Kata58 írta:Kicsi késéssel, de Boldog névnapot Magdimama![]()
![]()
Köszönöm szépen.Soha nincs későn!

Kata58 írta:Kicsi késéssel, de Boldog névnapot Magdimama![]()
![]()

Gabóci5 írta:Tajvanon már vasárnap 1 óra van. Ma van a aszületésnapja George hunak. Isten éltesse sokáig, hogy még sok jó sorozatban szórakoztasson bennünket!

boldog Névnapot az Ünnepelteknek!

/Ez a második házassága volt, az elsőnél a férje, az igazi nagyapám volt 17 évvel idősebb nála./

Az Immortal Songs 2-ben figyeltem fel a rekedtes hangú Kim Feelre, aki a 2014-es Superstar K6 második helyezettje volt.
Rendkívül sok és jó zenei műsora van a koreaiaknak amit szeretek nézni.

Rita írta:Szia Unni! Én is sok szeretettel köszöntöm a Nagyikádat! Akkor kozmetikázás nélkül
már 100 éves lesz szeptemberben? Jó ég! Ez így is, úgy is nagyon szép kor!
Nem, nem.
Kozmetikázás nélkül lesz 97 éves szeptemberben.
Viszont ha meg akarja érni a 100 évet a polgármesteri köszöntéssel, akkor még 6 év kell a dokumentumaiban szereplő életkora miatt.
Kevésbé vagyok járatos a zenei világban, ezért örülök, hogy megírtad a duóban szereplő társa nevét, azaz a rokker Kim Chang-wanét. 

Gabóci5 írta:Kedves Unni!
Köszönöm Kim Feel és az öreg sokoldalú rokker Kim Chang-wan előadásában ezt a szép dalt.Az Immortal Songs 2-ben figyeltem fel a rekedtes hangú Kim Feelre, aki a 2014-es Superstar K6 második helyezettje volt.
Rendkívül sok és jó zenei műsora van a koreaiaknak amit szeretek nézni.
![]()

boszorkany írta:Nekem is nagyon tetszik ez a duo,tobbszor halottam mar oket.Fozes vagy himzes kozben mindig koreai zeneket hallgatok,mvel ritkan tudok felnezni a munkambol.![]()
Lassan ket eve "megfertozodtem" Azsiaval.
Hétvégén takarítás közben a Six Flying Dragons c. sorozat egyvelegét hallgattam, és egyszer csak meghallottam Song Sohee dalát. Akkor persze még nem tudtam, épp a függönyöket tettem fel, de nem bírtam megállni, lemásztam a székről, hogy megnézzem ki énekel ilyen gyönyörű, kristálytiszta hangon.

Még nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Na, nem vontak le semmit, csak szülinapi köszöntőt küldtek.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég