Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

!!!

Örülök, hogy újra itt lehetek veletek!
Elhoztam a 19.részt is! Jó szórakozást, kellemes szép hetet kívánok nektek!

már nagyon vártam! Ma többször is bekukucskáltam.

Xue Yao visszaviszi a szobájába. Megkérdezi, miért jött vissza ChuYue, amikor ő csalinak használta.
ChuYue megérti a tábornokot, hogy a néhai bátyjáért tette. Csak dühös, hogy nem volt őszinte vele. ChuYue úgy dönt, hogy még egyszer megbízik benne.ChuYue meghallja, a néni és a tábornok beszélgetését.
A császárnak ismét rémálma van. Chu Yue apjáról álmodik, aki nem volt hajlandó kijavítani a születési kő repedését, miután 11 -szer használta segítségére. Amikor a császár kardot mutatott, hogy megfenyegesse a Nagy Mestert, az öngyilkosságra használta. A császár ekkor, még halála előtt közölte vele, hogy fel fogja nevelni Chu Yue -t, és ráveszi, hogy őt szolgálja.
!
jár, de még ezt a részt akkor is megnézem!!!
Holnap is kukkants be, ugyanis jön a folytatás
. További szép estét neked.

!!! További szép☀️-ocskát!!!racznemagdi írta:Valószínűleg én vagyok a béna, de én csak 17-ig találom a feliratokat. Tud valaki segíteni? Köszönöm előre is.

Fel sem tünt volna nekem.
Katácskámnak igaza van!A nagy igyekezetemben elkerülte a figyelmem!
.De most ki is tettem őket!

a 22.-ért!!!

GinaBlack írta:Sziasztok, szép estét nektek!
Magdikám, még jó, hogy szóltál!Fel sem tünt volna nekem.
Katácskámnak igaza van!A nagy igyekezetemben elkerülte a figyelmem!
.De most ki is tettem őket!
![]()
További szép hétvégét kívánok mindannyiótoknak, sok szerettel és nagy öleléssel, puszi nektek!![]()
![]()
![]()

Hesu írta:Hali Gina!
![]()
a 22.-ért!!!
Olyan kellemes, nyugodt hangja van a férfi főszereplőnek. Már az elejétől fogva levett a lábamról.
Nem sokaknak adatik meg.
További jó munkát és szépséges vasárnapot!![]()
Valóban nagyon jó színész , pozitiv kisugárzással.
Ha már a férfi szereplőkről esik szó, akkor megemlíteném a másik két kedvencemet is Xing Chen-t az örök álmodozót és Luo Ji-t is. A női szereplők is pompásan játszanak Chu Yue és a kis Tao Yao is.Nekem ők a kedvenceim
. Lesznek még derűs vicces pillanatok és szívszorító helyzetek is, de nem lövöm le.
Inkább legyen meglepi.
Holnap ismét jövök egy résszel, addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra. Kívánok mindenkinek egy mesés, szép újabb kellemes hetet, sok sok szeretettel.

Zsuzsi

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég