Kislányok, nagyon rossz olvasni, hogy több egészségügyi problémával küzdötök. Gyógyuljatok meg minél
hamarabb!Ági, nem csak az őszapó, de a többi madár miatt is nagyon irigyellek. A volt férjem malmai annyira
lassan őrölnek, hogy szerintem már el is felejtette, hogy valamikor beszéltünk etető ügyben.
Nem semmi, hogy a covidos néni még megrendeléseket intéz és terjeszti a kórságot. És a legtöbb árus
busszal szokott járni. Basszuskaaa!
Lilyke magán bölcsődébe jár, általában ezekben nincs szünet. Amikor munkanapok vannak, ők is nyitva
vannak. Az állami bölcsik olyanok, hogy tartanak szüneteket, nagyjából akkor, amikor az iskolák.
Állami bölcsi nagyon kevés van, és rászorultsági alapon működik.
Ez Lilyke bölcsije. A jobb felső képen látható szürke autó mellett van egy járda, és mellette a lányomék
lakóparkjának a kerítése lenne látható. Szóval csak a szomszédba kell átvinni a gyereket. Ez egy nagyon
jó bölcsinek számít az értékelések alapján, de a lányoméknak is csak ajánlani tudták, akik ide hordták
a gyerekeiket. A photo fülre kattintva belülről is meg tudjátok nézni.
https://www.daynurseries.co.uk/daynursery.cfm/searchazref/65432215561?faq=2#general-info-topMegszoktuk, hogy online kommunikálunk. Bármit kérek tőle megteszi, megmutatja. A kis bevásárló kocsija
mindig tele van, szoktam kérni, hogy mutassa meg, mi van benne. Egyesével szedegeti és mutatja.
Szoktam neki énekelni vagy mondókákat mondok. Ezeket már ismeri, mert akkor tanítottam neki, amikor
kint voltam. együtt csináljuk hozzá a mozgásokat. Van már olyan dalocska, amihez a bölcsiben tanultak
mozgásokat. Akkor azt a lányom énekli, és ketten csináljuk hozzá, amit kell (én is megtanultam). Jókat
nevetünk közben. Nagyon szereti megmutatni az új ruháit, csizmát, játékokat. Hát így vagyunk.
Ez az első karácsony, amit már élvezni is tud, és élvezi is. Ha reggel felébred, az az első, hogy fel kell kapcsolni
a nappaliban és a fán az égőket. Náluk már fel van díszítve a lakás. Lilyke miatt hamarabb megcsinálták.
A virág szimbólumos videót nem volt türelmem végignézni, de a másikat megnéztem, az jobban is érdekelt.
Nagyon szimpatikus, nagy tudású, szerény ember a Mestered, de ugyanez vonatkozik a másik magyar férfira,
és a kínai Mesterre is.

Eljött az ideje a szeptember elején vásárolt mikulás szatyorkának

Még én vettem neki mielőtt hazajöttem
volna.

Ahogy hazaértek, a hátizsákból máris kihalászta a pénztárcát, és onnan meg a kártyákat. Nagyon szeretné
őket megkaparintani, pedig kapott már használaton kívülieket.

Se Párizst, se Londont nem irigylem tőled, csak a hajadat. Az enyém, a nagyobbik fiam születése után
három hónappal elkezdett hullani, és fele annyi lett, mint előtte volt. Szerencsére a harmadik szülésem
után ez nem ismétlődött meg, mert már nem lenne hajam. Az orvosok nem tudtak mit kezdeni velem,
úgy maradtam. Annyi történt még, hogy a változó kor vékonyított a szálakon. Remélem ennyi volt, nincs
tovább!
A második képeden Mintha Sarrah Fawcettet látnám a Charlie angyalaiból! Hű, de csini vagy! Neki is
nagyon szép hajkoronája volt. Még frizuradivatot is teremtett.
Paggy, de jó lesz már, ha Csoki mindig bent lehet a szobádban. Látszik, hogy nagyon szeret ott lenni.
Lehet, hogy a párod megtalálta az új hobbiját Csokiban.
A Miskolci Közlekedési Vállalat - azt hiszem ez a neve - dolgozói díszítették fel a villamost. Ennyit tudok róla.
A nyuszikkal meg kell osztozni a leveleken, ahogy a répával már meg is tetted.
Gondoltam, hogy nagy sikere lesz Csokinak. Ki tudna ellenállni egy ilyen aranyos kiskutyának?
Kata, az már jó jel, ha jobban vagy. Ez az állapot már nem fog szerintem visszafordulni. Én is jártam úgy,
hogy elfeledkeztem a kimosott ruhákról, és én is mindig úgy tettem, mint Paggy. Samuka biztosan megijedt
attól, hogy betegnek látott, ezért is történhetett a baleset. Ő sokkal erősebb szállal kötődik hozzád, mint
azt mi gondolnánk.