gyomar írta:Gabi!
Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, csak erősen gyakorolnom kell a kicsinyítést, mert így gyorsan tele lesz a Rita honlapja.![]()
Marcsi
Kata58 írta:gyomar írta:Gabi!
Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, csak erősen gyakorolnom kell a kicsinyítést, mert így gyorsan tele lesz a Rita honlapja.![]()
Marcsi
ezzel én is így vagyok...kicsit feljebb Rita adott egy letöltést hogy lehet kicsinyíteni a képeket...de még nem jutottam hozzá hogy letöltsem de ami késik nem múlik....
olyan jó a képek alapján csavarogni egy kicsit....további szép estét!![]()
![]()
![]()
![]()
Rita írta:
A legújabb kedvenc hortenziafotóm:
Ez tényleg gyönyörű, érdekesek a tarka szírmai, ritka fajta hortenzia lehet.
Rita írta:Még egy gyönyörű fajta sásliliomot is lefotóztam az állatkertben:
Rita írta:A séta elején még boldogan fotóztam a megázott növényeket:
Kata58 írta:Gyönyörűek a képek! Megyek vissza gyönyörködni....további szép időt és képeket!![]()
![]()
![]()
Rita írta:Éva! Nagyon örülök, hogy neked is tetszenek a fotók! Jó úgy fényképezni, hogy sok minden
új vagy ismeretlen az ember számára. Mindenre rácsodálkozom, minden élményszámba megy.
Jól érzem magam nagyon! Ha esik beszélgetünk itthon, ha nem, akkor megyünk valamerre.
Így is jó, úgy is jó.
Ez még a mai sétán készült:
Unni2011 írta:Rita, köszi az újabb szép képeket!Remélem holnap, ill. már ma esőmentes napotok lesz!
![]()
Tegnap hajnalban nálunk olyan égiháború volt, egész délelőtt esett, de délután már sütött a nap ismét.
A TV-toronyba is belecsapott a villám.Ezt valakinek sikerült lencsevégre is kapnia.
http://okpecs.hu/villam-csapott-pecsi-tv-toronyba/
Kata58 írta:Húú!!! Unnni ez aztán a nem szeretem pillanatok egyike, mikor belecsap valamibe a villám...nagyon ijesztő lehetett és sajnálom azt a családot, akinek teljesen leégett a háza!![]()
Rita, Újfent gyönyörűek a képek, a szarvasagancsoson jót nevettem, milyen vicceket csinál a természet. A hortenziák csodásak! Jó volt veled sétálni azon a gyönyörű környéken! Köszönöm, hogy részesei lehetünk az élményeidnek!![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég