátása van. A múltkori angliai utamnál is, és
most is készített nekem több albumot is a fotóimból, bár senki sem kérte rá. Nagyon szép,
ízléses, de akkor is félelmetes ez az egész. Most néhány képemen változtatásokat hajtott
végre, és felkínálta, hogy elmenthetem őket, ha tetszik. Az egyiket elmentettem, mert az
nem is olyan rossz, bár a fekete keretet tudnám nélkülözni. Ez az:

Kép

Az eredetit délelőtt tettem ki. Azért ez jobban tetszik:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 1. 22:29

Haza jöttek a lányomék, és éppen akkor csináltam ezt a képet amikor jöttek élmény bezámolót tartani, így csak most teszem ki. A nap nem látszik, csak sejteni lehet, hogy éppen megy lefelé. Úgy néz ki, hogy manapság "A szürke ötven árnyalata" a divat.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 1. 22:47

Fifien írta:Kedves Rita!

Csak most néztem meg a képeket, amiket Angliában készítettél. Nagyon tetszenek és én is szívesen bejárnám ezeket a csodálatos helyeket. Az állatkertben lévő dínók a keresztfiamat biztos lenyűgöznék. Csodásak a napos, felhős, virágos képeid. Az óriáskerékre magam is szívesen felülnék, de az utóbbi időben kialakult nálam egy kisebb tériszony, remélem minél hamarabb leküzdöm, hogy az ilyen fajta élményekből ne maradjak ki.
Annyira jó, hogy a napjaidat képekben örökítetted meg így egy kis falatnyi élmény jutott a fórumozók számára.

Kívánom, hogy ezek az élmények örökké a szívedben éljenek és szerencsés haza utad legyen.
Szépe estét! Good night! :)

:flower1: @};-

Kedves Fifi!
Nagyon aranyos vagy! Örülök, hogy végignézted a képeket! Igyekeztem szép, élvezetes fotókat

készíteni a pár mondatos leírásokhoz, mert tudtam, hogy a képek fognak inkább helyettem beszélni.
Bár nincs gond az írókámmal sem, de itt nem jut idő a hosszas mesélésre, keveset vagyok a gépnél.

A tériszonyodat jó lenne leküzdened, mert odafentről minden másabb, mint szemmagasságból. Amikor
a kollégáimmal voltunk kirándulni, akkor döbbentem rá, hogy mennyi szédülős, tériszonyos van köztük.
Sem a libegőre nem tudtak felülni, sem a vártoronyba felmászni.

Jó érzés volt veletek megosztani az élményeimet! Én is szívesen csemegézek más képei között. Ha
van kedved, és lehetőséged, te fényképeidet is örömmel fogadjuk!

Köszönöm a jó kívánságaidat! Neked is nagyon szép estét kívánok!

Mai képek. Ajándékokat vásároltam még a városban:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 1. 23:07

Gabóci5 írta:Haza jöttek a lányomék, és éppen akkor csináltam ezt a képet amikor jöttek élmény bezámolót tartani, így csak most teszem ki. A nap nem látszik, csak sejteni lehet, hogy éppen megy lefelé. Úgy néz ki, hogy manapság "A szürke ötven árnyalata" a divat.

Szia Gabi! Jó, hogy szerencsésen megérkeztek a gyerekek! Biztosan szép színük van.
Itt sok fiatal lány narancssárga a barnítókrémtől. Olyan szembetűnő, nem igaz, hogy
ők nem veszik észre.

Itt ilyen volt reggel az ég (gyönyörű volt):

Kép
Kép

11 óra felé északra fordulva:

Kép

...délre fordulva:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 2. 7:28

szia RITA! Élvezettel néztem végig a fotóidat, mennyi mindent mesélnek és nagyon tetszenek! A G+ nem tetszett nekem elrontotta azt ami szép benne! nem is merek oda belépni...sok mindenben önkényeskednek és esetleg olyanok is látják dolgainkat, akiknek nem kötöttük az orrára.
Ma már kedd van, hamarosan hazaérkezel! Pihend ma még ki magad, azért az idő és ekkora helyváltoztatás nem semmi.
Remélem majd beszámolsz a hazaútról, főleg a repülőtéri élményeidről! Áldott utat hazafelé is! :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. augusztus 2. 8:48

Kedves Rita!
A pipacsos kép nagyon-nagyon tetszett.Egy új világot fedezek fel,ha ilyen képeket nézek.
Az eredeti hajós kép nekem jobban tetszik.
Kellemes légörvény mentes utat kívánok. :D
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 2. 9:06

Rita írta:Kép
Kép

Rita! Ezek a fuksziák gyönyörűek, @};- :) és a felhőid is különlegesek. :) Nálunk még mindig minden csupa szürkeség, és az eső is szemetel. x_x Jobban szeretem a kék színt. ;)

Kép

Biztonságos utat kívánok hazafelé! %%- :x
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 2. 15:01

Rita írta:Holnap három óra felé már a saját fészkemben leszek.

Rita, most tudatosult bennem, hogy ma érkezel haza! ;;) Ezt a bejegyzést, akkor már nemsokára itthon olvashatod. :)
Köszönöm az élménybeszámolód, nagyon élveztem minden pillanatát! Zsebi-babaként jó volt veled lenni az utazásod során. :))
A korall színű muskátli a kedvencem, nekem is ilyen van. Nem is olyan régen írtam, hogy a két álló tövén 52 db virág és bimbó pompázott. :movingflower:
Nagyon nagy ötlet az utcai, mechanikus telefontöltés... ilyet még nem is láttam... Bár az is meglehet, hogy simán elmentem mellette, mondván, hogy nem "szoba biciklizek, spiningelek" köztéren. :))
Szeretettel köszöntelek itthon e virágfüzérrel! :flower1: /Nekem is van, de most nem azt fotóztam le. :)) Ezt a friss virágost a netről kértem kölcsön. :) /
Kép
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 17:57

Kedves Gabi, Ica, Kata és Unni! Nagyon jólesett, amit írtatok, és ahogy vártok haza!

Nem is voltam olyan messze. Repülővel 2 és fél óra Manchester és Budapest. A mellékes
utak, vagyis eljutni a manchesteri repülőtérre (35 perc), és Budapestről a transzferrel
hazaérkezni (2 és fél óra) több, mint maga a repülőút. Késett a Bp. - Manchester járat,
ezért mi is késve indultunk, mert ugyanaz a gép hozott haza bennünket. A transzfer
hozzám képest is késett egy negyed órát a kiszámíthatatlan forgalom miatt, plusz a
másik utas, aki nemcsak kézipoggyásszal utazott, hanem bőröndje is volt, még tovább
várakoztatott bennünket. Szóval négy óra előtt értem haza.

Még a bőröndöm sincs kipakolva, azonnal a laptophoz ültem, hogy írjak nektek. Éhes
vagyok, ezért rövidre fogom (legalább is ez a szándékom, de úgyis írok egy litániát).

Ma csak egy rövid ideig utaztunk "jégmezők" és "félig felvert tejszín" fölött, ezért jól
kivehető volt a táj, amerre jártunk. Klassz volt ez is! Legalább annyira érdekes, mint
a felhők.

Még épphogy csak elindultunk...

Kép

...máris sűrű felhők közé és fölé érkeztünk:

Kép
Kép

Ezen az érdekes képen már látszik, hogy mi következik:

Kép

Jöttek a pamacsok:

Kép

A mai videóm sokkal jobban sikerült, mint a múltkori, és még érdekesebb is, mert több
időt töltöttünk a felhők közt a leszállásnál. A második felétől a legizgalmasabb. Amikor
nagyon mozog a kezem, az azért van, mert légörvényben jártunk:

https://mega.nz/#F!dsQ2EAjJ!d7QlWwaKryiwRr-szw7FSg

A leszállás, amikor már minden felhő felettünk van:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 18:32

Kata58 írta:szia RITA! Élvezettel néztem végig a fotóidat, mennyi mindent mesélnek és nagyon tetszenek! A G+ nem tetszett nekem elrontotta azt ami szép benne! nem is merek oda belépni...sok mindenben önkényeskednek és esetleg olyanok is látják dolgainkat, akiknek nem kötöttük az orrára.

Kata! Ha akarjuk, ha nem, a gmailen keresztül, vagy akár a keresőbe beírt szavaidon keresztül
is megfigyel a google, és még bőven lehetne sorolni, de csak ennyit tudtam megjegyezni abból,
amit Kristóf felsorolt.

A képeimet a google-on és rajtam kívül senki nem látja, mert úgy van beállítva a g+-om.
Azt tudtam, hogy az összes eddig feltöltött fotómat, sorozatokból kifényképezett képeimet,
tárolja, de még csak most kértem meg a fiamat, hogy mutassa meg, hogy jutok el hozzájuk.
Te jó ég! Mind ott van!!! Kicsit össze-vissza, de ott vannak.

Amikor hétfőn vásárolni mentünk Zsuzsival, ez a kis barázdabillegető ott ugrándozott a járdán,
és egyáltalán nem félt. Sötétebbek a tollai, mint az itthoninak:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 18:41

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
A pipacsos kép nagyon-nagyon tetszett.Egy új világot fedezek fel,ha ilyen képeket nézek.
Az eredeti hajós kép nekem jobban tetszik.
Kellemes légörvény mentes utat kívánok. :D

Köszi Ica! Volt most is légörvény, de nem olyan rázós, mint a múltkori, viszont több is volt.

Igen, így van, ahogy mondod! Én is úgy érzem, hogy új világ nyílik ki előttem, ha nemcsak
kívülről gyönyörködöm egy virágban.

Akkor jöjjön egy pár belülről:

A fiamék háza előtti kis parkba voltak ültetve ezek a mályvarózsák. Ez mind más, egyik sem
ugyanaz:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 18:47

Gabóci5 írta:Rita! Ezek a fuksziák gyönyörűek, @};- :) és a felhőid is különlegesek. :)
Biztonságos utat kívánok hazafelé! %%- :x

Neked is köszönöm szépen, Gabi!

Kiteszem a többi fuksziát is, amit azokkal együtt fotóztam:

Kép
Kép
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 2. 19:06

A mályvarózsáról jutott eszembe, hogy az orosi rendelőnk előtt láttam ezt a példányt. Nem különösebben szép kép, érdekessége, hogy még nem láttam ilyen nyurgát, több mint 3 méter. :flower1: :movingflower: :flower1:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 19:10

Unni2011 írta:
Rita írta:Holnap három óra felé már a saját fészkemben leszek.

Rita, most tudatosult bennem, hogy ma érkezel haza! ;;) Ezt a bejegyzést, akkor már nemsokára itthon olvashatod. :)
Köszönöm az élménybeszámolód, nagyon élveztem minden pillanatát! Zsebi-babaként jó volt veled lenni az utazásod során. :))
Nagyon nagy ötlet az utcai, mechanikus telefontöltés... ilyet még nem is láttam... Bár az is meglehet, hogy simán elmentem mellette, mondván, hogy nem "szoba biciklizek, spiningelek" köztéren. :))
Szeretettel köszöntelek itthon e virágfüzérrel! :flower1: /Nekem is van, de most nem azt fotóztam le. :)) Ezt a friss virágost a netről kértem kölcsön. :) /

Szia Unni! Te is nagyon aranyos vagy! Ahogy beültem a transzferbe, mint a polip tapadtam
rá a tabletemre, hogy megnézzem, mi történt addig, amíg meg kellett magamtól vonnom a
netet (fél hatkor indultunk a repülőtérre, és egy óra körül vehettem kézbe a tabletet).
Szóval olvastalak titeket! Nagyon jólesett akkor is! Nagyon szívesen az élménybeszámolót!
Így még inkább megmarad nekem is.

A tekerő-töltőkről úgy derült ki, hogy mik azok, hogy mellettük állt egy nagy tábla, amire
rá volt írva. A vázra van erősítve egy telefontartó, és mellette van egy USB bemenet, ahová
csatlakoztatni kell. Tényleg a tekerés tölti fel! A lányom is rögtön azt mondta, hogy jó lenne,
ha ott is több helyen lenne ilyen.

Köszi a szép virágfüzért!

Kép

Az óriáskerék mellett volt egy teázó-kávézó, és annak a teraszára volt kitéve ez a virág.
Nem lehetett azonnal észrevenni, hogy mű:

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. augusztus 2. 19:13

Szia Rita!
Én is örülök, hogy éppen és egészségesen újra itthon vagy.
Kép
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 19:43

gyomar írta:Szia Rita!
Én is örülök, hogy éppen és egészségesen újra itthon vagy.
Marcsi :)

Szia Marcsi! Köszönöm szépen! Olyan nagyon maradtam volna még, de itthon
is nagyon jó!

A nagyfejű rózsák a parkból:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 19:59

Gabi! Köszönöm a Mása topikjában lévő köszöntődet! Annyit röhögtem rajta!
Akkora hatalmas poén!

Cserébe meghívtalak sütizni, de siess, mert már Miska is ott van:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 2. 20:38

Köszi Rita a meghívást!

Igyekszem,hogy nekem is jusson belőle, mert a málnás linzertet meg kell kóstolni. :) :ympeace: A másik képen nem tudtam kinézni, hogy milyen süti. :-?
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2016. augusztus 2. 20:44

Kedves Rita!
Kép
( ha minden igaz ez azt jelenti itthon vagy )
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 2. 20:53

De jó hogy ITTHON VAGY! ÉPEN ÉS EGÉSZSÉGESEN! HURRÁ! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Köszönöm a villámbeszámolót, nagyon tetszettek a visszafelé való repülős képek és a gyönyörű virágok is! Most nem nyújtom a mondanivalót, hagylka aludni....mert mégiscsak jó de legjobb otthon aludni! :D :)) i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 21:02

MinGi írta:Kedves Rita!
Kép
( ha minden igaz ez azt jelenti itthon vagy )

Kedves Zsike! Ez pedig azt jelenti, hogy "Köszönöm"!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 2. 21:10

Kata58 írta:De jó hogy ITTHON VAGY! ÉPEN ÉS EGÉSZSÉGESEN! HURRÁ! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Köszönöm a villámbeszámolót, nagyon tetszettek a visszafelé való repülős képek és a gyönyörű virágok is! Most nem nyújtom a mondanivalót, hagylka aludni....mert mégiscsak jó de legjobb otthon aludni! :D :)) i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Köszi, Kata! Nem feledkeztem meg az emilben küldött fotókról sem, csak eddig még
telefonálgattam, meg fórumoztam.

Ez így van, ahogy mondod! Ma nagyon jót fogok aludni a helyemen!

Mindent nagyon szívesen! Azonnal kiteszem az új konyhád fotóit!

Liverpoolhoz már csak pár km-re van a tenger, emiatt rengeteg sirály van a városban.
Olyanok, mint a galambok. Nem tartanak az emberektől:

Kép
Kép

Vissza: “Társalgó”