f.ági írta:Szia Rita!
Látatlanban úgy gondolom, hogy ez egy nagyon aranyos kis mese lesz. Ma már nem mentem le, mert leájulok innen a gép elől, de ha jön az öcsém pici fia hozzánk, biztos neki is megmutatom majd.
Köszönöm szépen a feliratozást! Krisztinek is.
ranna írta:Kedves Rita!
Gratulálok az oldaladhoz! Öröm lesz betérni hozzád továbbra is.
Köszönöm Mása történetét Neked és Krisztinek is!
ajussi írta:Kedves Rita!
Gratulálok a szép és informatív, jól használható honlapodhoz, kiváltképp ahhoz a rengeteg munkához, melyet az itt egybegyűjtött feliratok sokasága tükröz. Köszönöm az eddigieket, továbbra is érdeklődéssel várom fordításaidat, jó egészséget és kitartást kívánok hozzá.
Mása a mi kedvencünk is!
Joe írta:Rita, egy kis ízelítő Mása huncutkodásából !
picike írta:Kedves Rita!
Jó kis mesét választottál. A fiaim nagyon szeretik.Köszönöm.
Üdv: Picike
Gabóci5 írta:Rita!
Apránként nézem jól kiélvezve minden percét. Nagyon szeretem. Tüneményes volt a tavasz ébredése is. Éppen ki akartam tenni majdnem szóról-szóra ezeket a gifekt, de megelőztél.
Unni2011 írta:Rita, igazad volt nagyon élvezem!!! Nagyon cuki.Szupi, hogy a következő szériáját is betervezted. Nem lehet betelni vele, többször nézendő.
![]()
A Win10 telepítése miatt most még csak a sulis résznél tartok. /Zoltán nyüstölt miatta, úgyhogy ma már nem halogathattam tovább. Nem akarta, hogy úgy járjak, mint az XP-s gépemmel, ami 2 éve csak porosodik, mert azt az IBM Thinkpadot arra a programra találták ki./![]()
Köszönöm a virágot, én is küldök Neked...![]()
Milyen jó is lenne, ha minden nebuló így várná az iskolakezdést. Kíváncsi leszek, hogy meddig tart majd a lelkesedés.![]()
Joe, Gabóci nagyon szuperek a gifecskék. Egyszer majd megtaníthatnátok engem is, mert az enyéim mindig olyan darabosak lesznek. /Persze a legegyszerűbb online programot használom hozzá, mit is várhatnék.../![]()
Miskha olyan kis cuki volt kisiskolásként, hogy azt is megörökítettem.![]()
Blackfield írta:Kedves Rita és Kriszti!
Először is gratulálok a dekoratív oldalhoz, másodszor az animációs filmsorozathoz!
Engem megvett Mása és Mishka, no és ti is.![]()
Eszméletlen aranyos sorozat - odavagyok, meg vissza - csak egy momentum a sok-sok édes történetből. A tojáskikeltetős eszméletlen poénözön - először azt hittem, hogy valami húsvéti sztori lesz a nyúllal, de amikor elgurította a tojást...A keltetés és az apává válás...
![]()
Várom a következő szériát.
A hétvégén néztem meg a Münót - teljesen magával ragadott a képi világa, erre jön ez a kis ártatlan energiabomba Mása és tarol...![]()
Köszönöm a munkátok és minden jót kívánok nektek!
Unni2011 írta:Befejeztem a sorit, de gyakran visszanézek 1-1 részt, mert olyan cuki.![]()
A gyerekek is elkérték tőlem. Ezt is.![]()
A 2. évadban remélhetőleg tényleg apuka lesz Mishka, bár akkor lehet, hogy Mashára kevesebb ideje jut majd...![]()
A macinő is gyakran felbukkan, ezért gondolom, hogy van az apaságra esély...
dolores953 írta:Drága Ritám , nem kell izgulni hamarosan egy újabb letöltő fog csatlakozni a társasághoz,
de egyszerre csak egyet lehet nézni is és letölteni is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég